Poptávám výrobu papírových dutinek
Poptávám výrobu a dodání papírových dutinek. Délka 60 cm, vnitřní průměr 32 mm, síla stěny 2 mm, povrch materiál Albino, bílé, matné. Náklad 210 ks. Prosím o cenu a termín dodání.
Poptávám tepelně odolný materiál
Poptávám teploodolný materiál na "styku" (mezera cca 3cm) mezi sporákem na pevná paliva (boční stěna sporáku má z boku dvojitý plech se vzduch. mezerou pro lepší vytápění) a bokem kuchyňské linky, jež není pohledová.
Poptávám výrobu americké SPZ
Poptávám výrobu americké SPZ o rozměrech 30 x 15 cm. Děkuji.
Poptávám výrobu boxu z plexiskla
Poptávám výrobu boxu z plexiskla dle nákresu, děkuji Jiří David.
Rámcová dohoda na dodávky kovových doplňků ke stejnokroji 15 na období 2017 - 2020
Jedná se o 545 290 kusů kovových doplňků a 57 párů ratolestí generálských.
Rámcová dohoda na dodávky vest balistických ochranných těžkých
Jedná se o 300ks souprav vest balistických ochranných těžkých NIJ IIiA/IV
Poptávám papírové tyče
Poptávám papírové tyče v délce 80 cm, průměr cca 2,5cm pro uchycení top karty (viz příloha). Jedná se o 170 kusů, ideálně pokud máte skladem Děkuji.
Poptávám náhradní díl k mlýnku na kávu
Poptávám náhradní díl k mlýnku na kávu. Vlastním nástěnný mlýnek na kávu po rodičích. Bohužel se mi rozbila skleněná nádobka, rozměr 9 cm na šířku, hloubka 7 cm, výška cca 6 cm. Sdělte mi prosím, zda se někde v ČR tyto skleněné nádobky vyrábí. Děkuji i za negativní odpověď. Přeji Vám hezký den. Jitka Bezecná Mníšek pod Brdy
Poptávám kufr na akordeon
Poptávám pevný kufr na akordeon Roland Fr3 rozměr: V 430 * Š 481 * H 270mm, z lehkých materiálů, vhodný pro leteckou přepravu. Děkuji.
Poptávám doplněk stravy
Poptávám Revitanerv Strong, tři balení.
Poptávám krouhané zelí
Sháním krouhané zelí 3x 15 kg v okolí Brandýsa nad Labem.
Vybavení jednotky ADH Říčany - ochranné pomůcky a kyslíkové lahve
Předmětem zakázky je nákup ochranných pomůcek a kyslíkových lahví pro jednotku SDH Říčany podle specifikace v přílohách 4a) a 4b) (kulka, výjezdové rukavice, praocvní rukavice, zátylník, výjezdový komplet, vesta, kukla, triko krátký a dlouhý rukáv, hasičské lave, obaly na lahve)
Poptávám pytle na rašelinu
Poptávám pytle na rašelinu , 75l, 100l, 120l, 150l, vaky pevnější cca 0.5m3. Děkuji.
Poptávám pevné dortové krabice
Poptávám pevné dortové krabice velikost cca 32x32x15 nebo 35x35x15 cm.
Oplocení fotbalového stadionu Říčany
realizace Oplocení fotbalového stadionu Říčany, na parc.č. 708, 1691/28,1691/29,1691/36 v katastrálním území Říčany u Prahy, v souladu s PD, výkazem výměr. Součástí plnění díla je rovněž Zajištění DIO, zpracování dokumentace skutečného provedení díla, zajištění úpravy dokumentace pro provedení stavby a součinnost při projednání případné změny ...
Rámcová smlouva na dodávky funkčních ponožek 15 letních a zimních na období 2017 – 2020
Nákup 1 404 000 párů funkčních ponožek 15 letních a zimních formou rámcové smlouvy uzavřené s jedním dodavatelem, při předem stanoveném nepřekročitelném počtu párů.
Poptáváme výrobu papírových krabic
Poptáváme výrobu papírových krabic. Potřebovali bychom podle PDF předlohy vyřezat, potisknout a každý měsíc dodat zhruba 90 krabic do Mladé Boleslavi.
Poptávám potisk lepící pásky
Poptávám cenovou kalkulaci potištěné lepící pásky o šířce 5 cm. - účel - lepení poštovní krabice cca 1,5 kg - 1 barevný potisk - množství 1000 nebo 5000 metrů celkové délky - buď na průhledné lepící pásce nebo i jiném jednobarevném podkladu - prosím o přehled barev, které máte k dispozici. Děkuji.
Materiál pro vývoj aplikace kovů a hologramů na podkladové fólie
Předmětem výběrového řízení je dodání vhodných polykarbonátových fólií pro vývoj a výzkum aplikace kovů a hologramů na tyto podkladové fólie. Materiál musí být vysoce trvanlivý a odolný proti teplotním změnám. Jedná se o dodávku čtyř druhů výzkumné polykarbonátové fólie. Polykarbonátový materiál bude používán pro výzkum aplikace hologramů pomocí ...
Dopravní značení Statutárního města Kladna
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky a služby spojené s rozmístěním dopravního značení v rozsahu a souladu se zadávacími podmínkami.
Rámcová smlouva na dodávky termokalhot 15 na období 2017 – 2020
Nákup 100 000 kusů termokalhot 15 formou rámcové smlouvy uzavřené s jedním dodavatelem, při předem stanoveném nepřekročitelném počtu kusů.
Rámcová smlouva na dodávky termokalhot 15 na období 2017 – 2020
Nákup 100 000 kusů termokalhot 15 formou rámcové smlouvy uzavřené s jedním dodavatelem, při předem stanoveném nepřekročitelném počtu kusů.
Oplocení tréninkového hřiště Rugby Club - Říčany
Předmětem smlouvy je dodávka a montáž nových sloupků a vzpěr (svařovací síť + pvc), demontáž a odvoz starého pletiva a vázací dráty, která je nedílnou součástí smlouvy. Hřiště je umístěno na pozemku č. 707/ 17 ve vlastnictví Města Říčany Rozsah díla je vymezen ve slepém rozpočtu , který je přílohou č. 4 této nabídky. Dílo je jednoznačně ...
Poptávám anglicky psané matematické úlohy
Hledám anglicky psanou knihu pro 9ti letou vnučku, která by obsahovala různé matematické úlohy, příklady, slovní příklady, ap. Něco jako matematika zábavnou formou. Děkuji. Kalivodova