Klobouky u Brna – úprava Klobouckého potoka a Klobouky u Brna – kanalizace v ulici Masarykova
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby „Klobouky u Brna – úprava Klobouckého potoka – SO 01.1.4 Úprava toku km 2,184 00 – 2,509 85“ a současně zhotovení stavby „Klobouky u Brna – kanalizace v ulici Masarykova“.
Řícmanice - vodovod, doplnění
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodovodní sítě v celkové délce cca 3 237 m v obci Řícmanice včetně nového vodojemu objemu 2x100 m3 zásobovaném výtlačným řadem v délce 412 m (výše zahrnuto) a nové čerpací stanice (ČS). Součástí jsou i související práce, dodávky a služby.
Propojovací vodovodní řad DN 250 Chrlice - Modřice
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodovodního řadu DN 250 v délce 2.444,90 m mezi vodovodním řadem DN 400 v ulici Blümova a vodovodem DN 200 v Modřicích, u nákupního centra Olympia. Pro vytvoření nového tlakového pásma pak bude z nového řadu DN 250 před redukční šachtou vybudován vodovodní řad DN 150 délky 65,46 m z ulice Blümlova do ulice U ...
II/418 Újezd u Brna – Otnice, 1. stavba
Předmětem zakázky je rekonstrukce části silnice v městě Újezd u Brna. Stavba navazuje na již zrealizovaný projekt II/418 Újezd u Brna průtah, ul.Komenského. Stavba v intravilánu zahrnuje výměnu krytových vrstev v tl. 90 mm a sanace v místech lokálních konstrukčních poruch ve vozovce a doplnění celé nové kce v místech rozšíření. Součástí stavby ...
Odkanalizování návsi a intenzifikace ČOV v obci Zakřany
Předmětem veřejné zakázky je vybudování splaškové kanalizace na návsi obce Zakřany a převedení splaškových vod pomocí čerpací stanice a výtlaku do stávající splaškové kanalizace, intenzifikace nevyhovující ČOV.
ČOV a kanalizace Troskotovice
Předmětem zakázky je výstavba ČOV a kanalizace Troskotovice v zastavěném území městyse Troskotovice.
Rozšíření kapacit zázemí ZŠ Šlapanice – pavilon C
Cílem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem je provedení stavebních prací dle požadavků zadavatele. Stavba je dělena na následující stavební objekty: SO 01 – Přístavba SO 01- Přístavba kuchyně SO 02 – Zpevněné plochy SO02 –A Nový chodník SO 03 – Přípojky inženýrských sítí SO 03 - 1 Přeložka ...
Rekonstrukce čerpací stanice odpadních vod Ponětovice II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie a souvisejících stavebních prací včetně projektových prací v rozsahu zadávacích podmínek. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
II/152 Moravské Bránice - most 152-038
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce části silnice II/152 v průtahu obce Moravské Bránice. Začátek úseku se nachází u mostu ev.č. 152-037 a v km 112,468 a končí na konci obce směrem na Silůvky v km 113,026. Do stavby je zahrnuta demolice stávajícího mostu a výstavba nového, úprava místních komunikací včetně výstavby parkovacích míst před ...
Město Dolní Kounice – splašková kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je výstavba infrastrukturní inženýrské sítě – kanalizační stokové sítě v ulici Ivančická a Skalní, která navazuje na stávající kanalizační síť ve městě Dolní Kounice.
Šlapnicko - posílení skupinového vodovodu, II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je výstavba rozvodů vodovodů v celkové délce cca 17 715 m a výstavba či úpravy 6 vodojemů a související práce a činnosti. Bližší podrobnosti jsou v projektové zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Radostice, Zkapacitnění kanalizace a intenzifikace ČOV
Předmětem veřejné zakázky je zkapacitnění kanalizace a intenzifikace ČOV v Radosticích. Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektové dokumentace a výkazu výměr tvoří přílohu kvalifikační dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Oprava dešťové kanalizace v místní části Řeznovice a Hrubšice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v opravě stávající dešťové kanalizace v místní části města Ivančice – Řeznovice a Hrubšice. Stavba kanalizačních stok v intravilánu bude probíhat výkopově, pokud to umožní podmínky a stav potrubí lze v některých částech provést opravu bezvýkopovou metodou (zatažení rukávce).Předmět veřejné ...
Oprava dešťové kanalizace v místní části Budkovice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v opravě stávající dešťové kanalizace v místní části města Ivančice – Budkovice. Stavba kanalizačních stok v intravilánu bude probíhat výkopově, pokud to umožní podmínky a stav potrubí lze v některých částech provést opravu bezvýkopovou metodou (zatažení rukávce). Předmět veřejné zakázky je ...
Vlasatice - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v obci Vlasatice v délce cca 8 877 m, z toho cca 6 689 m kanalizačních stok, cca 878 m výtlaku, cca 1 310 m odboček pro domovní přípojky, 3 ks ČS a výstavba nové ČOV pro 900 EO. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Poptávám realizaci stavebních přípojek
Poptávám realizaci stavebních přípojek pro RD na hranici Brna.
Vlasatice - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v obci Vlasatice v délce cca 8 877 m, z toho cca 6 689 m kanalizačních stok, cca 878 m výtlaku, cca 1 310 m odboček pro domovní přípojky, 3 ks ČS a výstavba nové ČOV pro 900 EO. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Kanalizace Řeznovice – Hrubšice
Předmětem veřejné zakázky je vybudování splaškové kanalizační sítě v místních částech města Ivančice – Řeznovice a Hrubšice a odvedení těchto splaškových vod výtlakem do kanalizační sítě města Ivančice a touto sítí na ČOV Ivančice.
Kanalizace Budkovice
Předmětem veřejné zakázky je odkanalizování místní části města Ivančice - Budkovice.
Splašková kanalizace a ČOV Kuřimské Jestřabí
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace a ČOV v obci Kuřimské Jestřabí. Celková délka kanalizace včetně odboček pro přípojky je 3 383,6 m a kapacita ČOV je 162 EO s řešením srážení fosforu. Bližší podrobnosti jsou v projektu stavby na profilu zadavatele.
Vlasatice - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v obci Vlasatice v délce cca 8 877 m, z toho cca 6 689 m kanalizačních stok, cca 878 m výtlaku, cca 1 310 m odboček pro domovní přípojky, 3 ks ČS a výstavba nové ČOV pro 900 EO. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Dolní Kounice - kanalizace v ulici Trboušanské
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v ulici Trboušanské a částečně v ulici Zámecké v celkové délce 2 100,70 m. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Zkapacitnění kanalizace a intenzifikace ČOV Radostice
Předmět veřejné zakázky je zkapacitnění kanalizace a intenzifikace ČOV v obci Radostice.
II/380 Moutnice průtah
Předmětem zakázky je rekonstrukce úseku silnice II/380 a bezprostředně navazujících úseků silnic III/4168, III/41612, III/41611 a místních komunikací v intravilánu obce Moutnice. V rámci rekonstrukce komunikací dojde také k vybudování autobusových zálivů, chodníků, parkovišť, nové dešťové kanalizace, k rekonstrukci veřejného osvětlení, místního ...
V 00169 – stavební práce Tišnov – Brněnská – vodovod a kanalizace – nové vyhlášení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s projektem „Tišnov – Brněnská – vodovod a kanalizace“ a „Aglomerace Tišnov, Předklášteří – dostavba a rekonstrukce stokové sítě, stoky F-1-1“ Podrobnosti viz zadávací dokumentace