INDIE; Kožené zboží
Jsme výrobce a exportér koženého zboží v Kalkatě v Indii. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Náš sortiment zahrnuje kožené peněženky, dámské kabelky, bundy, pouzdra na řidičský průkaz, rukavice a další drobné kožené zboží různých vzorů a barev. Naše ceny začínají od 0,50 centů. Obvykle používáme jemné hovězí, kozí a ovčí kůže. Naše ...
Poptáváme dodavatele oděvů zn. Wolf
Poptávám výrobce nebo přímého dodavatele oděvů zn.WOLF pro nově otevřenou prodejnu. Dětské, dámské, pánské oblečení všeho druhu a velikostí.
EGYPT; Kůže, bavlna, oblečení pro břišní tance
Naše společnost je výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s významnými exportéry do celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme na naše webové stránky http://www.nariad.com. V Egyptě máme světové výrobní podniky s nejmodernějšími technologiemi na výrobu velmi kvalitních produktů, jako jsou pravá kůže, bavlněné tkaniny ...
FRANCIE; Textil a oděvy
Hledáme exportéry, distributory a dodavatele oděvů a textilu. Máme nedostatek stálých dodavatelů.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme dodavatel a výrobce všech druhů oblečení z Bangladéše. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Naše výrobky: trička, polokošile, fleecové bundy, tílka, jednoduchý žerzej, 1*1 žebrovaný, kalhoty, halenky, tkané košile, kalhoty, svetry, spodní prádlo, bavlněné ponožky, froté ručníky atd. Naše výrobky jsou kvalitní a za ...
INDIE; Oděvy
Jsme indičtí výrobci oděvů, hledáme importéry.
BANGLADÉŠ; Pleteninové oblečení
Jsme exportně zaměřený výrobce pleteninového oblečení (jakýkoliv druh konfekčních pleteninových oděvů), zvláště triček, již od roku 1991. Máme zájem rozšířit své trhy do zemí EU a hledáme nové odběratele.
INDIE; Oděvy
Jsme výrobce oděvů z Bangalore v Indii. Máme vlastní závod na výrobu asi 80000-100000 oděvů ročně ve všech kategoriích, jako jsou dámské, dětské a pánské oděvy vysoké kvality. Máme všechny druhy tkanin, místních i mezinárodních, v normě REACH včetně ekologických produktů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ALŽÍRSKO; Oděvy
Jsme velkoobchodní firmy (skupina), prodáváme mnoho produktů v Alžírsku. Hledáme v ČR výrobce oděvů.
PÁKISTÁN; Rukavice
Naše firma je odborník na výrobu všech druhů rukavic. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli našich kvalitních výrobků. Vyrábíme kožené rukavice, jako jsou pracovní, motocyklové, letní, zimní, pálkařské, lyžařské, běžkařské, golfové a dámské rukavice atd. Všechny uvedené výrobky se vyrábí z nejlepších materiálů a ceny jsou ...
INDIE; Konfekce, bytový textil
Jsme výrobci a exportéři konfekčních oděvů a bytového textilu z jižní části Indie. Exportujeme do Evropy, USA a Kanady. Máme obrovské kapacity a hledáme zákazníky, kteří mají zájem o naše výrobky.
INDIE; Oděvy, minerály, bylinná léčiva
Jsme výrobce a exportér oděvů, minerálů a nově bylinných léčiv. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Oděvní etikety, visačky
Vyrábíme hlavně všechny druhy oděvních etiket a visaček, jako jsou tkané etikety, tištěné etikety, silikonové etikety, nažehlovací etikety, sítotiskové etikety, vyšívané etikety, nejrůznější visačky atd. a také všechny druhy tištěných produktů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
INDIE; Oblečení
Hledám potenciální importéry skladových zásob pánského, dámského a dětského oblečení v Evropě.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Vlastním skupinu společností, která zahrnuje oděvní závod 100% orientovaný na export. Závod má 7 výrobních linek a zachovává certifikát shody mnoha renomovaných značek. Mám velký zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s evropskými odběrateli.
INDIE; Oděvy
Jsme exportéři oděvů z Indie. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky a maloobchodníky.
NIGÉRIE; Textilie, kosmetika
Hledáme spolehlivé výrobce, kteří by nám dodávali textilní zásoby, kosmetiku.
Poptávám ušití triček
Poptáváme ušití triček s krátkým rukávem z bavlny. Trička budou mít speciální střih který ještě upřesníme. Ušitá trička potom budou potištěna dodaným motivem. Počet ks by byl 60ks. 3 různé motivy potisku, od každého potisku 20ks, dohromady tedy 60ks.
Poptáváme ušití triček
Potřebujeme ušít trička s krátkým rukávem z polyesterové pleteniny, která bude od nás před stříháním a šitím digitálně potištěná firemním motivem. Počet ks by byl 50 nebo 100, různé velikosti.
PÁKISTÁN; Oděvy
Synergia je dodavatelská společnost s bohatými zkušenostmi v oděvním průmyslu. Máme technicky kvalifikovaný tým se zkušenostmi ve výrobě látek a oděvů, jako je pletení, barvení tkanin, výroba oděvů pletených i tkaných. Specializujeme se na trička, polokošile, tílka, tepláky, mikiny s kapucí, mikiny s kapucí na zip, džínové šortky, dámské módní ...
PÁKISTÁN; Oděvy
Hledáme odběratele/ importéry kožených bund, rukavic a denimových džín s 5 kapsami.
PÁKISTÁN; Oděvy
Obchoduji v Pákistánu s oděvy a hledám evropské odběratele pro všechny druhy oblečení, jako dětské oblečení, džíny, košile a všechny další položky.
RUMUNSKO; Oděvy
Výprodej textilních výrobků vynikající kvality, na prodej 1200 výrobků. Cena je 8,50 libry za každý produkt Zásoba zahrnuje šaty, sukně, halenky, kostýmy, kalhoty, kabáty atd. Náš závod dostává zakázky na oblečení. Naše výrobky jsou velmi kvalitní a z dobrých materiálů.
INDIE; Řemeslné výrobky, oděvy, tašky
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s evropskými odběrateli kvalitních indických řemeslných výrobků, ručně zpracovaných oděvů a jutových tašek. Máme unikátní etnickou kolekci předmětů pro evropské zákazníky.
INDIE; Oděvy
Dodavatelská firma Alter Ikon působí v oboru výroby oblečení již 5 let. Spolupracujeme se všemi výrobci špičkových oděvů v Chennai v jižní Indii. Náš zkušený tým obchodníků, kontrolorů kvality a manažerů je odpovědný za více než 100.000 částí oděvů ročně. Působíme hlavně na německém trhu, naše závody spolupracují s hlavními evropskými klienty. ...