Poptávám outletové oblečení
Hledám dodavatele outletového oblečení.
Poptávám postroj na koně
Sháním postroj prsní na těžké tažné koně do lesa.
Poptávám dealera značkového oblečení
Hledám dealera značkového oblečení značek Adio, DC, Etnies, Nugget, Rip Curl atd.
Sháním autopotahy na zn. Škoda
Sháním potahy na všechna místa pro Škoda Octvii II,sedan r. výr. 2005, béžová barva, vůz je černý, uvnitř béžový interiér. Dělené sedačky vzadu.
Poptáváme odběratele galanterního zboží
Poptáváme odběratele galanterního zboží, které je ve skladu v Nové Pace, jako zásoba firmy TENAX s.r.o., která je v konkurzu. Jedná se o zipy, knoflíky, záčistky, lemovačky, nitě aj. Zboží je kvalitní, řádně uložené, cca 20 krabic. Jedná se o odkup celé zásoby, za cenu dle dohody.
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zboží k dalšímu internetovému prodeji, oblečení, spodní prádlo, kosmetika nebo nabídněte, dlouhodobá spolupráce.
Poptávám ukončovací lištu
Poptávám ukončovací lišty AL oblá 8mm, délka 2000mm, 35 kusů.
Poptáváme dodávku batohů, až  300 ks
Poptáváme dodání batohů pro našeho zákazníka, množství cca 100-300 ks.Termín dodání září - říjen 2008. Batoh nejlépe do modré barvy (není podmínka), velikost 18-23 l. Co nejméně zipů. Určeno pro volný čas. Záda tvarovaná, případně s odvětráním. Cena do 300,- bez DPH. Nabídky prosím co nejdříve e-mailem včetně obrázků.
Poptáváme stmívací kuklu
Poptáváme stmívací kuklu do 6 500,- Kč.
Poptáváme dodavatele kožených rukavic
Poptávám distributribuční síť kožených rukavic.
Sháním dámské košile Azzaro
Sháním dámské košile Azzaro.
Poptávám výrobu bavlněných tkanin
Poptávám výrobu balvněné tkaniny. Pestře tkaná tkanina barvená v osnově i útku, osnova i útek 29,5 x 2 AI BD 100% ba, 650 skacích zákrutů, dostava 16,1/14,0/ 1cm, vazba kepr 2/2 lomený dvoustranný. Úprava tkaniny - měkčení -kalandr - sanforizace 1000bm.
Poptávám ubrusy a slunečníky s potiskem
Poptavám dodávku ubrusů s potiskem o velikosti 140x140 v počtu asi 200 ks.Dále poptavám dodávku malých i velkých slunečníků s potiskem .
Poptáváme dezinfekční prostředky
Poptáváme do skladu na koleje tyto prostředky : dezinfekci na odstraňování mikroorganismů, odstraňování zápachů a musí účinně působit proti širokému spektru barterií , virů , řas a hub . Dále pak co se týče podlah , van,WC, chodeb účinný odmašťovací prostředek , písek na vany , sáčky do odpadkových košů , hadry , smetáky , mopy + náhradní , ...
Poptávám levný textil,obuv pro e-shop
Poptávám dodavatele textilu, obuvi a doplňků pro internetový obchod. Nejlépe zboží outlet nebo z konkurzů a likvidací (levné a přitom kvalitní), nebo zboží tržniční. Odběr zhruba 10000,-/měsíčně dle prodejnosti zboží.
Poptávám silonovou šňůru,síla 2mm
Poptávám výrobce silonové šňůry o síle 2mm - celá ČR.