Projekt KKC II. - Stavební práce - vybudování Kontaktního a koordinačního centra a úprava zázemí
Stavební práce na vybudování kontaktního a koordinačního centra a úprava zázemí pro policisty v rámci Jihočeského kraje. Jedná se o 8 objektů Policie ČR. Podrobné informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a rozsah prací je stanoven projektovou dokumentaci.
Generální dodavatel technologií a stavebních prací pro zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem
Předmětem zakázky je dodávka technologií pro nový formát sýra , výstavba zracích sklepů a související stavební práce v rámci realizace projektu „Zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem a vývoj nového typu sýra“.
Jihočeské výzkumné centrum akvakultury a biodiverzity hydrocenóz
stavební úpravy, přístavba a nástavba objektu Fakulty rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity - rekonstrukce experimentálního rybničního centra, dodávka technologie experimenátlního líhnutí a odchovu ryb; objekt A - hlavní budova (administrativa a laboratoře): rekonstrukce objektu jeho rozšíření a zvýšení o 1 patro, objekt C - genetické ryb. ...
Silnice II/156, ulice Nové Město, Trhové Sviny
výstavba vodovodních a kanalizačních řadů, plynofikace části města, rekonstrukce veřejného osvětlení místního rozhlasu a uliční zeleně. celková rekonstrukce komunikace v úseku sítí, výměna konstrukcí chodníku, geodetické zaměření; stavba rozdělena na 2 etapy, práce budou prováděny v městské památkové zóně (záchranný archeologický výzkum)
Přístavba učeben, spojovacího koridoru a stavební úpravy ZŠ
ZŠ Oskara Nedbala se nachází v centru obytného souboru hromadné bytové výstavby. Pozemky pro stavbu jsou součástí areálu školy a jsou ve vlastnictví investora. Stavba svou povahou a určením je v souladu s územním plánem města. Jedná se o přístavbu spojovací chodby a tří učeben. Stavba bude sloužit k propojení stávajících objektů školy s pavilonem ...
Přestavba a dostavba areálu ASPERA-středisko výroba
Předmětem plnění výběrového řízení je přestavba a dostavba areálu ASPERA – středisko výroba. Bližší informace viz. ZD.
Dostavba areálu Biologického centra AV ČR, Na Sádkách 7
Realizace I. a II. etapy stavby podle projektové dokumentace, dopracování realizační dokumentace, geodetické zaměření.
Komunitní centrum
Jedná se o soutěž o návrh na stavbu Komunitního centra na sídlišti v Českých Budějovicích za podmínek stanovených v zadávací dokumentaci.Na soutěž o návrh bude navazovat jednací řízení bez uveřejnění na zpracování projektové dokumentace.