Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Dobrý den, prosím vás, potřebovala bych zhotovit kovové "bidlo" na balkón. Bylo by to možné u vás? Děkuji.
Vybavení interiérů Sportovně-relaxačního hotelu Davídek
Předmětem zakázky je dodání interiéru hotelu
Archivační systém parafinových bločků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka archivačních systému parafinových bločků (dále jen archivační systém) pro Fingerlandův ústav patologie (dále jen „FÚP“) Fakultní nemocnice Hradec Králové. Archiv slouží k přehlednému uložení parafínových bločků při použití kazet i zalévacích rámečků. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, ...
Kancelářský papír
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kancelářského papíru pro počítačové tiskárny, papíru určeného k psaní a tisku (laser, inkjet) a kopírování (dále jen papír) pro potřeby Fakultní nemocnici Hradec Králové po dobu 4 let. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Dodávky kancelářských potřeb pro Univerzitu Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky kancelářských potřeb pro Zadavatele dodávané na základě rámcové smlouvy. Seznam kancelářských potřeb, které budou v rámci veřejné zakázky dodávány, je uveden v příloze č. 1 .
Poptávám umělohmotné plotovky
Poptávám umělohmotné plotovky výška 150 cm až 160 cm , šířka 10 cm.
Základní infúzní roztoky pro intenzivní péči
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ů infúzních roztoků pro intenzivní péči pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 2 let.
Desinfekční prostředky I.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky alkoholových desinfekčních prostředků na hygienickou a chirurgickou desinfekci rukou a dodávky desinfekčních prostředků pro přípravu dekontaminačních roztoků pro předsterilizační přípravu nástrojů, a to po dobu 1 roku dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům ...
Hledám dodavatele módního oblečení ze zahraničí
Hledám solidního dodavatele módního oblečení z Vietnamu nebo z Číny a Japonska. Specifikace: Mělo by se jednat o stylové oblečení dovážené z Vietnamu, Japonska nebo z Číny. Dodací lhůta ze skladu v ČR by měla být 2 - 3 dny. Prosím o uvedení těchto informací: minimální odběr zboží, rychlost dodání, fotografie oděvů a aktuální ceník zboží. ...
Dezinfekční a sterilizační přípravky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specializovaného materiálu – dezinfekčních přípravků (část veřejné zakázky A – Dezinfekce) specifikovaných v příloze č. 1 zadávací dokumentace a sterilizačních prostředků (část veřejné zakázky B – Sterilizace) specifikovaných v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
RTG kontrastní látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky rentgenových kontrastních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Papírové ručníky a utěrky
Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka papírových ručníků a utěrek dle aktuální potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové po dobu 4 let. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Antibiotika a antiinfekční látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik a antiinfekčních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Mikrotenové a igelitové sáčky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mikrotenových a igelitových sáčků (dále jen sáčky) pro Fakultní nemocnici Hradec Králové. Rámcová smlouva bude uzavřena na dobu 4 let.
Léčivé přípravky pro léčbu roztroušené sklerosy
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu roztroušené sklerosy po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům k dispozici na profilu zadavatele. Zakázka je rozdělena na 4 části dle § 98 zákona.
Poptávám dodavatele balené pitné vody
Poptávám balenou pitnou vodu v 1 - 1,5 litrových PET lahvích. S certifikátek kvality kojenecké vody. Nutnost doložit rozbor. Odběr měsíčně 100.000 litrů a více. Možnost jednání i při nižší nabídce.
Poptávám terárium
Poptávám terárium o rozměrech 150*50*40 orientované na ležato.
Radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro Oddělení nukleární medicíny Fakultní nemocnice Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro humánní vyšetření metodou PET či PET/CT, ve formě čirého bezbarvého injekčního roztoku s měrnou aktivitou minimálně 1000 MBq/ml, na období dvou let a s nimi spojených služeb, tj. dodávka včetně dopravy na pracoviště zadavatele, zpětný odběr a likvidace ...
Poptáváme výrobce plastových obalů
Dobrý den, Poptávám kontakt na české výrobce plastových obalů pro potravinářské zboží. Konkrétně o plastový obal pro energetický gel o objemu cca 40-80ml. Specifikace viz. příloha Děkuji za informace
Poptávám dodávku plotu vč. montáže
Poptávám kompletní poplastovaný plot zelené barvy, o výšce 150cm, délce 260m s 2 brankami. Cenovou nabídku prosím včetně montáže a dopravy, s i bez betonové podezdívky. Děkuji za zaslané nabídky.
Poptávám tříděné rybí moučky
Poptávám tříděné rybí moučky.
Zajištění stravy pro klienty Městského střediska sociálních služeb Oáza
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je výběr dodavatele stravy pro zadavatele - příspěvkovou organizaci Městské středisko sociálních služeb Oáza Nové Město nad Metují, tzn. fyzická dodávka stravy do sídla zadavatele specifikovaná kvalitativně i kvantitativně v této zadávací dokumentaci s převzetím závazku zadavatele ...
Poptávám dodavatele značkového oblečení
Dobrý den, hledám vhodného seriózního dodavatele sportovního značkového oblečení a elegantních, společenských oděvů. Nabídky, prosím, zasílejte na můj mail.
Poptávám osivo a travní semena
Prosím o podání informace, zda máte v nabídce 1. osivo pro kvetoucí louky, která by byla vhodná pro podhůří Krkonoš (Vysoké n.Jizerou) 2. travní semeno, které je vhodné pro trávník nejbližším okolí domu - rozhodně to nebude anglický trávník. Prosím, o cenovou nabídku. Děkuji a jsem s pozdravem, Michaela Hlásková
Poptávám knihu o vojenském letectvu
Poptávám knihu Československé vojenské letectvo díl II.