Poptáváme prádlo z latexu
Dobrý den Vážení, dovolujeme si Vás oslovit při poptávání prádla a erotického prádla z latexu, lacku, PVC/igelitu, kůže, lycry, spandexu, gumy a saténu, včetně veškerých doplňků a obuvi ze stejných materiálů. Dále hledáme výrobce a dodavatele veškerých erotických hraček zaměřených zejména na Fetish, Clinic, Piss, SM a BDSM a podobných ...
Poptáváme dámské i pánské oblečení ze saténu
Poptáváme dámské i pánské oblečení ze saténu, včetně veškerých doplňků a obuvi ze stejného materiálu. Rádi bychom Vás požádali o zaslání Vaší nabídky v podobě katalogu. Zároveň bychom chtěli znát naše případné budoucí obchodní, dodací a reklamační podmínky.
Poptávám VO s doplňky k prodeji prádla
Dobrý den, pro svůj obchod s luxusním prádlem hledám optimální doplňky za velkoobchodní ceny. Obchod se nachází na Dobříši. S pozdravem Havránková P.
Sháním ochranné sáčky na hrozny
Vážení dobrý den.Pěstuji na fasádě RD pod přesahem střechy vinou révu.Sháním ochranné sáčky odolné síťoviny na jednotlivé hrozny,které potřebuji chránit nejen proti ptákům,ale i proti hmyzu,takže z husté síťoviny .Pokud by otvor sáčku nebyl zdrthovací,měl by sáček být hlubší nežř 20 cm,abych mohl horní okraj zadrhnout úvazkem z provázku.Sáčků ...
Poptáváme prádlo z latexu
Dobrý den Vážení, dovolujeme si Vás oslovit při poptávání prádla a erotického prádla z latexu, lacku, PVC/igelitu, kůže, lycry, spandexu, gumy a saténu, včetně veškerých doplňků a obuvi ze stejných materiálů. Dále hledáme výrobce a dodavatele veškerých erotických hraček zaměřených zejména na Fetish, Clinic, Piss, SM a BDSM a podobných ...
Poptáváme prádlo a oblečení ze saténu
Poptávám prádlo a oblečení ze saténu, včetně veškerých doplňků a obuvi ze stejného materiálu. Máme zájem pouze o výše uvedené výrobky, známe svůj směr, proto prosím, neztrácejte Váš drahocenný čas nabízením nezmíněných produktů. Rádi bychom Vás požádali o zaslání Vaší nabídky v podobě katalogu. Zároveň bychom chtěli znát naše případné ...
Poptáváme košile s logem firmy
Poptáváme dodání cca 40ks jednobarevných košilí s krátkým rukávem,L,XL, XXL, XXXL s výšivkou, logo firmy
Poptávám elastický materiál softshell
Poptávám materiál softshell pro účely šití, cenu uvádějte v běžném metru. Děkuji
Poptáváme dodavatele dětského spotřebního zboží
Hledáme vhodného dodavatele, popř. výrobce dětského spotřebního zboží.
Poptávám molitan
Dodrý den, lze u Vás objednat klasický molitan těchto rozměrů: 1100x1300x70mm- 1ks S pozdravem P. Bureš
Poptávám dodavatele dětského zboží pro e-shop
Hledám dodavatele dětského zboží ,hračky ,oblečení nejlépe licenční DISNEY, MARVEL apod. nebo dodavatele značkového zboží ADIDAS pro internetový obchod v České republice.
Poptávám zpevňovací kroužky
Dobrý den, potřebuji zpevňovací kroužky na zpevnění látky do závěsu, tj. protáhnout těmi oky tyč-20 mm takže průměr asi 4 cm. Děkuji za informaci.
Hledáme výrobce a dodavatele společenských oděvů
Hledám výroce z společenských šatů z Číny i jiné.Pro dodávání šatů za nízké ceny.Dlouhodobá spolupráce.
Poptávám firmu pro přetáčení šicí příze
Hledám firmu,která přetáčí šicí příze z S-konů na menší dutinky /2500m/. Možnost dlouhodobé spolupráce./200 kg měsíčně/
Poptáváme technické tkaniny pro včelaře
Koupili jsme sáčky do vařáku na vosk ve včelařské prodejně. Pro naší včelařskou organizaci si sáčky můžeme ušít sami, ale nevíme, jakou technickou tkaninu používají. Můžete nám poradit jaká je to tkanina (síto) a to hlavní kdo ji vyrábí. A kde se prodává, nejlepší je pro nás Praha.
Poptáváme dodavatele oděvů pro prodejnu
Hledám dodavatele pro začínající obchod s oděvy (pro kojence, děti, mládež, dámy, pány,...) dlouhodobá spolupráce bude vítána. prosím o zaslání bližších informací o nabízených produktech na e-mailovou adresu.
Poptávám gumový materiál na podrážky
Poptávka gumového materiálu na podrážky pro domácí pantofle Poptávám gumový materiál, vhodný na podrážky domácích pantoflí. Přesnějí hledám materiál podobný tomu, co se používá na podrážky hotelových pantoflí. Množství: 2-3 m Cena za jednotku bez DPH: dohodou Kč
Poptávám zdravotnický oděv
Poptávám zdravotnický oděv pro 13 zubních ordinací (13 lékařů a 14 sester). Oblečení by mělo být v různých barvách (bílá, fialová, žlutá, oranžová či pistáciová) s výšivkou jména a společnosti.
Poptáváme dodavatele luxusního ložního prádla
Exkluzivní prodejna luxusních postelí Divian Drema (prodejce anglické značky Hypnos, francouzské Treca de Paris a holandské Auping) poptává dodavatele luxusního ložního prádla a povlečení. Divian Dream www.diviandream.cz
Hledám VO prodejce kojeneckého zboží
Poptávám velkoobchodní prodejce veškerého kojeneckého zboží,nejlépe světových značek. Dále poptávám velkoobchodního prodejce chovatelských potřeb,který se též nezaměřuje jen na jednu značku.
Poptáváme pracovni obuv a oděvy
Pracovní oděv a obuv za rozumnou cenu pro kuchařky ve školní jídelně. Dodavatel s náhradním plněním.
Poptáváme dodavatele těhotenského a dětského textilu
Poptáváme výrobce a dodavatele těhotenského oblečení, kojeneckého oblečení a dětských potřeb pro náš e-shop.
Poptávám dodavatele těhotenské módy a prádla
Poptávám dodavatele těhotenské módy a těhotenského spodního prádla, poporodních stahovacích kalhotek a kojících podprsenek do nově otevírané prodejny v obchodním centru www.oclihovar.cz. Jedná se obchod s dětským oblečením a těhotenským oblečením. Dlouhodobá spolupráce.
Poptávám dodavatele dětských oděvů
poptávám dodavatele kvalitního dětského oblečení ve velikostech 6let-12/13let pro nově vznikající prodejnu v obchodním centru www.oclihovar.cz. Dlouhodobá spolupráce.
Poptávám karbonovou tkaninu
Poptáváme světlou bílou karbonovou tkaninu pro výrobu kompositových dílů