Sháníme spolupracovníky na staveb. práce
Poptáváme spolupracovníky na zednické, šamotářské a zámečnické práce - i ze zahraničí. Jsme stavební společnost zabývající se průmyslovými stavbami, stavební projekty realizujeme po celé ČR a SR. Garantujeme stabilní přísun práce na zakázkách a dlouhodobou spolupráci. Pro sdělení bližší ch podmínek nás neváhejte kontaktovat.
Poptávám stavbu plotu ze dřeva a betonu
Poptávám zhotovení plotu na klíč v kombinaci betonové tvárnice a dřevěná výplň. Plot by měl plnit funkci protihlukové zábrany, v délce cca 70 m. Stavba v těsné blízkosti obce Mokrovraty, středočeský kraj.
Poptáváme rekonstrukci kotelny byt. domu
Poptávám úpravu potrubí kotelny v domě Bruselská 16, Praha 2. Podklady pro vypracování nabídky zašlu na e-mail. Jedná se o výkresy rekonstrukce půdy včetně stávajícího stavu, skenované výkresy kotelny po výměně kotlů a fotky kotelny(většina před výměnou kotlů). V nabídce je nutné odděleně vypracovat tyto části: 1) úprava potrubí kotelny pro ...
Poptávám stavbu plotu
Poptávám stavbu oplocení pozemku s rodinným domem, s posuvnou bránou (4000 mm) a brankou pro pěší. Rozměry pozemku 29 x 13 m. Technické provedení - lehké oplocení (nejspíš pletivo) na nízké podezdívce. Lokalita: Praha-Klánovice.
Poptáváme přeložky plynu a vody
Poptáváme firmu na provedení přeložek plynovodu, vodovodu a telefonu. Jedná se o stavbu Třebovka, obec Dlouhá Třebová.
Poptávám drobné stavební práce v Praze
Hledám firmu, která provádí malé stavební práce v Praze. Děkuji