Prodejce potravin hledá spolupráci
20070314511; Italská firma zaměřená na maloobchodní prodej italských potravinářských specialit (olivový olej, víno, zavařeniny atd.) a navrhování bytového nábytku hledá joint-venture. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce olivového oleje hledá obchodníky
20070212126; Italský výrobce extra panenského olivového oleje hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce medu a džemů hledá obchodníky
20070207092; Řecká firma specializovaná na výrobu medu a džemů a zpracování-konzervování ovoce hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce sojových produktů hledá obch.spolupr.
200714233; Litevský producent geneticky nemodifikovaných sojových výrobků hledá obchodní zprostředkovatele, marketing / propagaci a výzkum & vývoj. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce olivového oleje hledá distributory
200714161; Řecký producent olivového oleje a oliv prvotřídní kvality hledá partnera pro obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výr. olivového oleje hledá obchodní spolupr.
200714088; Italský producent velmi kvalitního olivového oleje a zelených i černých oliv hledá obchodní spolupráci. Firma si přeje navázat kontakty s importéry, velkoobchodníky a obchodními společnostmi. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Exportér ovocných šťáv hledá velkoobchodníky
200714053; Turecký exportér 100% čistých ovocných šťáv a dalších druhů potravin a potravinářských výrobků hledá distributory a velkoobchodníky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme importéry ořechů, máku,čočky a fazolí
200613827; Maďarský velkoobchodník hledá obchodní spolupráci, distributory a obchodní zástupce pro export ořechů, máku, čočky, suchého hrachu, fazolí a rád by importoval loupané vlašské ořechy do Maďarska. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce ekologické mouky hledá spolupráci
200613698; Turecký výrobce a exportér ekologické mouky hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce olivového oleje hledá importéry
200613578; Španělská firma sídlící v Castilla-La Mancha, která vyrábí olivový olej od roku 1954, má zájem o kontakty s importéry, distributory nebo odběrateli. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Turecký výrobce sušeného ovoce hledá partnery
200613281; Turecká firma specializovaná na oblast sušeného ovoce hledá dlouhodobou obchodní spolupráci (importéry a distributory) Tato firma je jedním z předních výrobců v oblasti sušeného ovoce v Turecku. Její sortiment zahrnuje více než 60 různých položek: lískové ořechy, pistácie, burské ořechy, mandle, slunečnicová semínka, dýňová semínka, ...
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace nebo již po uplynutí. Platba v hotovosti v řádech desítek až stovek tisíc.
Výrobce sýra Feta hledá obchodní spolupráci
200613038; Řecký výrobce sýra Feta a kozího sýra hledá obchodní spolupráci pro export zmíněných výrobků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme dovozce nápojů a potravin
Hledáme dovozce nápojů a potravin.
Poptávám ovesné vločky
Poptávám ovesné vločky
Výrobce vín z bylin,hroznů hledá distributory
200612896; Saská firma vyrábějící zdravotní vína z bylin, hroznů, medu za použití patentované metody hledá distribuční partnery a/ nebo licenční výrobu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výropce lampového oleje hledá spolupráci
200612611; Italská firma, specializující se na výrobu extra panenského olivového oleje a lampového oleje, hledá obchodní spolupráci. Firma chce navázat kontakt s importéry, velkoobchodníky, obchodními zástupci a obchodními firmami, kteří mají zájem dovážet a distribuovat extra panenský olivový olej a lampový olej .Zadavatel tohoto inzerátu hledá ...
Firma obchodující se sýrem hledá partnery
200612690; Řecká firma specializující se na obchodování se sýrem Feta a výrobou sýru z kozího mléka hledá v ČR partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme importéry olivového oleje
200612483; Řecká firma by ráda exportovala olivový olej do zemí EU. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Řecký výrobce olivového oleje hledá partnery
200612381; Řecká firma specializující se na výrobu olivového oleje hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Obchodník s olivovým olejem hledá partnery
200612225; Řecká firma specializující se na obchodování s olivovým olejem a lahůdkami hledá partnery pro obchodní spolupráci v zemích EU. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce olivového oleje hledá spolupráci
200612096; Italský podnik, specializující se na výrobu extra panenského olivového oleje, hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce mouky a cereálií hledá partnery
200611982; Ukrajinský výrobce mouky a cereálií (pšeničná mouka, granulovaný cukr, kukuřičné cereálie, rýžové cereálie, pšeničné cereálie, prosné cereálie, pohankové cereálie loupané, jemně mleté ječné cereálie a sekaný hrách) hledá importéry. Tato ukrajinská firma koupila v roce 2003 výrobní základnu. K registraci byla dána vlastní obchodní ...
Výrobce sezamového semínka hledá spolupráci
200611939; Libanonská firma - výrobce a exportér sezamového semínka, tahini a chalvy, hledá importéry svých výrobků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Řecká potravinářská firma hledá partnery
200611809; Řecká firma, specializující se na výrobu potravin ze sezamového semínka & jiných potravinářských výrobků z cukru (např. Tahini, Chalvy, sezamový olej, džemy atd.), hledá partnery ze zemí EU k uzavření obchodních smluv. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. ...