Poptávám tisk brožury
Poptávám tisk brožury 210 x 210 cm, 16 stran + 4 strany obálky, obálka: 1/0 lamino mat, 350 gr., 4/4, vnitřek: 4/4, 135 gr., vazba V1. 60.000 ks.
Knihařská vazba novin, časopisů a knih
Knihařská vazba novin, časopisů, knih podle technologického předpisu MZK
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
Poptávám knihu o Emilu Zátopkovi
Jean Echenoz - Běhat (pocta Emilu Zátopkovi). Nakladatelství Mladá fronta. Je možno objednat? Kolik by kniha stála? Je možné ji objednat i v Angličtině? Děkuji.
Poptávám učebnici angličtiny
Dobrý den, dcera potřebuje do školy, do 1. ročníku gymnázia učebnici do anglicého jazyka + pracovní sešit. Vydalo je nakladatelství New Headway, označení mají Pre- Intermedyate (pro pokročilé), New edition (Nové vydání). Máte je prosím Vás u Vás v obchodě, nebo by se musely objednat, případně do kdy byste je mohli mít a kolik ...
Poptávám publikaci
Dobrý den, prosím vás máte na prodejně publikaci "Ředitel školy a vnitřní předpisy "(autor Štoček, vydavatelství ATRE). Děkuji za odpověď.
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...
Poptávám knihy
Sháním 2 knihy od Vince Flynna a to Třetí volba a Nebezpečný plán a dále knihu od Leonarda Goldberga Smrtelné odhalení.
Poptávám tiskové služby
Poptávám tiskové služby: V2, A5 naležato 130 kř lesk, 32 stran 100 s digitisk
Poptávám filmové DVD
Sháním Řek Zorba, film, DVD, nebo knihu v češtině - koupím
Poptáváme tisk knihy
kniha o 150stranách, v nákladu 300ks na křídový papír o gramáži 130,celobarevná, vazba lepená pokud možno i šitá v měkkých deskách, grafická návrh si uděláme sami-korektní pdf.
Poptáváme tisk katalogů
1. Produktový katalog sanity - dvě verze pro tisk.: Rozměr: 22, 5 x 22, 5 cm Rozsah: 80 stran vč. obálky (76+4 str.) Barevnost: 4/4 + lesklý lak na přední straně obálky Papír obálka: 150 g křída Papír vnitřek: 100 g křída Vazba: klasická, sešití dvěma sponami Náklad: 8. 000 ks katalogu včetně cen u zboží, 7. 000 ks katalogu bez cen. 2. ...
Poptáváme spirálování kalendářů, 400 ks
Poptáváme firmu, která provede spirálování u 400 kalendářů - formát A3. Brno a okolí.
Sháním knihu Kedrigem a kouzelná hůlka
Hledám obchod nebo kohokoliv, kdo by prodal knihu Kedrigern a kouzelná hůlka (autor John Morressy)
Poptáváme dodávky sortimentu do trafik
Poptáváme veľkosklady s cigaretami časopismi, doplnky trafík.