Poptáváme tiskové služby
Poptáváme výrobu 500ks celobarevných vstupenek, 150 ks plakátu zvoucích na akci o veliosti A 4 , a 50 ks plakátů zvoucích na akci o velikosti A 3. Dále tisk buletinu velikosti A 5 stránka, o počtu cca 8 stránek. Vše z dodaného návrhu.
Poptávám učebnici
Poptávám učebnici Karel Havránek a kol. odborná nauka truhlářská
Poptávám knihu Píseň o Tróji
Zdravím, sháním v antikvariátech knihu Píseň o Tróji - Colleen McCulloughová, zatím marně. Cena nerozhoduje. Děkuji za případné avizo.
Poptáváme tisk a vazbu publikace
Dobrý den, prosím o informaci, zda je možno u Vás zhotovit tisk a vazbu publikace. Jedná se o dvoudílnou publikaci v rozsahu cca 650 stran textu, náklad 200 ks. Termín vydání: 2. pololetí 2011 Současně Vás prosím o cenovou kalkulaci tisku publikace a zvlášť vazby. (Preferujeme plátěnou.) S pozdravem Eva Štěpánová
Poptávám zahraniční odbornou literaturu
Mám zájem o dbornou knihu ze zahraničí (USA): název: The Bethesda system for reporting cervical cytology (nejnovější vydání) autoři: Diane Solomon, Ritu Nayar
Poptáváme  tisk brožur
Poptávám výtisk brožur na dětské hrací sestavy. Formát A4 (na šířku), kroužková vazba, 19 listů. Ceny za 20ks a za 50ks. V příloze posílám obrázek, který by měl být na jedné stránce.
Poptávám ruskou knihu v originále
Kniha Puškin : Evžen Oněgin v ruštině
Sháním knihu francouzštiny
NUTNĚ POTŘEBUJI PRO SVOU DCERU FRANCOUŠTINU " CONNEXIONS 1.DÍL " i s pracovním sešitem . Děkuji moc !!!!
Poptáváme zhotovení reklamního katalogu
Poptáváme výrobu reklamy, cestovního katalogu. Nový Jičín, Frýdek-Místek.
Sháním knihu Zasvěcení
Sháním knihu německého autora, která se jmenuje Zasvěcení. (Nejedná se o titul Zasvěcení od E.Haichové). Kniha byla vydána v nakladatelství Fontána v roce 2001.
Sháníme strojnické tabulky pro SŠ
Poptávám Strojnické tabulky pro střední školy (průmyslové školy), autoři Šmíd/Schmid a Černohorský. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme knihu Kronika křesťanství pro ZUŠ
Sháníme pro náš výtvarný obor knihu Kronika křesťanství. Bylo nám sděleno z nakladatelství,že již je vyprodána a s dotiskem se zatím nepočítá. Přesto jsme dostali informaci, že asi 30ks by mělo být ještě v nějakých knihkupectvích. Pokud by se vám podařilo zjistit, kde by bylo možno knihu sehnat, byli bychom rádi.