TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme importéři a distributoři různých druhů potravin - konzerované potraviny a nápoje (alkoholické i nealkoholické), těstoviny (makarony), čerstvé i sušené ovoce, rýže, mražené mořské potraviny, sladkosti, energetické potraviny, keksy, med, koření atd. Hledáme výrobce a exportéry jmenovaných položek za účelem obchodní spolupráce.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
NIGÉRIE; Kosmetika, potraviny, pleny, léčiva
Jsme přední a spolehlivý dovozce kosmetických přípravků, nápojů a vín, potravinových doplňků, dětských plenkových kalhotek, konzervovaných rajčat, sladkostí a farmaceutických produktů a bylinných léčivých přípravků. Hledáme proto odpovědné firmy ke spolupráci. V současné době chceme nakoupit velké množství produktů. Máte-li zájem o spolupráci, ...
Poptáváme dodavatele českého vína
Poptáváme pouze vína české výroby. Stálý paletový odběr.
Poptávám červené víno
Poptávám víno suché ročník 1979 do 2000 Kč.
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.
TAIWAN; Stroje na obaly a horkoparní tunely
Taiwanská firma D&J Sleeve Co., Ltd se zabývá inženýrstvím, designem, výrobou a distribucí automatických strojů na výrobu smrštitelných obalů nejvyšší kvality a horkoparních tunelů. Obaly se používají na mléčné potraviny, nápoje, kosmetiku, výrobky osobní hygieny a v průmyslu. Je možné vyrábět různé tvary a velikosti obalů (sleeves) - o průměru ...
JAR; Víno
Jsme jihoafričtí exportéři velmi kvalitních značkových vín, hledáme importéry, distributory za účelem obchodní spolupráce.
TOGO; Potraviny, nápoje
Obchodujeme s různými druhy potravin, nápojů. Chtěli bychom koupit vína, juice, špagety. Jsme připraveni navštívit Vaši kancelář v Evropě za účelem navázání vzájemných obchodních vztahů.
Hledáme dodavatele piva
Hledáme dodavatele piva. Chceme otevřít obchod s českým pivem ve Francii.
Hledám distributory nealko nápojů
Dobrý den. Jsem chorvatské národnosti. Chorvatsko ještě nemá distribuci Cedevity (velmi známé šťávy, která se vyrábí v Chorvatsku) v České Republice. Která firma je hlavním distributer nealkoholických nápojů v ČR, ve které bych mohla přímo ukázat výrobky, této velmi známé chorvatské firmy?
Hledáme dodavatele piva
hledam dodavatele piva pro uhersky brod
NĚMECKO; Logo Starobrno
Chtěli bychom na internetové stránce jedné hospody, která prodává Starobrno, vyobrazit logo. Prosím sdělte, zda je to možné, popřípadě, kde toto logo obdržím.
RUSKO; Vodka
Jsme výrobci vodky v Rusku a hledáme touto cestou importéry ruské vodky.
HONKONG; Vína a čaje
Jsme firma sídlící v Hong Kongu. Hledáme obchodní partnery za účelem obchodování s vínem a čínským čajem.
Poptávám dodávky potravin pro prodejnu
Poptávám dodavatele potravin. - jedná se o nový obchod - nejlevnější cena - alkoholové zboží - nealko - mléčné výrobky - pečivo - masné výrobky - veškeré potraviny - smíšené zboží + zakladní drogerie
Poptáváme dodavatele piva v plechovce
Hledáme dlouhodobého dodavatele PIVA - v plechovkách (latina) 0,33 a 0,5l Množství: kontejner měsíčně, platba v hotovosti. (Záleží především na cenové nabídce). Odběratele : Itálie, Bulharsko. Komunikace : v češtině, angličtině, italštine.
Hledáme distributory vín
20080716015 Francouzský producent ekologických červených, bílých a sladkých vín hledá obchodní zprostředkovatele (obchodní zástupce, distributory). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu, které je na začátku textu.
Poptávám láhev archivního vína
Sháním červené víno ročník 1979
Poptáváme dodávky lihovin pro restauraci
Poptáváme dodavatele lihovin. Místo Přerov
Hledáme distributory vín
2008070837 Francouzská firma, specializovaná na výrobu vína a destilátů (Armagnac), hledá obchodní zprostředkovatele pro distribuci svých produktů. Chce najít obchodního zástupce nebo velkoobchodníka nebo dovozce nebo distributora v odvětví vína a lihovin (Armagnac). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat ...
Poptáváme dodavatele vína pro restauraci
Poptávám dodavatele zahraničních a moravských vín pro restauraci. Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Hledám distributory vín a oliv. oleje
2008070814 Španělský výrobce a distributor vína v lahvích (stolní vína, PDO a PGI vína) a extra-panenského olivového oleje hledá distributory vína, olivového oleje a potravinářských výrobků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo ...