Obchodník s olivovým olejem hledá partnery
200612225; Řecká firma specializující se na obchodování s olivovým olejem a lahůdkami hledá partnery pro obchodní spolupráci v zemích EU. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Potravinářská firma hledá partnery
200612189; Řecká firma vyrábějící a zastupující vysoce kvalitní výrobky z potravinářského průmyslu (pekařství, křupky, kandované ovoce, med apod.) hledá partnery k uzavření reciproční obchodní dohody a partnery pro technicko-výrobní spolupráci. V případě odpovědi prosím uvádějte číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce olivového oleje hledá spolupráci
200612096; Italský podnik, specializující se na výrobu extra panenského olivového oleje, hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce mouky a cereálií hledá partnery
200611982; Ukrajinský výrobce mouky a cereálií (pšeničná mouka, granulovaný cukr, kukuřičné cereálie, rýžové cereálie, pšeničné cereálie, prosné cereálie, pohankové cereálie loupané, jemně mleté ječné cereálie a sekaný hrách) hledá importéry. Tato ukrajinská firma koupila v roce 2003 výrobní základnu. K registraci byla dána vlastní obchodní ...
Výrobce sezamového semínka hledá spolupráci
200611939; Libanonská firma - výrobce a exportér sezamového semínka, tahini a chalvy, hledá importéry svých výrobků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Řecká potravinářská firma hledá partnery
200611809; Řecká firma, specializující se na výrobu potravin ze sezamového semínka & jiných potravinářských výrobků z cukru (např. Tahini, Chalvy, sezamový olej, džemy atd.), hledá partnery ze zemí EU k uzavření obchodních smluv. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. ...
Řecká firma by ráda exportovala olivový olej
200611813; Řecká firma by ráda exportovala olivový olej do evropských zemí. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Včelařská společnost hledá spolupráci
200611750; Turecká včelařská společnost, specializující se na výrobu medu a produktů z medu, hledá obchodní, finanční a technickou spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Řecký výrobce potravin hledá partnery
200611732; Řecká firma, specializující se na výrobu mouky, cukrovinkových směsí, zdravého + ekologického zboží & výrobků z těsta, hledá partnery v Evropě, Středním východě & severní Africe pro uzavření obchodních & výrobních smluv. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. ...