Poptáváme výrobce netkané textilie
Sháníme výrobce netkané textilie o gramáži 15-25 g/m2, pro využití ve zdravotnictví a který by nám mohl zajistit měsíční dodávku této netkané textilie ve výši 50t. Tento materiál potřebujeme na výrobu operačních pláštů na jedno použití a dalších výrobků potřebných ve zdravotnictví ( návleky, roušky, čepice atd.).
Poptávám výkup textilního odpadu
Poptávám nákup, výkup bavlněného textilního odpadu (textilní odpad).
Poptávám podlahové palubky
Poptávám podlahové palubky 250m2 tl 24 a 28 mm (prosím obě ceny), včetně dopravy. Jihočeský kraj, okres Český Krumlov. Děkuji za nabídky.
Hledám dodavatele dětského textilu
Hledám dodavatele na levný a kvalitní dětský textil a nebo různé novinky přicházející do ČR. Prosím pouze pokud máte www stránky k náhledu.
Poptávám ubrusy do kulturního centra
Sháním cca 50-200 ubrusů do kulturního centra, rozměry kolem 100x150 cm, jednobarevné (nejlépe tmavě zelené). Možno i použité v prijatelném stavu. Cena do 150 Kč/ks. Děkuji.
Poptávám  matrace
Poptávám matrace 14 ks 80x200
Poptávám dodavatele dětského zboží
Dobrý den, od ledna 2011 rozjíždím živnost a ráda bych prodávala dětské věci,textil,hračky - kvalitní a za rozumné ceny - prosím o nabídky - děkuji Procházková
Poptávám VO s bavlněnou metráží
Poptávám 100% BAVLNU ( plátno) za VOC v mnoha barvách bez potisku i s potiskem. V různých šířích. Jedná se o plátna vhodná k šití bytového textilu a doplňků např. Patchwork, povlaky na polštářky aj.Děkuji za nabídky. Dlouhodobá spolupráce.
Poptáváme kvalitní oděvy pro komisní prodej
Poptávám značkové (kvalitní) oblečení do komisního prodeje pro mou prodejnu.
Poptáváme hygienické potřeby
Poptáváme cenu zboží, předpokládaná roční spotřeba cca: Kapesníčky jednorázové Tork č.14.02.70 - 13000ks/rok Čepice jednorázová bílá, štítek,gumička - 58000ks/rok Plášť jednorázový bílý xxl - 4700ks/rok Utěrka čistící 220 mm Profix Durex 025035 22x36 cm 500ks/rok Rukavice vinylové EME jednorázové - 37000ks/rok Skinmann Soft pro ...
Poptáváme plátno za VO ceny
Dobrý den, hledáme výrobce nebo velkoobchod, který nabízí k prodeji široký výběr tištěné i jednobarevné 100% bavlny ( plátna) za VO ceny. Jedná se o šití patchworku, bytového textilu a prodej metráže. Děkuji za nabídky
poptáávm VO s dámskou obuví
hledám velkoobchod dámské obuvi - čína.
Poptávám chrániče sluchu
Prosím o zaslání nabídky na H64FB (barva černá popř. tmavě zelená) v počtu 10 kusů. Dále 3 kusy sluchátek peltor, které mají užší mušle než H64FB. Cenová nabídka zpracovaná bez DPH + cena dopravného.
Hledáme VO s dětským zbožím
Hledáme velkoobchody s dětským zbožím . Strakonice T:606636404
Poptáváme dětské zboží pro komisní prodej
Pro bazar s dětkým zbožím hledáme zboží do komisního prodeje, kočárky, autosedačky, oblečení, postýlky, hračky apd.Strakonice
Poptávám punčochové zboží
Poptávám nastřikovací punčochy
Poptávám lněná prostěradla
Poptávám lněné prostěradlo.
Poptávám dodavatele levného textilu, hraček
Poptávám dodavatele,velice levného textilu,hlavně pro děti,kojence,ale i dospělé . Možnost i dodavatel dětských hraček.
Poptáváveme outletový textil a obuv
Hledám přímého dovozce(dodavatele) výhradně dětského outletového oblečení a obuvy(NE secondhand!) pro náš kamenný obchod s měsíčním obratem 300000,-Kč. Preferuji značky Next, Gap, Disney, Girls2girls, Umbro, Lonsdale, Nike, Adidas, Puma. Prosím nabídněte formu a podmínky spolupráce.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
Poptávám zdvojenou podlahu
Zdvojená podlaha pro serverovnu, 330 m2 Poptáváme zdvojenou podlahu pro serverovnu o ploše cca 330 m2, výška 40 cm, pro vytvoření instalačního prostoru pro rozvod datové a elektro rozvody a rozvod vzduchu z klimatizačních jednotek. Součástí budou podle potřeby schody, nájezdy a vzduchotechnické mřížky. Požadované parametry: podlahové kostky ...
Hledáme dodavatele pracovních oděvů,pomůcek
Hledáme dodavatele pracovních pomůcek a pravovního oblečení pro další prodej.St T:606636404 bryndova.marie @post.cz
Poptáváme dodavatele pro obchod s obuví
Do našeho obchodu v blízkosti centra města Písku hledáme dodavatele a zároveň výrobce moderní sportovně-elegantní obuvi, a dále ortopedických vložek, silonového zboží.....
Poptávám damaškové lůžkoviny
Mám zájem o damaškové lůžkoviny vyšší kvality. Prosím o zaslání katalogu ( i přes mail) z něhož bych si mohla konkretně vybrat.
Poptáváme dodavatele zahraničních oděvů
Poptáváme spolupráci s dodavatelem, který by mohl posílat a prodávat značkové oblečení z USA nebo i z jiných států. V případě zájmu mne kontaktujte na email.