Poptáváme LDPE pytle
Poptáváme LDPE pytle 690x1050x0,035 rolo modré, role á 25 ks , karton/250 ks. Množství: 3 palety (balení 42 kartonů/paleta -10 500 ks) 126 kartonů, celkem 31500 ks. LDPE pytle 690x1050x0,027 rolo modré, role á 25 ks , karton/250 ks. Množství: 3 palety (balení 42 kartonů/paleta -10 500 ks) 126 kartonů, celkem 31500 ks. cenu prosím včetně ...
Dynamický nákupní systém na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu pro projekt Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Poptávám dodavatele látek  na patchwork
Popis poptávky: Poptávám dodavatele látek v metráži na patchwork. Jedná se o panely látek s biblickými motivy a dětské motivy. Jedná se o desítky metrů od jednotlivého druhu.
Poptávám tričko pro hasiče
Dobrý den, mám zájem o hasičské tričko ve předu na levem prsu znak HZS vzadu nápis hasiči velikost L dlouhý rukáv, šedá barva. Jaká je cena. Děkuji.
Poptávám fólie
- folie 1.000, po rozložení 2.000 mm x 0,180 - 0,200 mm - navinutá na rolích a potištěná (logo), černá, neprůhledná, recyklát, polohadice - 2 řady log za sebou, rozměr cca 15 x 40 cm, mezery 40 cm, v rozloženém stavu zrcadlově, barva bílá
Dynamický nákupní systém na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu pro projekt Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Poptávám pracovní rukavice z Číny
Poptávám kožené pracovní rukavice z Číny.
Kancelářské potřeby 002/2012
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky: - Kancelářské potřeby - Plánovací systémy - Drobné kancelářské vybavení - Kancelářské potřeby z papíru a ostatní zboží - Součásti a příslušenství psacích strojů - Pytlíky a tašky - Gumičky - Kreslící pera
Hledáme prodejce použitého skla
Poptáváme prodejce použitého 4l skla.
Rámcová smlouva na nákup papíru
Předmětem rámcové smlouvy budou dodávky kancelářského papíru ve formátu A4 a A3. Z toho papír formátu A4 tvoří 80% objemu zakázky, tj. 12.800.000,-Kč bez DPH a papír formátu A3 tvoří 20% objemu zakázky, tj. 3.200.000,-Kč bez DPH. Každý rok proběhne výběr nevhodnějšího uchazeče formou elektronické aukce.
Poptávám dodavatele uzavíratelných sáčků
Popis poptávky (výrobku nebo služby): Sháním dodavatele uzaviratelných sáčků. Konkrétně se jedná o zip sáčky, které se nad zavíraním typu zip dají ještě zatavit, aby bylo možné rozpoznat neporušenost obalu. Kompletní řešení včetně tavičky vítáno. Další informace k poptávce: Odebíral bych různé objemy sáčků (sáček na 100g, 250g, 300g). ...
Poptávám suroviny na výrobu krmiv
Poptávám suroviny pro výrobu krmiv: - krmné kvasnice - sladový květ - slunečnicový extrahovaný šrot - slunečnicové pokrutiny - sojový šrot HP - mlýnské produkty (krmná mouka, otruby, klíčky) - kukuřičné klíčky - vápenec - monokalcium fosfát - lysin - sušená jablka - vojtěškové úsušky - obiloviny - nahý oves - len - řepkový ex. ...
Poptáváme použité potravinářské oleje
Výkup použitých potravinářských olejů za nejvyšší možnou cenu. Platba v hotovosti.Dáme Vám doklad o ekologické likvidaci v rámci odpadového hospodářství.
Stravování zaměstnanců Moravského divadla Olomouc formou poskytnutí stravovacích poukázek
Poskytování stravovacích poukázek v nominální hodnotě 60,- Kč v období od 1.5.2012 do 30.6.2013. Předpokládaný odběr v měsících leden-červen a září-prosinec je 52.800 kusů a v měsících červenec-srpen celkem 5.000 kusů. Bližší informace v zadávací dokumentaci.
Poptáváme PUR trámy
Mám zájem o koupi PUR trámů tesaných ve světle hnědé barvě. Rozměry : 3 ks trám 12 x 12 x 400 cm a 2 ks trám 9 x 6 x 400 cm. Olomouc a okolí osobní odběr, jinak dodání zásilkovou službou. Děkuji.
Nákup nádob na bioodpad a štepkovačů
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nádob na bioodpad a štěpkovačů pro jednotlivé obce mikroregionu Kosířsko – obec Lutín, Drahanovice, Slatinice, Těšetice, Slatinky, Luběnice a Ústín. Předmět veřejné zakázky bude spočívat v dodání 1 287 ks speciálních odpadních nádob uzpůsobených ke sběru biologicky rozložitelného komunálního odpadu. Dále ...
Dodávky spojovacího materiálu (rámcová smlouva na 1 rok)
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v příloze č. 4 zadávací dokumentace, vše za podmínek specifikovaných v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Novostavba skleníku D a stavební úpravy skleníku RD2 pro Centrum regionu Haná
Předmětem veřejné zakázky je realizace novostavby skleníku D pro výzkumnou jednotku Centrum aplikovaného výzkumu zelenin a speciálních plodin VÚRV a dále realizace stavebních úprav části stávajícího skleníku RD2/CRH a části budovy RD1 pro výzkumnou jednotku Centrum molekulární biologie a genetiky UP, vč. související technické infrastruktury. Oba ...
Dynamický nákupní systém na nákup skla a plastu pro projekt Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na nákup skla a plastu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Rámcová smlouva na nákup papíru
Předmětem rámcové smlouvy budou dodávky kancelářského papíru ve formátu A4 a A3. Z toho papír formátu A4 tvoří 80% objemu zakázky, tj. 12.800.000,-Kč bez DPH a papír formátu A3 tvoří 20% objemu zakázky, tj. 3.200.000,-Kč bez DPH. Každý rok proběhne výběr nevhodnějšího uchazeče formou elektronické aukce.
Dynamický nákupní systém pro standardní kancelářské potřeby Univerzity Palackého v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na dodávky standardních kancelářských potřeb.
Poptávám plastové průhledné obaly
Poptávám plastový obal na zboží z průhledného materiálu. Velikost uzavřeného obalu je 8x10 cm (výška 0 cm, zboží je z látky). Prosím o kalkulaci na 1000, 5000 a 10000 kusů. Viz příloha.
Poptávám plastovou nádrž
Poptávám plastovou nádrž o objemu 500 až 1000 litrů.Šířka max 80cm.
OPVK/2012 – kancelářské potřeby a zásobníky tonerů – I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka běžného kancelářského spotřebního materiálu, dodávka originálního spotřebního materiálu pro tiskárny a kopírovací zařízení (tonery, inkoustové náplně, válce), používaného v rámci OPVK projektů, dle podrobné specifikace (Příloha č. 1) uvedené v zadávací dokumentaci k veřejné zakázce, a to včetně zajištění ...
Poptávám organickou tureckou kávu
Poptávám organickou tureckou kávu Phosfood v kapkách 60 ml a vetší balení -skládá se Phosphorus 35g=4% a ostatní ingredience=voda, ortho-phosphoric acid, Inositol a riboflavin. Výrobek může být i pod jiným názvem.