Hledáme distribuci zboží pro domácnost
20071019014; Polský rodinný mikropodnik, zabývající se výrobou uměleckého skla a keramického zboží, hledá obchodní zprostředkovatele. Podnik zajišťuje unikátní výrobky umělecké hodnoty. Nabízí zboží pro domácnost jako lampy, talíře, vázy a květináče. Zboží dodává hlavně do galerií a butiků. Firma hledá dlouhodobou spolupráci s obchodními zástupci ...
Poptáváme distribuci lidového umění
20071004015; Lotyšská firma, specializovaná na etnicky tradiční lidové umění, plastiky - na tvorbu ručně dělaného keramického zboží jako vázy, svícny, suvenýry, zahradní keramika, kamna, pece, krby (ohniště), svatební dárky, sošné sestavy, hliněné nádobí atd. ze šamotu, jílu, kamene a porcelánu, poptává služby obchodního zprostředkování a zároveń ...
Hledáme distributory šperků
20071003003; Litevská firma, specializovaná na výrobu a zpracování jantaru, napodobeniny jantaru a šperků, poptává služby obchodního zprostředkování. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptávám jídelní servis Pirkenhammer
Poptávám jídelní i čajový/kávový servis Pirkenhammer, model Carlsbad, starší produkce, před r. 1940. Pestré květy.
Poptáváme distributory dárkového zboží
20070913014; Maďarská firma specializovaná na balení hledá distributory obchodních dárků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Hledáme distributory bubnů a činel
20070916001; Izraelská firma vyrábí velmi kvalitní a cenově přístupné, profesionální bubny (javorové & akrylové) a činely. Firma hledá distributory a obchodní zástupce. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Hledám obchodníky s drobným zbožím
20070904014; Polský podnik je výrobcem různých druhů vycházkových holí a také hůlek-suvenýrů a doplňků jako gumové díly, pásky na zápěstí, věšáky. Vyrábí také hůlky pro deštníky a dřevěné lišty. Navíc může dodávat dřevěné doplňky na individuální objednávku. Hledá firmy, které obchodují s ortopedickým vybavením, jako obchody a sklady a firmy, ...
Hledám distributory dárkového zboží
20070914026; Norská společnost Flaaronning AS vyrábí návrhy mytologických postaviček (trollů), tyto jsou raritou. Společnost poptává distributory v jiných evropských zemích. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme distributory dárkových předmětů
Hledám partnery pro distribuci a prodej dárkových a dekoračních předmětů ze dřeva - šperkovnice, dřevěné šperky, hračky, dřevěné květy, svícny, bytové doplňky apod.
Hledám odběratele keram. a mramor. předmětů
20070801014; Řecký výrobce keramických a mramorových replik řeckých muzejních kousků, jako jsou sochy, votivní předměty, vázy a šperky, poptává služby obchodního zprostředkování. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Výrobce dřevěn. suvenýrů hledá distribuci
20070724020; Bulharský výrobce originálních dřevěných suvenýrů hledá služby obchodního zprostředkování (obchodní zástupce, distributory). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Hledáme distributory keram. výrobků
20070802023; Portugalský velkoobchod, specializovaný na import a export keramických výrobků a přírodního kamene (mramor a žula) nabízí a poptává služby obchodního zprostředkování. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme stánkové prodejce suvenýrů
Poptávám stánkové prodejce k účasti na zářiovém posvícení ve vesnici ze středočeského kraje. Bližšší informace poskytneme na telefoně nebo e-mailu.
Poptávám dodávku krasohledů
Poptávám dodávku krasohledů, 500ks. Jedná se o upomínkové předměty, kombinace sklo plast, sklo dřevo. Praha a okolí.
Hledáme distribuci spotřební elektroniky
20070712048; Společnost sídlí ve Velké Británii. Firma zprostředkovává mezinárodní obchodní vztahy v podnikání klientů, platba na základě výsledků. Jádrem klientských aktivit jsou vazby na ekologický trh, přesahující do spotřební elektroniky a dárkového zboží. Společnost nabízí služby jako obchodní zprostředkovatel pro distribuci zákaznického ...
Hledáme distributory cínových výrobků
20070703013; Španělský výrobce cínových výrobků, jako jsou pokladničky, pouzdra na tužky, koše na papír atd. hledá nové distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce svíček hledá distributory
20070702004; Turecký výrobce svíček pro osvětlovací i dekorační účely hledá distributory a má zájem být subdodavatelem. Firma nabízí výrobu modelů svíček podle požadavků zákazníka. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám odběratele olejomaleb
Jsme malířské studio v Číně. Máme různé styly olejomalby, např. reprodukce slavných malířů (Monet, Dali, Van Gogh, ilaka, Rembrandt, Kelinmutuo, ect),Benátky, ulice, přímořská scenerie, krajinomalba, abstraktní malba, zatiší, květiny, dekorace atd. Všechny olejomalby jsou ručně malované našimi profesionály a vynikajicími umělci z Číny. V případě ...
Výrobce šperků hledá odběratele
Čínský výrobce šperků hledá odběratele. Kontaktní údaje: website:www.xce925.com. phone:+86-20-34734689 Mobile:013809205793 Mail: office:fz@xce925.com personal:zbb3579541@hotmail.com
Hledáme VO s dárkovým zbožím
Náš závod se hlavně orientuje na výrobky z oblasti výtvarného a řemeslného umění, které jsou určeny pro běžné dárky, dekorace, slavnostní dárky jako k Novému roku, Valentinovi, Velikonocům, Dni matek, na Dušičky, Vánoce apod. Tyto výrobky jsou většinou z juty, lnu, slámy v půvabných tvarech, vyrobeny znamenitou techologií výtvarného a řemeslného ...
Výrobce dárkového zboží hledá obchodníky
20070411925; Britská firma specializovaná na vázy z jemného kostního porcelánu s rámečkem na fotografii a osobním památníkem hledá obchodní zprostředkovatele a partnery k výrobním a licenčním smlouvám. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce dárkových předmětů hledá spolupráci
20070402787; Slovinský výrobce dárků a domácích potřeb z různých materiálů (dřeva, keramiky, stříbra, sádry atd.), blahopřejných pohlednic a ručně dělaného porcelánového nádobí hledá vzájemnou distribuci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme odběratele čínské lidové tvorby
Obchodujeme se všemi druhy čínských uměleckých děl a řemeslných výrobků, jako jsou rozmanité měděné předměty, výšivky, keramika, batika, malby, lidové ozdoby, dřevořezby atd. Hledáme importéry. Komunikace v angličtině.
Výrobce vína hledá partnera v ČR
20070316547; Slovinský výrobce vína v lahvích (zejména dárkového/ suvenýrového programu) hledá obchodní zástupce a distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce šperků hledá distributory
20070220209; Polský výrobce stříbrných a jantarových šperků hledá obchodní spolupráci. Firma se specializuje na výrobu unikátních stříbrných šperků potažených jantarem. Firma vlastní stroje na výrobu šperků. Má zájem navázat kontakt s distributorem nebo obchodním zástupcem, aby měla pevnou a dlouhodobou spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá ...