GHANA; Náboženské předměty
Prodáváme náboženské předměty - knihy, prsteny, zástěry apod. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Mosazné a stříbrné starožitnosti
Máme zájem nakupovat staré mosazné a starožitné stříbrné předměty.
ČÍNA; Olejomalby, mědirytiny
Jsme čínská firma Sinoorigin Art Co.,Ltd. s dobrou pověstí, zabývající se originální olejomalbou, také můžeme dodat ruční malbu na mědirytinu. Naše malířské práce na měděné desky se hodí k dekoraci bytových interiérů. Můžeme zhotovit malbu na zakázku podle náčrtu. Více informací na našich stránkách www.sinoorigin.com
BULHARSKO; Dárkové předměty
Hledám výrobce nebo dodavatele různých druhů dárkových předmětů.
Poptávám odhad ceny hodinek
Rád bych se zeptal na hodnotu kapesních hodinek značky pryngeps
INDIE, Dárkové předměty
Chceme dodávat dárkové předměty firmám, které by je mohly dávat svým zákazníkům.
INDIE; Starožitnosti, obrazy
Hledáme obchodníky se starožitnostmi, zejména obrazy.
NEPÁL; Oděvy, tibetské rukodělné výrobky, koberce
Obchodujeme s následujícím zbožím: trička, oděvy, papírenské zboží, dřevěné rukodělné výrobky, šátky, šály, tibetské rukodělné výrobky, hliněné výrobky, stuhy a síťované tkaniny, nepálské koberce, starožitnosti, tibetské starodávné i nové dekorační předměty. Dále stříbrné šperky, předměty budhistického a hinduistického umění, jutové výrobky, ...
VIETNAM; Zlaté a stříbrné šperky
Vietnamská firma SAIGON JEWELRY HOLDING COMPANY SJC vyrábí zlaté a stříbrné šperky. Firma zaměstnává 1500 lidí, strojní zařízení má z USA, Itálie a Německa, distribuční síť: 6 dceřinných společností, 15 joint venture, 2 oblastní větve, 3 továrny, obrat v roce 2008 2,5 bilionu USD, výrobní kapacita: 15000 ks šperků měsíčně. SJC je výhradním ...
ČÍNA; Řemeslné výrobky
Naše firma obchoduje s různými druhy řemeslných výrobků. Více informací najdete na http://www.jbestcrafts.com Při výrobě používáme různé materiály jako pryskyřici, krystaly, dřevo, bambus, měď, plast, keramiku, písek a jiné přírodní materiály, zhotovujeme nádherné napodobeniny zvířat, hmyzu, krajiny, rostlin, malé náboženské předměty, předměty na ...
KEŇA; Řezbářské výrobky
Rád bych vyvážel řezbářské a rukodělné výrobky do České republiky. Hledám individuální zájemce nebo společnosti. Mohu zaslat vzorky. Hledám seriozní obchodní spolupráci.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme k zprostředkování a pro e-shop výrobky lidové umělecké tvorby, dárkové předměty, řemeslné výrobky a ruční práce, dekorativní výrobky, historické repliky.
INDIE; Gramofony, staniční hodiny
Chtěli bychom navázat spolupráci s odběrateli gramofonů, staničních hodin a dalších předmětů.
VIETNAM; Dekorační předměty
Jsem známý vietnamský exportér rukodělného lakovaného zboží - dekorační předměty, zrcadla, sošky, vázy, mísy apod. Naše výrobky jsou různých barev a tvarů. Užíváme rovněž materiály jako ratan, bambus, keramika, kompozitní materiály atd. Hledáme odběratele.
Poptávám dodavatele  dětského zboží
Poptáváme dodavatele bižuterie, obrazů, hraček a věcí pro maminky a děti do komise. Otevíráme kavárnu a dětskou hernou.
KEŇA; Řezbářské výrobky
Zabývám se rukodělnou výrobou, poptávám importéry řezbářských prací.
NĚMECKO; Dračí krev
Jsme velkoobchod s esoterickými produkty a poptáváme dračí krev pro náš sortiment. www.berk-esoterik.de
TOGO; Výrobky ze dřeva a slonoviny
Jsme exportéři dřevěných výrobků ze západní Afriky. Můžeme dodávat týkové a růžové dřevo v kmenech nebo kulatině. Rovněž můžeme dodat slonovinu a rukodělné výrobky ze slonové kosti jako náhrdelníky, náramky a korálky, růžence. Hledáme odběratele.
INDONÉSIE; Keramické a terakotové vázy
Jsme Handrayana Trading House Indonésie, dodavatel a velkoobchodník s indonéskými keramickými a terakotovými vázami. Hledáme dovozce a / nebo obchodní partnery z Evropy, kteří mají zájem o řemeslné výrobky, zejména keramické a terakotové produkty. Rádi bychom vybudovali dobré dlouhodobé obchodní vztahy.
TAIWAN; Ozdobné stromečky do aut
Dodáváme ozdobné stromečky do aut osvětlené světelnými diodami. Hledáme odběratele.
NĚMECKO; Dračí krev
Jsme velkoobchod s ezoterickými předměty a poptáváme Dračí krev pro náš sortiment. Prosíme o nabídku.
INDIE; Rukodělné výrobky, aromatické svíčky
Máme zájem vyvážet rukodělné výrobky k vystavení obývacím pokoji, široký sortiment zboží, také aromatické barevné svíčky pro všechny příležitosti a mnoho dalšího. Máme zájem o obchodní spolupráci.
ČÍNA; Dárkové propagační výrobky
Jsme dodavatelé dárkových propagačních výrobků. Prodáváme pásky, psací potřeby, tašky, vlasové doplňky, šperky, hračky, přívěsky na klíče, držáky mobilů atd. Nyní je v Číně velmi populární osobní signalizátor. Máme zájem o spolupráci se všemi společnostmi, které obchodují s tímto zbožím.
INDIE; Repliky starožitných předmětů
Zhotovujeme repliky starožitných předmětů jako teleskopy, dalekohledy, hodiny, sluneční hodiny, námořní hodiny, kompasy, alidády, teodolity, skříňový sextant, barometry, potápěčské helmy, námořní kompasy, gramofony, srážkoměry, přesýpací hodiny, telefony, kotvy, lupy, atd. Dále řemeslné železné, dřevěné výrobky a lampy, fotorámečky, svícny, ...
INDIE; Šperky a dárkové předměty
Jsme vývozce a dovozce šperků, řemeslných výrobků a dárkových předmětů. Působíme v této oblasti již 10 let. Máme zájem o spolupráci s vývozci tohoto zboží. Máme v Indii výstavní síň. Máme kanceláře také v Rumunsku. Chceme importovat zboží jak pro indický, tak pro rumunský trh.