Nákup kancelářského papíru s náhradním plněním - 2021 - 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky kancelářského papíru s poskytnutím náhradního plnění (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky kancelářských potřeb pro Ostravskou univerzitu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kancelářských potřeb dle aktuálních provozních potřeb zadavatele a všech jeho součástí na dobu 24 měsíců. Seznam, specifikace kancelářských potřeb a jejich předpokládaný množstevní odběr po dobu 24 měsíců, jsou uvedeny v příloze č. 1 - Seznam a specifikace kancelářských potřeb, která je nedílnou součástí ...
Nápoje pro pacienty
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nálevových čajů a instantních čajových, kávovinových a proteinových směsí pro přípravu nápojů a zpracovaného ovoce pro hospitalizované pacienty po dobu 4 let od účinnosti Kupní smlouvy na průběžné dodávky. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je zároveň bezplatná zápůjčka 80 ks výrobníků ...
Dodávka drobného kolejiva a spojovacího materiálu pro opravy TT
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky drobného kolejiva a spojovacího materiálu pro opravy tramvajových tratí. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách této zadávací dokumentace.
Dezinfekční a ochranné prostředky a zdravotnický materiál
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v tomto DNS budou za zadavatelem stanovených obchodních podmínek dodávky: - zdravotnického spotřebního materiálu, - antigenních testů, - ochranných obličejových masek, - rukavic na jedno použití, - zdravotnických pomůcek, - dezinfekční prostředky, - čisticí prostředky, - ochranné vybavení, - zvláštní ...
Respirátory FFP2 bez výdechového ventilu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání respirátorů FFP2 v počtu 2000000 ks.
Dodávka studentských postelí a matrací pro Ubytovací služby
Předmětem veřejné zakázky je dodávka studentských postelí a matrací pro Ubytovací služby vysokoškolských kolejí.
Dynamický nákupní systém na nákup osobních ochranných prostředků
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky osobních ochranných prostředků, jako jednorázových plášťů, jednorázových ústenek, jednorázových respirátorů, jednorázových obleků a návleků, ochranných štítů a brýlí, jednorázových čepic, jednorázových rukavic včetně plnění s tím souvisejících závazků (dopravy, clo, uložení do skladu…).
Poptávám ocenění poštovních známek
Poptávám ocenění poštovních známek.
Hledáme dodavatele nealkoholických nápojů na hokejové turnaje
Hledám firmu,která by spolupracovala a dodávala nealkoholické vody na hokejové turnaje mládeže do 16 let. Jsme tým rodičů,kteří spolupracují s hokejovou reprezentací mládeže po celé české republice a dobrovolně jim organizujeme hokejové turnaje. Rádi bychom oslovili firmu,která by nám pomáhala. Vaší firmu bychom zveřejnili na každém hokejovem ...
Pořízení disků kol a pneumatik pro testování prototypu
Zadavatel vyhlašuje veřejnou zakázku na dodávky s názvem „Pořízení disků kol a pneumatik pro testování prototypu“, jejímž předmětem je dodávka disků kol a různých druhů pneumatik pro testování. Přesná specifikace dodávky je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace (Příloha č. 1 Technická specifikace).
Poptávám odkup sběratelského pera MontBlanck
Poptávám odkup sběratelského plnícího pera MontBlanck. Děkuji, Jarka
Dodávky respirátorů FFP3 bez výdechového ventilu
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky respirátorů FFP3 bez výdechového ventilu v předpokládaném rozsahu dle aktuální potřeby zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací, po dobu 1 roku od účinnosti smlouvy. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí ...
Dodávka disků kol a pneumatik pro testování prototypu
Zadavatel vyhlašuje veřejnou zakázku na dodávky s názvem „Dodávka disků kol a pneumatik pro testování prototypu“, jejímž předmětem je dodávka disků kol a různých druhů pneumatik pro testování. Přesná specifikace dodávky je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace (Příloha č. 1 Technická specifikace).
Dodávky ochranného vybavení -zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému pro průběžné a opakované nákupy ochranného vybavení (zboží) dle aktuálních potřeb jednotlivých organizačních útvarů FN Ostrava
Dodávky jednorázových osobních ochranných prostředků
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky jednorázových osobních ochranných prostředků v předpokládaném rozsahu dle aktuální potřeby zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací, po dobu 1 roku od účinnosti smlouvy.
Čisticí a jiné drogistické zboží - zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek v DNS na čisticí a jiné drogistické zboží pro FN Ostrava. Samotné zařazení do DNS účastníka neopravňuje k jakémukoliv plnění a předmětné plnění poskytne účastník pouze na základě veřejné zakázky zadané v DNS.
Poptávám gumové popruhy se sponou
Poptávám gumové popruhy se sponou pro křesílka "Brusel". Děkuji.
Obalový materiál a jednorázové papírové výrobky 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky obalového materiálu a jednorázových papírových výrobků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup ochranných prostředků
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup ochranných prostředků.
Dodávky kancelářských potřeb - zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek v DNS na dodávky kancelářských potřeb pro FN Ostrava. Samotné zařazení do DNS účastníka neopravňuje k jakémukoliv plnění a předmětné plnění poskytne účastník pouze na základě veřejné zakázky zadané v DNS.
Drogerie a čisticí prostředky 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky drogerie a čisticích prostředků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup ochranných zdravotních pomůcek 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky ochranných zdravotních pomůcek (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dynamický nákupní systém pro nákup osobních ochranných prostředků
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v tomto DNS budou za zadavatelem stanovených obchodních podmínek dodávky osobních ochranných prostředků; klasifikace předmětu veřejné zakázky: 33140000-3 Zdravotnický spotřební materiál 33141420-0 Chirurgické rukavice 18142000-6 Ochranné obličejové masky 18424300-0 Rukavice na jedno použití
Dodávka svodidel 2020
Předmětem zakázky jsou dodávky týkající se silničních svodidel pro opravy stávajících instalovaných záchytných systémů. Jedná se o silniční svodidla s označením JSNH4/N2 a JSAM/N2, jejich příslušenství a dílů s dovozem na jednotlivá střediska SSMSK.