Obec Rozstání - ČOV a stoková síť
Předmětem veřejné zakázky je výstavba mechanicko-biologické ČOV a stokové sítě v obci Rozstání o kapacitě 850 EO. Nově budovaná kanalizace bude ryze splašková. Součástí stavby bude výstavba veřejných částí kanalizačních přípojek. V rámci projektu bude vybudováno 7,1535 km kanalizace.
Rekonstrukce - Nová radnice v Prostějově – budova B, změna stavby před dokončením
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v provedení rekonstrukce nové radnice v Prostějově – budova „B“ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorovou smlouvou, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
Srbce - vodovod a kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavby nové technické infrastruktury - vodovodu a kanalizace, v obci Srbce. Stavba je navržena v následujícím objektovém členění: IO 01 VODOVOD IO 02 KANALIZACE IO 03 PŘÍJEZDOVÁ KOMUNIKACE A ZPEVNĚNÉ PLOCHY K ČS SO 04 OPLOCENÍ AREÁLU ČS SO 05 PŘÍPOJKA NN K ČS V rámci inženýrského objektu IO 01 ...
Rekonstrukce - Nová radnice v Prostějově – budova B změna stavby před dokončením
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v provedení rekonstrukce nové radnice v Prostějově – budova „B“ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorovou smlouvou, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
Centrum společenského života v Hradčanech, stavební úpravy na objektu č.p. 27 na BD, Hradčany
Předmětem zakázky je realizace stavebních prací na objektu č.p. 33 a č.p. 27 v Hradčanech, dle zadávací dokumentace
Rekonstrukce ZŠ Majakovského
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a dostavba ZŠ Majakovskéhov Prostějově. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace pro prováděnístavby a dokumentace skutečného provedení stavby,geodetické zaměření dokončeného díla a zpracování Geodetického oddělovacího plánu.
Rekonstrukce přednádražního prostoru v ulicích Sladkovského a Martinákova, Prostějov
Předmětem veřejné zakázky je úprava veřejného prostoru před místním nádražím v prostoru ulic Martinákova a Sladkovského v Prostějově. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace pro provádění stavby, dokumentace skutečného provedení stavby, geodetické zaměření dokončeného díla a zpracování ...
Kralice na Hané - Komunikace a technická infrastruktura Močidla II.
vybudování komunikace (vozové a pěší) a technické infrastruktury (kanalizace dešťová, kanalizace splašková, vodovod pitný a požární, STL plynovod, veřejné osvětlení) pro následující výstavbu 54 rodinných domů
Kanalizace a ČOV Němčice nad Hanou
Předmětem zakázky je dostavba kanalizace ve městě Němčice nad Hanou, vybudování nové ČOV pro 3.500 E.O., vč. doprovodné infrastruktury dle zpracované projektové dokumentace.
Poptávám stavbu základové desky k RD
Poptávám stavbu základové desky na rodinný dům v Prostějově. Celkový rozměr 14 x 10m. Zahájení stavby červen 2009.