Poptáváme výrobu ocelových zátek se závitem
Poptáváme výrobu ocelových zátek se závitem M8 dle přiloženého výkresu. Materiál je automatová ocel. Prosíme o cenovou nabídku na 500 ks a na 2000 ks. Prosíme o uvedení ceny za práci (kdybychom si materiál dodali) a za práci+materiál. Preferujeme nabídky emailem.
Hledám dodavatele dětského povlečení
Hledám dodavatele dětského povlečení. 60 ks dětského povlečení, materiál krep, rozměr 135x100, 60x40. 30 ks dětské prostěradlo s gumou, materiál froté,rozměr 120x60. 30 ks dětské prostěradlo, materiál bavlna, rozměr 120x60, s gumou pouze v rohách. 20 ks froté ručníků. Děkuji za cenové nabídky.
Poptáváme hliníkové obaly
Poptáváme hliníkový obal - nejlépe obdélníkové misky, krabičky se zatavitelnou hliníkovou folií na víčko. Obal musí vydržet po naplnění, vakuování a naplnění dusíkem tak aby se zabránilo přístupu kyslíku (zbytkový O 1-3% -) a skladování 2 roky. Materiál - farmaceutický polotovar.
Hledáme dodavatele celých chlazených kuřat
Hledáme dodavatele celých chlazených kuřat, uvítáme dlouhodobou spolupráci. Máme zájem o nákupy cca 1.000 kg pravidelně 1x za cca 2 týdny. V případě zájmu nám zašlete Vaši cenovou nabídku celých chlazených kuřat a cenu za 1 km dopravy do Olomouce (dovoz 1.000 kg bude vždy naráz 1x za cca 2 týdny).
Poptávám plastové zábradlí
Potřebuji plastové zábradlí ( latě) v hnědé barvě. Východní čechy.
Cesta od renesance k baroku - publikace
Předmětem veřejné zakázky je příprava a vydání propagačně – naučné publikace. Obsahem publikace bude poutavé zpracování památek renesančního a barokního architektonického bohatství v Moravské Třebové.
Poptáváme celofánové a PP sáčky
poptávám celofánové / PP čiré sáčky, čtvercové dno 8x8cm, výška 20cm, vzorek 1000ks, následně více rozměrů, pravidelný odběr po cca 5000ks.
Dolní Morava - vybavenost cestovního ruchu
Předmětem zakázky je realizace (dodávky, doprava, montáž, stavební práce, služby) objektů podle projektové dokumentace - areál volnočasových aktivit, naučná cyklotrasa, altán a sklad sport. vybavení, orientační cedule a směrovky, kopaná studna (vystrojení a závlaha)
Zajištění ubytovacích a stravovacích služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění ubytovacích a stravovacích služeb a dále pronájmu školící místnosti včetně techniky ve dnech 26.- 27. srpna 2011 a 14.-15. října 2011 pro účastníky kurzu „Kritické myšlení“ dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci
Poptáváme zpracování kuřecího masa
ZPRACOVÁNÍ MASA – PORCOVÁNÍ, NÁSTŘIK VODOU, BALENÍ, UZENÍ. POPTÁVKA SLUŽBY PLATÍ PRO CELOU ČESKOU REPUBLIKU. Poptáváme služby viz níže uvedené – jedná se o chlazené kuřecí maso. Požadované množství ke zpracování bude na počátku naší činnosti 3.000 až 4.000 kg / týdně, pozdější (po 1 až 2 měsících) zvýšení množství na 6.000 až ...
Výzva k podání nabídek na dodavatele svozového vozu, sběrných nádob a překopávače kompostu
Nákup svozového vozu, sběrných nádob a přokopávače kompostu.
Vybavení hotelu textilem
Předmětem veřejné zakázky je vybavení hotelu Klepáč (Vista) kompletní dodávkou textilu pro objekt – tj. polštářů, pokrývek, povlečení, atd. Dále je zde požadována dodávka závěsů a záclon pro pokoje a veřejné prostory.
Vybavení hotelu - uniformy
Předmětem zakázky je kompletní dodávka uniforem personálu hotelu Klepáč a chat Marcelka a Slaměnka.
Cesta od renesance k baroku - publikace
Předmětem veřejné zakázky je příprava a vydání propagačně – naučné publikace. Obsahem publikace bude poutavé zpracování památek renesančního a barokního architektonického bohatství v Moravské Třebové.
Poptávám drátěné pletivo
Poptávám drátěné pletivo, Královéhradecký kraj.
Poptávám ušití triček
Poptáváme ušití triček s krátkým rukávem z bavlny. Trička budou mít speciální střih který ještě upřesníme. Ušitá trička potom budou potištěna dodaným motivem. Počet ks by byl 60ks. 3 různé motivy potisku, od každého potisku 20ks, dohromady tedy 60ks.
Poptávám šrouby
Šrouby M8 x 1 délka 22mm s šestihrannou nebo válcovou hlavou
Poptávám dodavatele oblečení
Poptávám zahraničního dodavatele oblečení značky UNDER ARMOUR
Poptáváme dodavatele sazenic
Hledáme stálého dodavatele jednoletých sazenic (řízkovanců) Thuje occ. Smaragd pro dopěstování - 2000 ks ročně a více.
Poptávám dodavatele plastových prken
Poptávám plastová prkna přibližný rozměr 100x10mm délka 2300mm. Odstín zlatý dub,55ks
Poptáváme výrobce destilátů
Hledáme výrobce čistého lihu a výrobků z něho: rum, vodka, zelená, griotka, slivovice, ořechovice, medovina.
Poptávám rašelinu
Poptávám rašelinu (200 - 250 L)
Poptáváme bavlněnou metráž s potiskem
Poptávám dodavatele nebo přímo výrobce bavlněné metráže s dětským potiskem viz foto. Děkuji.
Provozovatel veřejného osvětlení a světelné dopravní signalizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek „Zajištění veřejného a slavnostního osvětlení, městských hodin a světelné dopravní signalizace města Polička včetně obnovy, správy, provozu a údržby stávajících technických zařízení“. Za účelem realizace zakázky bude zhotoviteli předáno do přenesené správy na dobu trvání smlouvy, stávající technické ...
Poptávám pánské retroplavky
Sháním pánské retroplavky s laclem pruhované.