Poptávám náhradní díl k vnitřnímu akvarijnímu filtru
Sháním náhradní vrtulku k vnitřnímu akvarijnímu filtru Atman SIF-700.
Poptávám použité dřevěné palety
Mám zájem o použité dřevěné palety v Ostravě a okolí, cca 20 ks.
Papírový hygienický program včetně dodávek zásobníků – Průběžné dodávky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se průběžné dodávky papírového hygienického programu v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Průběžné dodávky budou probíhat po dobu 3 let od účinnosti smlouvy. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v Příloze č. 6 ZD.
Pořízení osobních ochranných pracovních prostředků II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka běžných pracovních oděvů pro pracovníky zadavatele- oděvy jsou určeny pro výjezdové skupiny zadavatele a budou používány při poskytování přednemocniční neodkladné péče. Na základě veřejné zakázky bude uzavřena rámcová dohoda s jedním vybraným dodavatelem na období 4 let, a to samostatně pro každou část ...
Xerografický papír
Dodávky xerografického papíru, odpovídající specifikaci uvedené v příloze zadávací dokumentace, dle provozních potřeb zadavatele a jeho pracovišť, na základě uzavřené rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem. Plnění veřejné zakázky bude za zadavatelem stanovených obchodních podmínek probíhat formou jednotlivých objednávek. Dodávky budou probíhat ...
Pasivní matrace do zdravotnictví -  dodávka
Předmětem plnění veřejné zakázky je jednorázová dodávka pasivních matrací v předpokládaném rozsahu, dle potřeb zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací.
Poptávám zdravotní obuv
Poptávám pantofle na vbočený palec. Děkuji za případnou odpověď. Pala Roman
Matrace, antidekubitní podložky a noční stolky do zdravotnictví - dodávka
Předmětem plnění veřejné zakázky je jednorázová dodávka matrací, antidekubitních podložek a nočních stolků.
Kancelářské potřeby
dodávka kancelářských potřeb uvedených v příloze 1, prostřednictvím rámcové dohody s jedním vítězným uchazečem, na jejímž základě budou poskytovány jednotlivé dodávky kancelářských potřeb v rámci provozních potřeb všech pracovišť zadavatele. Plnění veřejné zakázky bude probíhat formou jednotlivých objednávek zadávaných na základě rámcové dohody v ...
Obalový materiál a jednorázové papírové výrobky 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky obalového materiálu a jednorázových papírových výrobků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Drogerie a čisticí prostředky 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky drogerie a čisticích prostředků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám výrobu, dopravu a montáž skleníku
Poptávám výrobu, dopravu a montáž skleníku (oblouk nebo A - levnější variantu) o šířce 2,5 m, délka 6 m , bez základu, uložení do volné půdy. Prosím o nabídku ceny a termínu realizace. Místo: Vrbice u Bohumína, cca 5 km od Ostravy. Děkuji za případnou odpověď.
Nákup papíru pro resort statutárního města Ostravy - 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky papíru (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup kancelářských potřeb pro resort statutárního města Ostravy - 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky kancelářského zboží (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky spotřebního materiálu pro laserové tiskárny 2019 - 2022
dodávky tonerů a dalšího spotřebního materiálu pro laserové tiskárny
Nákup inkontinentních pomůcek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se dodávky zdravotnických prostředků – inkontinenčních pomůcek a dětských plen v předpokládaném rozsahu, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v příloze č. 1 Technická specifikace.
Nákup pomůcek pro vzdělávání dětí s postižením II
Předmětem veřejné zakázky je nákup pomůcek pro vzdělávání dětí s postižením II v rámci projektu OP VVV – „Vytvoření sítě inkluzivních škol v Moravskoslezském a Zlínském kraji“. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v Přílohách č. 5.1 - 5.6 - Specifikace dodávek, které jsou nedílnou součástí Zadávací dokumentace. Zakázka je rozdělena na ...
Nákup vybavení a zařízení pro celky a PC učebnu Tvůrčího centra Fakulty umění
Předmětem veřejné zakázky je nákup vybavení a zařízení pro celky a PC učebnu Tvůrčího centra Fakulty umění v rámci projektu OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002345. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v Přílohách č. 5.1 – 5.4 – Specifikace dodávek, které jsou nedílnou součástí Zadávací dokumentace. Zakázka je rozdělena na ...
Poptávám výrobky studené kuchyně
Hledám firmu v Ostravě a okolí, která se zabývá výrobou studených mís a různých forem studené kuchyně.Děkuji. Jasinská
Poskytování služeb protektorování pneumatik
Poskytování služeb protektorování pneumatik používaných na vozidlech městské hromadné dopravy provozovaných Zadavatelem. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Nákup klávesových hudebních nástrojů II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvaceti dvou kusů profesionálních klávesových hudebních nástrojů pro potřeby Fakulty umění Ostravské univerzity určených k přípravě, nácviku a provedení uměleckých děl studenty a pedagogy školy nebo tuzemských či zahraničních hostů. Tato veřejná zakázka je financována z projektu OP VVV s názvem „Tvůrčí centrum ...
Dodávka vitamínových přípravků pro rok 2018
Předmětem zakázky je dodávka vitaminových balíčků, které budou poskytovány pojištěncům ČPZP v rámci realizace preventivních zdravotních programů ČPZP. Balíček bude obsahovat vitaminové přípravky - doplňky stravy (dále jen vitaminové přípravky). Zakázka je určena pro rok 2018.
Cembala a klavichord
Předmětem veřejné zakázky je nákup klávesových hudebních nástrojů v rámci projektu OP VVV – „Tvůrčí centrum Fakulty umění“ s registračním číslem CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002345. Jedná se o repliky historických hudebních nástrojů dle přílohy č. 5 zadávací dokumentace.
Nákup pomůcek pro vzdělávání dětí s postižením
Předmětem veřejné zakázky je nákup pomůcek pro vzdělávání dětí s postižením v rámci projektu OP VVV – „Vytvoření sítě inkluzivních škol v Moravskoslezském a Zlínském kraji“.
Poptávám kovovou galanterii, druky
Poptávám kovovou galanterii, druky.