Křepice - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v délce cca 6 779 m, 467 ks odboček v délce cca 3 225 m. Dále bude vybudovaná nová mechanicko-biologická ČOV o kapacitě 1 600 EO. Součástí stavby budou opravy komunikací po překopech, přeložky plynovodu a vodovodu. Bližší podrobnosti jsou uvedeny v projektové dokumentaci na profilu ...
Modřice - Oprava splaškové a dešťové kanalizace, vodovod - Lokalita Za Humny
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ. Stručný popis: Předmět plnění je oprava splaškové kanalizace v ulicích Mayerova a Střední. Dále je výměna vodovodu, která je vyvolanou investicí z důvodu opravy dešťové a splaškové kanalizace.
Bavory - kanalizace vč. připojení na ČOV D. Dunajovice
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v délce 7 328,8 m, z toho 4 821,84 m gravitační kanalizace a 2 506,96 m výtlaků; cca 825 m odboček a 1 ks ČS. Součástí stavby budou opravy komunikací po překopech. Bližší podrobnosti jsou uvedeny v projektové dokumentaci na profilu zadavatele.
Kanalizace a ČOV Rohozec
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové oddílné splaškové kanalizace a mechanicko-biologické čistírny odpadních vod pro 250 EO. Stoková síť bude tvořena novými úseky splaškové gravitační kanalizace a tlakové splaškové kanalizace o celkové délce 2 335,2 m.
Zakřany - prodloužení místní komunikace p.č. 713/5, 1558, 1559 a inženýrských sítí
Předmětem stavby je výstavba inženýrských sítí - vodovod, kanalizace, plynovod a rekonstrukce místní komunikace v části obce Zakřany. Délka komunikace je 362 m. Komunikace je navržena jako jednopruhová obousměrná s výhybnami a celý úsek bude dopravně zahrnut do obytné zóny. Součástí stavby komunikace je i rekultivace okolních ploch, vybudování ...
Veřejná kanalizace obce Bezkov s výtlakem do obce Citonice nové vyhlášení
Předmětem projektu je výstavba kanalizace v obci Bezkov s výtlakem do obce Citonice.
Kanalizace a ČOV Rohozec
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové oddílné splaškové kanalizace a mechanicko-biologické čistírny odpadních vod pro 250 EO. Stoková síť bude tvořena novými úseky splaškové gravitační kanalizace a tlakové splaškové kanalizace o celkové délce 2 335,2 m.
Multifunkční hala se zázemím
Předmětem veřejné zakázky „Multifunkční hala se zázemím“ je nová stavba budovy pro sport a tělovýchovu, vč. výstavby zpevněných ploch, přípojky plynu, NN, vody, jednotné kanalizace, areálového rozvodu dešťové vody, sjezdů na komunikaci.
Štola Bystrc/Bosonohy - změna trasy výtlaků Hobas DN300
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Svinošice - splašková kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je vybudování splaškové stokové sítě v intravilánu obce Svinošice. Odpadní vody budou odváděny pomocí gravitačních stok, čerpacích stanic, kanalizačních výtlaků a tlakových řadů do stávající čerpací stanice umístěné na východním konci obce Lipůvka.
Příprava ploch pro výstavbu RD Hutník - II. etapa
Vybudování místních komunikací funkční skupiny D1 - komunikace se smíšeným provozem a inženýrských sítí. Stavební objekty: SO 101 - Komunikace a zpevněné plochy, SO 101.1 - Odvodnění komunikací a zpevněných ploch, SO 302 - Splašková kanalizace PP DN300, SO 401 - Veřejné osvětlení, metropolitní siť, SO 501 - Plynovod STL, SO 801.1, 2 03 - Sadové ...
Brno, Sportovní - rekonstrukce kanalizace, I.etapa
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce kmenové stoky C v ul. Sportovní v celkové délce 992,46 m, která bude probíhat od stávající šachty nacházející se u křižovatky s ulicí Pionýrská až po stávající revizní šachtu nacházející se u křižovatky s ulicí Reissigova. Rekonstrukce kanalizace bude provedena vtažením polymerbetonových trub DN 2400 do ...
Vodovod Boškůvky
Předmětem projektu je výstavba vodovodu (vč. přípojek) v obci Prusy-Boškůvky, konkrétně místní části Boškůvky.
Odkanalizování obce Želetice
Předmětem zakázky odkanalizování obce Želetice a výstavba ČOV.
Uhřice - Napojení na SV Boskovice
Předmětem veřejné zakázky je napojení obce Uhřice (okres Blansko) na skupinový vodovod Boskovice. Délka vodovodního řadu 1333,0 m. Dále stavební úpravy stávajícího vodojemu Uhřice. Současně také úprava stávajícího technologického vystrojení vodojemu. Bližší podrobnosti jsou v projektové dokumentaci na profilu zadavatele.
Technická infrastruktura náměstí Vracov, I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nového náměstí včetně technické infrastruktury a přípojek inženýrských sítí a dopravního napojení, a to v rozsahu I. Etapy dle soupisu prací. Podrobný a přesný popis předmětu plnění veřejné zakázky je uveden v příloze č. 1 ZD _ projektová dokumentace a soupis prací, viz odstavec 2.6 KD.
Obec Archlebov - ČOV a stoková síť
Jedná se stavební práce, jejichž podrobná specifikace je uvedena v této zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Suchý, Žďárná - ČOV a kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nové oddílné, splaškové kanalizace v obcích Suchý a Žďárná, kanalizační přivaděč z obce Suchý do kanalizace obce Žďárná a společná nová ČOV pro obě obce.
Veřejná kanalizace obce Bezkov s výtlakem do obce Citonice
Předmětem projektu je výstavba kanalizace v obci Bezkov s výtlakem do obce Citonice.
Lukovany - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v délce 6 993 m, z toho 4 819 m gravitační kanalizace, 940 m výtlaků a cca 1234 m odboček, 3 ks ČS. Dále bude vybudovaná nová mechanicko-biologická ČOV o kapacitě 800 EO. Bližší informace jsou uvedeny v projektové dokumentaci na profilu zadavatele.
Technická a dopravní infrastruktura Olšíčka, Vracov _ I.Etapa
Předmětem veřejné zakázky je výstavba technické a dopravní infrastruktury pro výstavbu rodinných domů. Jedná se o vybudování uličního prostoru: vozovky, odstavných stání, zelených pásů a rozvodů inženýrských sítí, a to v rozsahu I. Etapy dle soupisu prací. Podrobný a přesný popis předmětu plnění veřejné zakázky je uveden v příloze č. 1 ZD _ ...
Obnova přivaděče Štěpánovice Čebín Hobas DN1400 v úseku 25,284 - 25,883  km - II. etapa
Zadavatel žádá na financování stavby prostředky z dotace. Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Kanalizace a ČOV Krumvíř - zhotovitel stavby
Předmětem projektu je výstavba nové kanalizační sítě a čistírny odpadních vod v obci Krumvíř.
Brno, Krkoškova, Zátiší, Fügnerova I - rekonstrukce kanalizace a vodovodu
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce kanalizace a vodovodu v ulicích Krkoškova, Zátiší a v části ulice Fügnerova (mezi ulicemi Krkoškova a Merhautova). Kanalizace bude rekonstruována v profilech DN 300, DN 400 a DN 500 a v celkové délce 747,90 m. Současně budou rekonstruovány kanalizační přípojky v počtu 75 ks a v celkové délce ...
Rekonstrukce inženýrských sítí a komunikací ulice Olší
Předmětem stavby je v otevřeném výkopu rekonstrukce kanalizace, vodovodu, kanalizačních a vodovodních přípojek pro stávající nemovitosti v ulici Olší, Vřesová a Franzova. Rekonstrukce kanalizace bude provedena z kameninových trub profilu DN 300 a v celkové délce 466,59 m a z betonových trub profilu DN 300 v celkové délce 297,48 m. Kanalizační ...