Sběrný dvůr Česká Třebová
Předmětem plnění veř. zakázky v části A): je realizace stavby Sběrného dvora určeného pro sběr a třídění separovaných odpadů.Předmětem plnění veř. zakázky v části A): je realizace stavby Sběrného dvora určeného pro sběr a třídění separovaných odpadů Předmětem plnění veř. zakázky v části B): je dodávka technol. celků, provoz. souborů a zařízení pro ...
Přístavba traktu Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí
Jedná se o přístavbu tradičně zděné čtyřpodlažní budovy Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí.
Veterinárně zemědělské centrum Lanškroun
Výstavba kombinované stáje pro chov masného a mléčného dobytka včetně mléčnice a laboratoře.
Sběrný dvůr Česká Třebová
Předmětem plnění veřejné zakázky v části A): je realizace stavby Sběrného dvora určeného pro sběr a dotřídění separovaných odpadů. Předmětem plnění veřejné zakázky v části B): je dodávka technologických celků, provozních souborů a zařízení pro vybavení Sběrného dvora (viz příloha B oznámení )
Rekonstrukce a přístavba Městského muzea Česká Třebová
Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Dostavba objektů firmy GUVEX, s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stavebních, montážních a řemeslných prací a dodávek spojených s I. etapou a II. etapou dostavby objektů firmy GUVEX, s.r.o., a to v souladu se zadávací dokumentací. Stavební práce budou uchazečem zabezpečeny v celém rozsahu zadávací a projektové dokumentace.
Zhotovitel stavby na akci Splašková kanalizace Libchavy
Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba díla Splašková kanalizace Libchavy a zhotovení prováděcí projektové dokumentace
Akce:centrum turistického ruchu, Dolní Morava dílčí část: Dodávka aprés ski
SO 72 – Aprés SKI – lyžařský bar, jedná se o lehce smontovatelnou a demontovatelnou stavbu, která slouží k prodeji a konzumaci občerstvení. Součástí je také technologické vybavení aprés ski.
V 000137 – Sportovní areál Lanškroun
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a modernizace starého sportovního hřiště v ul. Za Střelnicí v k.ú. č.678929 Lanškroun. Modernizace zahrnuje výstavbu sportovního areálu, skateparku a dětského dopravního hřiště.