Poptávám dodávku kapslí Nespresso
Dobrý deň zháňame originál nespresso kapsule. Ide o 15 rôznych chutí ktoré dokopy budú obsahovať 100 000 kapsúl. Na počte každej chute nezáleži. Kapsule potrebujeme do konca februára
Poptávám výrobu vánočního cukroví
Poptávám výroba vánočního cukroví asi 3 kg. Je možné si cukroví odebrat někde v Brně? Bydlím na okraji Brna a to v Chrlicích. Pokud ano tak ještě poprosím o cenu za 1 kg. Děkuji Čtveráček Pavel
Poptávám švestky
Poptávám Švestky 200 kg cena dohodou.
Poptávám peruánské byliny Muňa Muňa a Maka Maca Vari
Poptávám peruánské byliny Muňa Muňa a Maka Maka Vari.
Poptávám výkup ovoce a hub
Poptávám výkup ovoce a hub (třešně, višně, mirabelky (špendlíky), bezinky- květy+plody, jeřabiny, jablka, hrušky, švestky a jiné). Prosím o zaslání aktuálního ceníku, případně od kdy se bude vykupovat (přibližně). Děkuji.
Poptávám škrobárenské polotovary
Poptávám škrobárenské polotovary, krekry, krekrové pelety.
Poptávám krmné maso pro zvířata
Poptávám krmné maso pro zvířata, odběr cca 100 kg měsíčně. Děkuji
Nutrice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky enterální výživy určené k popíjení.
Nutrice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky enterální výživy určené k popíjení.
Nutrice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky enterální výživy určené k popíjení.
Nutrice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky enterální výživy určené k popíjení.
Enterální výživa
Enterální výživa.
Poptáváme dodavatele slunečnicového oleje
Poptávám slunečnicový olej, dodávky do Bratislavy, platba on-line před vykládkou, začátek spolupráce - ihned. Pouze reálné nabídky. Cena na CMR do 0,99 eur. Množství: balení 1L, 2 LKW denně.
Zajištění dodávek obědů
Zajištění dodávek obědů pro zaměstnance PČR KŘP Jmk a MŘ Brno v objektu KŘP Jmk, Kounicova 24, Brno pro období roku 2013-2015 až do výše předpokládaného finančního objemu 5 000 000,-Kč bez DPH. Dodávky obědů budou realizovány na základě kokrétních denních objednávek, v pracovní dny, mimo sobot, nedělí a svátků. Zadavatel vlastní zařízenou výdejnu ...
Poptávám Cassis creme
Hledám prodejnu v Brně, která prodává likér Cassis creme.
Poptáváme nákup zemědělských komodit
Nakupujemy hrach zulty, zeleny, psenice, jecmen, oves nahy, lesknicu, pelusku, slunecnice
Zabezpečení stravování pro zaměstnance
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na komplexní výrobu a dodávku obědů pro zaměstnance zadavatele včetně zajištění likvidace zbytků. Smlouva na dobu neurčitou.
Výroba, dodávání a dovoz celodenní stravy do Domova pro seniory Foltýnova, příspěvková organizace
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na komplexní výrobu, dodávku a dovoz stravy pro domov pro seniory Foltýnova. Budoucí dodavatel se zaváže vyrobit a dodat stravu včetně nápojů pro zaměstnance a klienty Objednatele a to za podmínek a způsobem níže stanoveným.
Dodávka stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně
Předmětem VZ je uzavřní smlouvy na komplexní výrobu a dodávku stravy pro zadavatele s názvem: " Dodávky stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně" v rozsahu a podle podmínek stanovených v Zadávací dokumentaci.
Poptáváme dodavatele rumu pro e-shop
Dobry den, obraciam sa na Vas s prosbou. Hladame pre nas zacinajuci eshop dodavatela rumu vsetkych znaciek. V pripade ak by ste mali zaujem s nami naviazat spolupracu prosim o konkretne cenove ponuky rumov, informacie o dodacich lhotach a postovnom. Za informacie dakujeme Tesime sa na spolupracu. S pozdravom Valcak
Poptávám větší množství Red-Bull
Poptávám větší množství Red-Bull, 250ml, clasic, dle ceny až 10 aut týdně. Platba při kontrole a přejímce zboží, on-line.
Dodávka stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na komplexní výrobu a dodávku stravy pro zadavatele s názvem "Dodávky stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně" v rozsahu a podle podmínek stanovených v Zadávací dokumentaci.
Poptávám přírodní léčebný prostředek
Jsem z Brna a potřebuji koupit "Mumio Astrál" tablety. Kde nejblíž můžu výrobek koupit ? Děkuji
Distribuce stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na provádění kompletace stravy a mytí tabletového systému, včetně provedení nezbytných stavebních úprav a dodávky veškerého gastronomického vybavení pro zadavatele v rozsahu stanoveném zadávací dokumentací.
Poptáváme chemické přípravky
poptáváme dodávku 500 kg rutinu měsíčně, 200 kg L-rhamnosy a 200 kg quercetinu. Žádáme o sdělení ceny a dodacích podmínek