Rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450, Třída Míru, Pardubice - II. ETAPA
Vybudování venkovního parkoviště s jedním podlažím částečně zapuštěným a s druhým v úrovni stávajícího terénu na základě opčního práva dle § 99 ZVZ v souladu se zadávacími podmínkami veřejné zakázky vyhlášené pod názvem "Rekonstrukce a přístavba č.p. 60 a 450, Pardubice".
Sběrný dvůr Horní Jelení
Vybudování sběrného dvora včetně napojení na inženýrské sítě v rozsahu dle projektové dokumentace „SBĚRNÝ DVŮR HORNÍ JELENÍ, NOVOSTAVBA NA POZEMCÍCH PARC. Č. 107/3, 607, 1124" zpracované v březnu 2009 firmou BW - Stapron, s.r.o., Vysokomýtská 718, 534 01 Holice.
Multifunkční dům Němčice
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace novostavby multifunkčního domu v Němčicích dle schválené projektové dokumentace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace. Zpracovatel projektové dokumentace: ATELIER MACAS, Br. Veverkových 2717, Pardubice 530 02; Ing. arch. Soběslav Macas, Ing. arch. Petr Macas.
Domov mládeže Vysoké Mýto - rekonstrukcea přístavba zázemí sportovní haly
Předmětem investiční akce je dvoupodlažní přístavba vstupního traktu stávající sportovní haly Domova mládeže Vysoké Mýto. Vstupní trakt zajistí pohodlný vstup do haly a jeho vnitřní dispozice odstraní nežádoucí křížení „čistého“ a „nečistého“ provozu v prostorách sportovní haly. Přístavba bude současně využita pro vybudování nového zázemí ...
Rekonstrukce objektu UPa na nám. Čs. Legií 565, stará část
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce včetně zhotovení prováděcí dokumentace objektu UPa na nám. Čs. legií 565, stará část.Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Výstavba budovy Krajského operačního střediska HZS Pardubického kraje
Novostavba 5-podlažní administrativní budovy,nepodsklepené, kompozičně tvořené dvěma pevnými hmotami spojenými centrální prosklenou ustoupenou fasádou. Součástí veřejné zakázky je výstavba oplocení u stávajících garáží pro osobní automobily a stavební úprava části odbouraných garáží.
Výukové a výzkumné centrum v dopravě - stavba
Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Aglomerace Pardubice - kanalizace Staročernsko a Hůrka
Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba díla Aglomerace Pardubice - kanalizace Staročernsko a Hůrka a zhotovení prováděcí projektové dokumentace
Revitalizace kasáren - Hranečník
Realizace stavby „Revitalizace areálu bývalých kasáren Hranečník - technická a výcviková základna IZS, k.ú. Slezská Ostrava: SO 06 Sklad humanitární pomoci a materiálu PIO“, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace arch. č. PRO-TZ-5923 zpracované firmou Projekt 2010 s.r.o. v prosinci 2009.
Skautské centrum Vinice v Pardubicích
Předmětem Veřejné zakázky je realizace stavebních prací včetně nezbytných dodávek a služeb pro realizaci projektu Skautského centra Vinice v Pardubicích. Předmětem Veřejné zakázky je relizace stavebních prací, souvisejících stavebních úprav, přístavby, nadstavby a nové výstavby. Záměrem je vybudovat moderní sportovně rekreační areál odpovídající ...
Poptáváme osazení venkovního bazénu
Osazení venkovního plastového bazénu. Poptávám stavební firmu, která zhotoví základovou železobetonovou desku pod bazén (ovál 3x6x1,2m), obsypání bazénu betonem a terénní úpravu, včetně položení keramické dlažby. Termín realizace duben-květen 2009.
Poptáváme monolitické konstrukce,750 m3
Poptávám dodávku monolitické kostrukce v rozsahu 750 m3. Jde o soubor 6-ti jednopodlažních řadových opakovaných rodinných domů v Pardubicích.