Poptávám autoplachtu
Poptávám autoplachtu na nákladní přívěs za osobní automobil zn, Pongratz 206 U-H o rozměru ložné plochy 2005x1070 mm. Děkuji a přeji hezký den. V.Žaba.
Poptáváme výrobu gumového těsnění
Žiadam Vás o možnosť dodávku a vypracovanie Cenovéj ponuky na dodávku gumového tesnenia /cca 150-200ks /podľa priloženéj dokumentácie DN 80 RK
Poptáváme dodavatele dětského zboží
Poptáváme velkoobchodní dodavatele zboží do komisního prodeje. Máme kamenou prodejnu i e-shop. Jedná se o dětskou obuv a punčochové zboží, textil.
Poptávám dodavatele sportovního zboží pro basketbal
Poptávám velkoobchodní dodavatele se zaměřením na basketbalovou obuv, basketbalové oblečení, basketbalové míče, basketbalové doplňky. Značky NIKE, JORDEN, AND-1 a další. Odběry jsou pro náš e-shop se zaměřením na basketbalovou tématiku.
Dodávání stravy pro Poličskou nemocnici
Předmětem zakázky jsou dodávky celodenní stravy pro pacienty a obědů pro zaměstnance Poličské nemocnice s.r.o. dle specifikace uvedené v podrobném popisu plnění, který je nedílnou součástí zadávací dokumentace.
Dodávání stravy pro Poličskou nemocnici
Předmětem zakázky jsou dodávky celodenní stravy pro pacienty a obědů pro zaměstnance Poličské nemocnice s.r.o. dle specifikace uvedené v podrobném popisu plnění, který je nedílnou součástí zadávací dokumentace.
Zařízení Skautského centra Vinice
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka zboží pro projekt „Zařízení Skautského centra Vinice“ včetně poskytnutí služeb nebo stavebních prací spočívajících v umístění, montáži či uvedení takového zboží do provozu. Předmětem Veřejné zkázky je pořízení zboží, a to zejména formou koupě. Záměrem je vybavit nově vybudované Skautské centrum Vinice v ...
Poptávám nůžky na stříhání ovcí
Mám zájem o nůžky na stříhání ovcí , prosím o informaci..Na inter.jsem viděla nabídku nůžek Mar- pol za 1800 Kč , je u vás možno koupit ?Děkuji Kolbabová
Poptávám dodavatele barevných plastových míčků
Sháním výrobce (dodavatele) barevných plastových míčků na hraní do dětských bazénků nebo ohrádek ke klouzačkám jako měkký dojezd apod.
Poptávám proložky na křepelčí vejce
poptávka na proložky na křepelčí vajíčka
Poptávám levný cukr pro včely
Levný cukr pro včely 5000-20000kg. Muže být i trochu znečištěný - třeba smetky. Rozhoduje cena.
Poptávám knihu autora Františka Lexy
Poptávám knihu autora Františka Lexy - Egyptské čarodějnictví.Děkuji
Poptávám dodavatele zboží pro aromaterapii
Poptávám zboží do e-shopu zaměřeného na aromaterapii, aromafaunu a další potřeby pro zvířata Např.: - aromalampičky, dárkové předměty s motivy zvířat, oblečky pro zvířata, vonné tyčinky, svíčky, samolepky psů a koček, klíčenky,krmiva,hračky,pelíšky atd
Poptávám smaltované vědro
Poptávám smaltované vědro 30cm
Poptávám opravu dámských hodinek
Poptávám opravu dámských hodinek
Vybavení hotelu - dílčí část, vybavení textilem
Vybavení hotelu Klepáč (Vista) se skládá z kompletní dodávky textilu pro objekt – tj. polštářů, pokrývek, povlečení, atd. Dále je zde specifikována dodávka závěsů a záclon pro pokoje a veřejné prostory.
Poptávám svařovanou síť
Mám zájem o koupi: svařovaná síť 2x20x20mm, šest metrů čtverečných. Nabídněte cenu. Děkuji
Poptávám dodavatele masa a masných produktů
Dobrý den, pracuji jako vedoucí masny v Jevíčku a poprosila bych Vás o zaslání cenové nabídky masa a Vašich výrobků na můj email:soukupova.berta@seznam.cz,popř. se ozvěte na tel.724058188. S pozdravem a přáním hezkého dne Soukupová.
Poptávám rostlinný lněný olej
Poptávám rostlinný lněný olej
Vybavení hotelu - dílčí část vybavení textilem
Vybavení hotelu Klepáč (Vista) se skládá z kompletní dodávky textilu pro objekt – tj. polštářů, pokrývek, povlečení, atd. Dále je zde specifikována dodávka závěsů a záclon pro pokoje a veřejné prostory. Přesnou specifikaci dodávky naleznete v příloze č. 2 této zadávací dokumentace.
Sběrný dvůr Horní Jelení - dodávka nádob
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka těchto nádob na shromažďování odpadů ve sběrném dvoře: Velkoobjemový kontejner uzavřený - mobilní ekosklad uzamykatelný Kontejner na bílé sklo Velkoobjemový kontejner typ A (velkoobjemový odpad) Velkoobjemový kontejner typ B (barevné sklo, kovový odpad) Velkoobjemový kontejner typ C (bioodpad) ...
Poptáváme bílou látku na výrobu košilí
Poptáváme výrobce nebo dodavatele bílé látky na dámské košile.
Poptávám pokojovou rostlinu
Sháníme pokojovou rostlinu jménem TALANCIE.
Léčivé přípravky III.
Dodávky léčivých přípravků pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle jednotlivých částí veřejné zakázky a dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Veřejná zakázka je rozdělena na 7 částí.
Poptávka materiálu na balení polotovaru pro farmacii
Poptávka materiálu na balení polotovaru pro farmacii. Látka je jemně krystalického charakteru. Potřebujeme materiál pro balení této látky- Hygienicky nezávadný s atestem pro farmacii, nebo minimálně s atestem pro vhodnost na styk s potravinami. Materiál by měl být nepropustný pro světlo a musí vydržet vakuování a plnění inertním plynem- ...