Poptávám montáž oplocení, vč. materiálu
Poptávám montáž oplocení výška 1.5m délka cca 80m;2x brána rozměr cca 2m;1x branka na chození včetně materiálu a montáže.Barva pletiva zelené poplastované, sloupky a vzpěry chci z trubek natřených základovou barvou,ne zelené.
Poptávám smaltované vědro
Poptávám smaltované vědro 30cm
Poptávám svařovanou síť
Mám zájem o koupi: svařovaná síť 2x20x20mm, šest metrů čtverečných. Nabídněte cenu. Děkuji
Sběrný dvůr Horní Jelení - dodávka nádob
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka těchto nádob na shromažďování odpadů ve sběrném dvoře: Velkoobjemový kontejner uzavřený - mobilní ekosklad uzamykatelný Kontejner na bílé sklo Velkoobjemový kontejner typ A (velkoobjemový odpad) Velkoobjemový kontejner typ B (barevné sklo, kovový odpad) Velkoobjemový kontejner typ C (bioodpad) ...
Poptáváme výrobu ocelových zátek se závitem
Poptáváme výrobu ocelových zátek se závitem M8 dle přiloženého výkresu. Materiál je automatová ocel. Prosíme o cenovou nabídku na 500 ks a na 2000 ks. Prosíme o uvedení ceny za práci (kdybychom si materiál dodali) a za práci+materiál. Preferujeme nabídky emailem.
Poptáváme hliníkové obaly
Poptáváme hliníkový obal - nejlépe obdélníkové misky, krabičky se zatavitelnou hliníkovou folií na víčko. Obal musí vydržet po naplnění, vakuování a naplnění dusíkem tak aby se zabránilo přístupu kyslíku (zbytkový O 1-3% -) a skladování 2 roky. Materiál - farmaceutický polotovar.
Dolní Morava - vybavenost cestovního ruchu
Předmětem zakázky je realizace (dodávky, doprava, montáž, stavební práce, služby) objektů podle projektové dokumentace - areál volnočasových aktivit, naučná cyklotrasa, altán a sklad sport. vybavení, orientační cedule a směrovky, kopaná studna (vystrojení a závlaha)
Poptávám drátěné pletivo
Poptávám drátěné pletivo, Královéhradecký kraj.
Poptávám šrouby
Šrouby M8 x 1 délka 22mm s šestihrannou nebo válcovou hlavou
Poptávám vázací prostředky
Dobrý den,potřebuji vázací prostředky na skládání balíků hutního materiálu o váze 3000 kg z nákladních automobilů na zem.Nejraději kombinace lano a řetízky. Děkuji Kalousek L . Firma SOR Libchavy.
Poptávám podložky pro šrouby
Sháním jazýčkovou podložku dle DIN 93 pro šroub M10, ale s vnitřním průměrem místo 10,5 mm je požadován průměr 14,5 mm. Počet kusů asi 300.
Hledám spolupráci s výrobními firmami
Hledám spolupráci s výrobními firmami v oblasti prodeje jejich výrobků ze dřeva, plastu, kovu, stroje, pískove,dřeviny, sochy, vše pro dům a zahradu, krmiva. Mám prostory vnitřní i venkovní pro prodejnu, vzorkovnu, vlastním ŽL, mám praxi v obchodě. Těsím se na spolupráci.
Poptávám výrobce bovdenů
Poptávám výrobce bovdenů. Kontakt pouze telefonický.
Poptáváme výměnu poštovních schránek
Společenství pro dům čp.1886 na nábř.Závodu míru v Pardubících,poptává firmu,která provede demontáž a novou montáž domovních doručovacích schránek v počtu 75 ks.
Poptáváme vybavení dílny
Poptáváme dílenské nářadí, pro vybavení zámečnické dílny a autodílny. Kontakt pouze telefonicky. Celá ČR.
Poptávám barevná madla
Madla barevná kovová nebo plastová na chodby domova pro seniory.
Poptáváme použitou trezorovou skříň
Koupíme použitou trezorovou skříň
Poptávám dvoumetrové lesnické pletivo
Poptávám dvoumetrové lesnické pletivo. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám výrobu dílů
Poptávám výrobu dílů - součástí dílenských skříní. 101 police – 83ks – kompletní výroba včetně materiálu a lakování 200 vodící kolejnice – 36ks - kompletní výroba včetně materiálu, svařování a zinkování 202 dveře pravé 11ks (dle výkresu) 7 ks – celková výška o 100mm méně tzn.624mm – kompletní výroba včetně materiálu a zinkování 201 dveře ...
Poptávám žebřík
Sháním žebřík,a nebo Vámi doporučené řešení, tak abych mohol pohodlně natírat okapy a štít ve výšce 6m. na svém rod. domku.Jedná se mi hlavně o bezpečný provoz a jednoduchou montáž, popřípadě výceúčelnost. Prosím cenové nabídky.
Poptávám použité trubkové lešení
Poptávám použité trubkové lešení 200 m2.
Poptávám výrobu nerezových kuliček
Poptáváme 100 ks nerezových kuliček o průměru 25 mm v ČR - výrobce.
Poptávám čalounické teksy
Plechové teksy čalounické pro ruční práci H 41 délka 18-20mm (PN 02 2646)
Poptáváme strojní závitník
Hledáme prodejce nebo výrobce pro dodání strojního závitníku M13,5x1 ISO2 C HSSE do slepého otvoru s krátkým náběhem. Obráběná ocel C45. Podle nabídky 1-3 ks.
Sháním ND na motorovou pilu
Sháním řetezku na motorovou pilu Mc Culloch 486