Poptávám polypropylenový bazén,vč.montáže
Poptávám polypropylenový bazén o rozměrech 6 x 3 m a hloubce 1,5 m včetně nutného příslušenství a montáže. Prosím o zaslání kompletní nabídky včetně ceny.
Poptáváme rozlišovače na klíče, až 4500 ks
Dobrý den. Jsme reklamní agentura a pro našeho klienta sháníme rozlišovače na klíče v černé, bílé, šedé a růžové barvě. Jednalo by se o 1500, 3000 nebo 4500 ks od každé barvy. Balení po čtyřech kusech, aby byly k dispozici jako sada barev. Za nabídky děkujeme.
Poptáváme plastové nádoby na med
Poptáváme plastové uzavíratelné butilky na med, obsah 250 g, 4000 ks, čiré. Celá Česká republika.
Poptáváme výrobu obalů
Poptáváme výrobce obalů pro maloobchodní prodej práškového výrobku se širokým hrdlem. Obsah cca 400-500 ml. Výrobek je vlhký, proto obal musí být odolný proti vlhku.
Poptáváme plastové tubusové dózy
Poptáváme čiré plastové dózy - tubusy – jako na tenisové míčky - s pertlovaným zakončením - rozměry složené dózy jsou - průměr 11 cm, výška 28 cm - cenu prosím včetně dopravy Počet ks: 1.000 - cena ? Kč / ks bez DPH Počet ks: 10.000 - cena ? Kč / ks bez DPH Děkuji za nabídku.
Poptáváme kovový reklamní stojan
Poptáváme kovové reklamní áčko, barva bílá, velikost 700 x 1000 mm, 1 ks (nové)
Poptáváme plastové dózy s víčkem
Společnost zabývající se výrobou toaletního papíru, poptává čiré plastové dózy s víčkem pro vkládání ruličky toaletního papíru - rozměry průměr 110 mm, výška 100 mm - množství cca 10.000 ks Děkujeme za nabídku
Poptáváme LDPE sáčky s potiskem
Firma na výrobu a prodej toaletního papíru poptává následující: LDPE sáčky s bočními záložkami , s potiskem Rozměr : 350 + 180 x 900 x 0,035 mm Barva : transparentní Typ : na raport tzn. jeden tisk na pytli Potisk : jednobarevný , jednostranný ,150 x 400 mm Min. množství : 15.000 ks
Poptáváme igelitové uzavíratelné sáčky
Sháním igelitové uzavíratelné sáčky o velikosti 18 x 25 cm.
Sháním pryžové návleky na řídítka rotopedu
Poptávám pryžové (plastové) návleky v metráži, jedná se o návleky na řidítka k rotopedům, průměr trubky je 27 mm. Celá ČR.
Poptáváme kola k ručním 2 kolovým vozíkům
Poptáváme samostatná plastová prstencová kola s pryžovou pneu použitelná např. pro ruční dvoukolové vozíky. Rozměry: průměr kola cca 200-250 mm, šířka kola přes náboj 45 mm, průměr náboje 12 mm, počet: 200-1000 ks.
Poptávám komponenty pro vertik. žaluzie
Hledáme dodavatele komponentů pro výrobu vertikálních žaluzií.
Poptáváme plastové dózy s průměrem 85 mm
Poptáváme plastové dózy s průměrem 85 mm.
Poptáváme dodavatele nerez zboží do obchodu
Hledáme dodavatele, velkoobchody i import pro nerezového zboží všeho druhu pro interier, exterier. Veškerý sortiment vybavení kuchyní, koupelen, domácností, bytů, kanceláří a u administrativních prostor i na zakázku. Elektronický malo a velkoobchod pro internetový i klasický prodej. Dlouhodobý odběr.
Poptávám umělé květiny-výroba i prodej
Potávám výrobce a prodejce umělých a voskových květin v ČR.Kontakt pouze telefonicky
Sháním plastovou nádrž na 1000 litrů
Sháním plastovou nádrž na 1000 litrů, v rámu , vhodnou na vodu k zalévání zahrady. Prosím o nabídku obsahující původní náplň, rozměry a cenu.