Hygienické papírové zboží, prádlo, Ghana
Poptávám plenky, papírové kapesníčky a role, dámské spodní prádlo. Potřebuji ceník produktů.
Kancelářské potřeby 002/2012
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky: - Kancelářské potřeby - Plánovací systémy - Drobné kancelářské vybavení - Kancelářské potřeby z papíru a ostatní zboží - Součásti a příslušenství psacích strojů - Pytlíky a tašky - Gumičky - Kreslící pera
Papier pre UK v Bratislave
Predmetom zákazky je papier pre Univerzitu Komenského v Bratislave. Ide o papier do kancelárie a pre Polygrafické stredisko. Súčasťou predmetu zákazky sú aj súvisiace služby.
Kancelářský nábytek, kancel. potřeby, Ghana
Firma K - GAB VENTURES se zabývá dodávkami kancelářského vybavení a kancelářských potřeb. Také se zabývá pronájmem židlí, stolů a plátěných stříšek, dále smíšeným zbožím. Hledáme v ČR dodavatele.
Dodávka kancelářských potřeb
Dodávka kancelářských potřeb v sortimentní skladbě specifikované v zadávací dokumentaci, příloha č. 1 ZD. Smluvní vztah bude uzavřen na dobu neurčitou.
Dodávky čisticích prostředků
Cílem této veřejné zakázky jsou dodávky hygienického spotřebního materiálu a čistících prostředků, blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci a to na základě Rámcové kupní smlouvy uzavřené mezi vybraným uchazečem jako prodávajícím na straně jedné a Zadavatelem jako kupujícím na straně druhé (dále jen „Smlouva“). Přehled hygienického spotřebního ...
Kancelárske potreby
Dodávka kancelárskych potrieb podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa, vrátane služieb spojených s ich dodávkou do jednotlivých miest určenia.
Dodávky kancelářských potřeb pro Univerzitu Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky kancelářských potřeb pro Zadavatele dodávané na základě rámcové smlouvy. Seznam kancelářských potřeb, které budou v rámci veřejné zakázky dodávány, je uveden v příloze č. 1 .
Projekt KomPrax Kompetencie pre prax - materiálne zabezpečenie
Jedná sa o materiálové zabezpečenie realizácie projektu KOMPRAX - kompetencie pre prax. Jedná sa o všeobecný materiál potrebný pre výučbu a zaznamenávanie.
Rámcová smlouva na nákup papíru
Předmětem rámcové smlouvy budou dodávky kancelářského papíru ve formátu A4 a A3. Z toho papír formátu A4 tvoří 80% objemu zakázky, tj. 12.800.000,-Kč bez DPH a papír formátu A3 tvoří 20% objemu zakázky, tj. 3.200.000,-Kč bez DPH. Každý rok proběhne výběr nevhodnějšího uchazeče formou elektronické aukce.
Nákup kancelářských potřeb a tonerů
Kancelářské potřeby - a) kancelářského materiálu, b) spotřebního materiálu pro výpočetní techniku (diskety, CD, DVD apod.) – s výjimkou tonerů, c) hygienických potřeb (toaletní papíry, papírové ručníky, tekuté mýdlo, osvěžovače vzduchu apod.), d) drobných elektrospotřebičů sloužících k vybavení kanceláří a kuchyňských koutů (např. varné konvice, ...
Lesnícke a ostatné tlačivá pre potreby Lesov Slovenskej republiky, š.p. Banská Bystrica
Dodávka lesníckych a ostatných tlačív pre potreby Lesov Slovenskej republiky, š.p. Banská Bystrica v hodnote 240000,00 EUR bez DPH
Dodávka kancelářských potřeb a tonerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb a tonerů v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Blíže viz. ZD.
Poptáváme dodavatele školních sešitů
Poptáváme školní sešity. Různé druhy, množství cca 60-100000 ks. termín dodání do 15.5. platba v hotovosti při převzetí. Preferujeme EU výrobky, hlavním kriteriem je cena.
Kancelársky papier a kancelárske potreby
Dodávka kancelárskeho papiera a kancelárskych potrieb podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch v časti B2 OPIS PREDMETU ZÁKAZKY.
Hygienické potreby pre UK v Bratislave
Dodanie hygienických potrieb pre UK v Bratislave a JLF UK Martin
Dodávky kancelářských potřeb.
Veřejná zakázka na dodávky kancelářských potřeb prostřednictvím jednotlivých dílčích objednávek na základě smlouvy uzavřené s jedním uchazečem. Tato veřejná zakázka je určena pro dodavatele, který provozuje chráněnou pracovní dílnu nebo na nějž se vztahuje program zaměstnanosti, na jehož základě dodavatel zaměstnává více než 50 % osob se ...
Rýsovací nástroje, kreslicí stoly, Řecko
Jsme výrobci a distributoři rýsovacích nástrojů v Evropě. Specializujeme se na obor paralelních pravítek, trojúhelníků, příložníků, šablon, řádkových šablon a kreslicích stolů. S dlouholetými zkušenostmi a silnými kontakty s hlavními zákazníky ve velkoobchodě i maloobchodě na místním trhu, máme zájem navázat obchodní spolupráci s novými ...
Sulfátový papír, Etiopie
Poptáváme sulfátový (kraft) papír.
Poptáváme dodavatele dětského spotřebního zboží
Hledáme vhodného dodavatele, popř. výrobce dětského spotřebního zboží.
Poptávám diskrétní výplatní pásky
Mám zájem o diskrétní výplatní pásky - rozměr 25x15 cm. Prosím o cenu a počet obálek v krabici. Děkuji
Dodávky kancelářských potřeb pro Ostravskou univerzitu v Ostravě
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním vítězným uchazečem, na jejímž základě budou poskytovány jednotlivé dodávky kancelářských potřeb dle provozních potřeb zadavatele a všech jeho pracovišť.
Papier, kancelárske potreby a súvisiaca služba
Dodávka kancelárskeho papiera (papier na fotokopírovanie, xerografický papier), rôznych kancelárskych potrieb a kancelárskeho zariadenia a servisom dodaného kancelárskeho zariadenia.
Dodávky inkontinenčních pomůcek a dětských plen pro jihočeské nemocnice
Jedná se o veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení, jehož výsledkem je podpis smlouvy na 2 roky s 1 dodavatelem. Předpokládané počty jednotlivého zboží jsou uvedeny v cenových modelech, které jsou přílohou č. 3A 3B této zadávací dokumentace.