Poptávám výrobce müsli tyčinek, energetického nápoje a bonbónů
Hledáme výrobce musli tyčinek, energetického nápoje v 0,5L plechovce a tvrdých bonbónů na území České Republiky, Polské Republiky, Slovenska. Dokážete vyrobit bonbóny dle našeho požadavku a obalem dle našeho návrhu?
Poptávám dodávku korpusů na zákusky a plnicí hmoty
Poptávám pekárenskou firmu, která dodává trvanlivé korpusy na zákusky a plnicí hmoty, krémy a polevy v sušeném stavu.
Poptávám peruánskou bylinku
Poptávám peruánskou bylinku CUTI CUTI. Děkuji.
Zajištění celodenní stravy pro ŠVZ HZS ČR, středisko Frýdek-Místek
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení a dodávka čerstvě uvařené celodenní stravy po dobu dvou let pro 40 až 120 strávníků s dovozem do střediska Frýdek-Místek ŠVZ HZS ČR v pracovní dny kalendářního roku po dobu dvou let od 29. srpna 2016.
Dodávka potravin – ovoce a zelenina
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na nákup potravin (ovoce a zelenina) pro zařízení školního stravování Opava a to na období 4 let. Dodávky potravin budou probíhat 12 měsíců ve školním roce (od září do června, v omezeném provoze v červenci a srpnu).
Dodávka potravin – mražené a chlazené výrobky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka potravin – mražených a chlazených výrobků pro zařízení školního stravování Opava, a to na období 4 let. Dodávky potravin budou probíhat 12 měsíců ve školním roce (od září do června, v omezeném provoze v červenci a srpnu)
Zajištění stravování pro klienty sociálních služeb
Předmětem části 1 je zajištění stravovacích služeb - dodávka obědů a celodenní stravy pro klienty sociálních služeb a jejich dovoz dodavatelem objednateli. Předpokládaný objem plnění činí 50 obědů denně a 18 ks celodenní stravy. Předmětem části 2 je zajištění dodávky teplých obědů pro klienty sociálních služeb. Předpokládaný objem služeb činí ...
Poptáváme dodavatele čistého řepkového oleje
Poptáváme 100% čistý řepkový olej na vývoz pro naše zákazníky. Jedná se o dodávku 3000 tun každé 3 měsíce po dobu 1 roku.
Poptávám pečené sele
Poptávám hotové pečené selátko asi pro 15 lidí (havířů), takže 45 porcí - zajímá mě cena, dodávka - nebo osobní odběr a jak dlouho dopředu zadat objednávku. Děkuji.
Poptávám výrobu dětského dortu
Poptávám výrobu dětského dortu. Děkuji.
Poptávám dodavatele vajec
Poptávám dodavatele vajec. Odběr cca 360 ks týdně. Děkuji za nabídku.Turská Havířov
Poptávám doplněk stravy - Křemelina
Poptávám Křemelinu (doplněk stravy). Děkuji.
Dodávka potravin (koloniál a maso)
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka potravin pro zařízení školního stravování Opava. Předmětná veřejná zakázka je rozdělena celkem na 2 části, přičemž zadavatel si vyhrazuje uzavřít samostatnou smlouvu na každou část předmětu veřejné zakázky. Na každou část předmětu veřejné zakázky bude uzavřena rámcová kupní smlouva s minimálně třemi, ...
Poptávám rum Legendario
Dobrý den, poptávám rum LEGENDARIO Elixir de Cuba 0,7 l 34%.
Poptávám zelí ke krouhání
Poptávám zelí ke krouhání.
Poptáváme surovinu mannitol
Poptáváme surovinu mannitol, požadujeme kvalitu FOOD grade. Nepotřebujeme extra čistotu (z hlediska příměsi jiných sacharidů), důležité jsou těžké kovy a mikrobiologie. Chtěli bychom dovézt jednu tunu, děkuji za cenovou nabídku, zaslání specifikace a vzorku cca 100g.
Poptávám moštování ovoce
Poptávám moštování ovoce.
Poptávám domácí slivovici a calvados
Poptávám domácí slivovici a calvados, okres Frýdek-Místek, Ostrava, Jižní Morava.
Poptávám potravinový doplněk Brahmi
Poptávám potravinový doplněk Bacopa Monnieri - Brahmi.
Poptávám dodavatele vepřového masa
Poptávám dodavatele vepřového masa. Půlky prasat, jakékoliv množství, váha do 50 kg a více. Jedná se o export do Rumunska.
Poptávám Red Bull a řepku olejnou
Poptáváme nápoj Red Bull, v množství 2 kamiony týdně. Dlouhodobý odběr, uzavření kupní smlouvy v co nejkratším možném termínu. Poptáváme semeno řepky olejné, v množství 1 000 MT. Počátek plnění, srpen 2015 v množství 1 000 MT.
Poptávám potravinový doplněk Fosfatidylserin
Dobrý den, poptávám potravinový doplněk Fosfatidylserin 800mg, balení 120 i více tablet. Dále přípravek na klouby s vaječnou skořápkou, glukosaminem, chondroitinem a kolagenem. Děkuji. Daňková
Poptávám dodavatele ovoce
Poptávám dodávku ovoce na budovu Tieto v Ostravě. Jednalo by se o: 50 kg ovoce ( jablka, hrušky, banán popř. hroznové víno, mandarinky, pomeranče, ananas). Bude dobré dělat mix dle sezonního ovoce, aby cena nebyla příliš vysoká. Preferujeme české dodavatele. Počítá se s tím, že se ovoce sní do 2-3 dnů. Ovoce bude rozděleno po 4 kilech do ...
Poptávám dusitanovou sůl
Poptávám dusitanovou sůl, cca 1000 kg až 2000 kg měsíc. Jestli máte tento produkt, dejte vědět cenu a podmínky.
Poptávám doplněk stravy
Poptávám doplněk stravy Kyani NITROEX,IXTREME,SUNRISE. Děkuji.