Poptáváme zboží pro maloobchod
Sháním VO k dodávání zboží do maloobchodu: potravinové doplňky, vitamíny, masti, tinktury, přírodní kosmetika, mýdla, masážní oleje a gely, alternativní výrobky, čaje, káva, koření a jiný sortiment. Celá ČR.
Poptáváme odběratele skladových systémů
Hledám odběratele automatizovaných skladových systémů KARDEX, které otevírají novou dimenzi pro váš sklad či halu. Výtahové modulární systémy Kardex Shuttle stejně jako páternosterové zařízen Kardex Megamat maximálně využívají prostor skladu, zejména jeho výšku. www.kardex.cz
Poptáváme zdravot. produkty k distribuci
Zdravotnická společnost Atlas Trade s.r.o. hledá nový produkt v oblasti zdravotnictví pro distribuci na českem trhu nebo výhradním dovozu. Jsme distribuční společnost s zaběhlou síti obchodních zástupců. Kontakt na nás: atlas.trade@mail.ru, +420 777 703502, Geram Durgarian.
Poptávám zdravotnic. produkty k distribuci
Zdravotnická společnost Atlas Trade s.r.o. hledá nový produkt pro distribuci na českém trhu nebo výhradním dovozu. Jsme distribuční společnost s zaběhlou siti obchodních zástupců. Kontakt na nás: atlas.trade@mail.ru, +420 777 703502, Geram Durgarian.