Rámcová smlouva na dodávky spojovacího materiálu
Dodávky šroubů, vrutů, matic, podložek a závlaček podle normy ČSN nebo ONL nebo GOST, podle výrobních potřeb zadavatele.
Poptávám duté nýty
Poptávám dutý měděný nýt průměr 6mm délka 30mm,35mm
Poptávám smaltovaný polotovar Madony
Dobrý den, potřebuji pouze barevný polotovar smaltované madonky rozměr 22mm x14 mm, z osobních důvodů chci vložit do původního zlatého přívěšku, který mám, docela to spěchá, děkuji Petra Kvízová.
Poptáváme plastové podložky M21
Poptáváme plastovou podložku M21 (polyamid), plochou, dle DIN 125, celkem 1600 ks Předpokládaná dodací lhůta: květen-červen 2014 Děkujeme za vyřízení naší poptávky. S pozdravem Ing. Eva Zamouřilová
Dodání smaltovaných uličních tabulí
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření čtyřleté rámcové smlouvy se 4 uchazeči na výrobu a dodání smaltovaných uličních tabulí s názvy ulic nebo jiných veřejných prostranství. Smaltované uliční tabule, jejichž dodávka je předmětem veřejné zakázky, budou mít jednotný vzhled, tj. budou vyrobeny z jednotného materiálu určeného ke smaltování, ...
Poptáváme informační systém do budovy soudu
Poptáváme informační systém do celé budovy jak do exteriéru tak do interieru,decentní návrh, možnost vyměnitelných částí, budova má 3patra, 8 jednacích síní a cca 60 kanceláří.
Poptávám výrobu mincí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik by stála výroba podobných mincí viz vložený obrázek- jaká je u Vás minimální objednávka a jak se odvíjí cena za 1 ks dle počtu objednaných kusů. Moc děkuji.
Poptávám realizaci elektrického samozamykacího zámku
Dobrý den, prosím o nabídku na dodání a instalaci elektrického samozamykacího zámku, včetně oplechování, dodání bezpečnostního kování klika / madlo a tří vložek s 60ti klíči. Instalace by byla do dřevěných vchodových dveří, kde pevná část dveří má mírně vylámané dřevo a tudíž by bylo třeba také nějaké oplechování kam bude zajíždět závora ...
Vodorovné dopravní značení na silnicích I. tříd v MSK 2013-2014
Obnova a doplnění vodorovného dopravního značení v plastu a v barvě v Moravskoslezském kraji.
Poptáváme výrobce zavařovacích hlav
Poptávám výrobce zavařovacích hlav.
Dodávky kolejnic - třída oceli R350 HT
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kolejnic třídy oceli R350 HT (kolejnice s vyšší otěruvzdorností – hlava kolejnice vytvrzená) do organizačních složek zadavatele na území České republiky, pro zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty. Kolejnice v dlouhých kolejnicových pasech v obvykle vyráběných délkách pro bezstykovou kolej (minimálně 60 ...
Naučná stezka kolem nové expozice slonů v Zoo Praha
Předmětem zakázky je provedení stavebních prací spočívajících ve vybudování naučné stezky kolem nové expozice slonů v areálu Zoo Praha, a to v rozsahu a standardech daných dokumentací pro výběr zhotovitele s názvem „Naučná stezka u výběhu slonů“ z měsíce března 2012, kterou vypracovala společnost AND, spol. s r.o. architektonický atelier, Petra ...
Poptávám orientační tabulky na dům
Dobrý den, potřebuji dvě čísla popisná "98","97" (červená) a dvě čísla orientační "70","68" (modrá) v klasickém rozměru na dům v Praze. Prosím o sdělení ceny a způsobu dodání. S pozdravem V.Rohlík
Poptávám výrobu nebo opravu mosazného štítku ke skříni
Dobrý den, potřebovala bych vyrobit podobný, nebo opravit poškozený originál - mosazný štítek ke skříni (nábytek z 1. republiky). Štítek měl madlo, které se vytrhlo (a ztratilo). Hledám co nejpodobnější, ale v nabídce jsem nic tvarově podobného nenalezla, ačkoli podle rozměru jsou některé štítky téměř shodné (ten můj má rozměr 33x100 mm). ...
Železné hory - geologicky významná oblast
Veřejná zakázka se dělí na dvě části a to část A a část B. Předmětem části A je vybudování 5 bezobslužných informačních stanovišť, výroba a instalace 58 stojanů pro informační tabule, výroba a instalace informačních návěští, výroba a instalace kovových tabulek s názvy hornin, úprava skalních výchozů a horninových bloků, sběr a instalace ...
Poptávám těsnění do dveří
Dobrý den. Už delší dobu sháním těsnění do dveří-futer. Jde ještě o ten starší model-zastrkávácí, bez lepení. ( tvar T ). Prosím, poradíte mi, kde mohu sehnat. Potřebuji 24m.
Poptávám přírubovou tvarovku
Poptávám: - litinová přírubová tvarovka T-TT 600/100 PN 16 - litinová přírubová tvarovka T-TT 600/150 PN 16 - litinová hrdlová tvarovka s přírubou E DN 600 natural PN 16.
Dodávky kolejnic v roce 2012 - třída oceli R350 HT - rámcová smlouva
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kolejnic typ 49E1 a 60E2 na zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty dle požadavků organizačních jednotek zadavatele.
Regálové vybavení depozitářů knihovny NTM
Předmětem zakázky je dodávka a montáž regálového vybavení pro knihovnu Národního technického muzea v 1. patře v místnostech č.1E09, 1E10 a 1E512 a ve 2. patře v místnostech č. 2E14 a 2E15 budovy v Kostelní ulici 42, Praha 7.
Dodávka spojovacího a upevňovacího  materiálu pro železniční svršek na období roku 2012
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spojovacího materiálu pro železniční svršek do organizačních jednotek zadavatele pro zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty.
Poptávám bílé samolepicí gumové těsnění
Bílé gumové těsnění 8 krát 2mm samolepící - 10 m
Poptávám hliníkové fólie
Poptávám hliníkové folie (s různým designem - měď, ocel, mosaz, nerez) již nalepené na 16 mm DTD desce. Použití pro interiérové (designové) aplikace.
Dodávka stojanů na chovné nádoby
Předmět veřejné zakázky – dodávka stojanů na chovné nádoby. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Dodávka vybavení zvěřince
Předmět veřejné zakázky – dodávka vybavení zvěřince. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Poptávám výrobu lehkých drátěných stojanů
Poptávám výrobu lehkých drátěných stojanů na pult na prezentaci časopisů, se dvěmi přihrádkami, výška cca 50 cm, nosnost 1,5 kg, 50 ks. Prosím o předběžný termín dodání a cenu bez DPH. Děkuji za odpověď.