Léčivé přípravky s účinnou látkou temozolomidum a capecitabinum
Průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou temozolomidum a capecitabinum v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčivé přípravky pro léčbu roztroušené sklerózy
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu roztroušené sklerózy (glatirameracetát kopolymer a interferon beta 1a) v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám mazivo na kůži Elaskon
Prostředek na změkčení kůže Elaskon.
RTG kontrastní látky
Průběžné dodávky RTG kontrastních látek v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčivé přípravky - biologická léčba, hormony a cytostatika
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu, hormonů a cytostatik v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám výrobce voňavek do automobilů
Poptávám výrobce voňavek do automobilů pro reklamní prezentaci firmy.
Poptávám produkt čínské medicíny
Poptávám produkt čínské medicíny Tajemství zlaté skříňky - 3 balení. Dodání na dobírku na adresu: RNDr.Helena Seböková Lazy II, 3322 760 01 Zlín (po předchozí mailové dohodě).
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele pro nově vznikající e-shop (internetový obchod), elektronika, hodinky (pouze netradiční), parfémy, nože, hračky, sportovní výživa, sportovní oblečení a potřeby, dvd filmy a hry, netradiční dárky... Nabídněte i jiné produkty netradiční produkty .Termín: spěchá, nabídka platí max.1/2roku. Možné je "zprostředkování zboží" spojené ...
Poptávám odmašťovací prostředek
Poptávám odmašťovací prostředek Blast Off.