Zajištění dodávek lékárny
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčiv, potravinových doplňků, vitamínů, minerálů, zdravotnického materiálu, přírodních produktů, léčebné kosmetiky; ve skladbě a v předpokládaném množství jednotlivých položek uvedených v příloze č. 1 zadávací dokumentace, v závislosti na aktuálních provozních potřebách kupujícího, tj. na základě ...
Nákup kancelářských potřeb a tonerů
Kancelářské potřeby - a) kancelářského materiálu, b) spotřebního materiálu pro výpočetní techniku (diskety, CD, DVD apod.) – s výjimkou tonerů, c) hygienických potřeb (toaletní papíry, papírové ručníky, tekuté mýdlo, osvěžovače vzduchu apod.), d) drobných elektrospotřebičů sloužících k vybavení kanceláří a kuchyňských koutů (např. varné konvice, ...
Infuzní roztoky
Předmětem veřejné zakázky je rámcová úprava podmínek týkajících se jednotlivých veřejných zakázek na pořízení opakujících se dodávek infuzních roztoků (zboží) v plastových obalech dle specifikace uvedené v samotných zadávacích podmínkách veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové smlouvy nebo uvedené v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.
Rukavice vyšetřovací nesterilní
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky vyšetřovacíczh nesterilních rukavic FN Ostrava ve specifikaci a dle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci a jejich přílohách. Veřejná zakázka je zadavatelem rozdělena na 3 části.
Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky materiálu pro arytmologii, intervenční kardiologii
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním uchazečem na realizaci projektu. Projektem se pro účely zakázky rozumí projekt nákupu speciálního zdravotnického materiálu, tj. zdravotnických prostředků, a dále poskytování služeb spojených s dodávkou těchto zdravotnických prostředků, spočívajících zejména v zajištění a provozování ...
Léčivé přípravky IV.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci a dle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci a jejich přílohách. Veřejná zakázka je zadavatelem rozdělena na 7 částí.
Tlakové láhve obsahující léčivý přípravek INOMAX 400 ppm mol/mol/inh.gas
Dodávky tlakových láhvích obsahující léčivý přípavek INOMAX 400 ppm mol/mol inh. gas pro Lékárnu FN Ostrava.
Poptávám konzervační přípravek na pryž REGUM
Poptávám ochranný a konzervační přípravek k ošetření pryžových výrobků REGUM v Ostravě, nebo blízském okolí.
Komunitní centrum Ostrava - volný interiér, II.
Dodávka volného interiéru pro novostavbu Komunitního centra Ostrava v Ostravě - Hulvákách, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace stavby "Komunitní centrum Ostrava" arch. č. 09-066-6 zpracované firmou OSA projekt s.r.o.
Obvazový materiál II.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné, opakované dodávky zdravotnického materiálu – obvazového materiálu na základě aktuální potřeby jednotlivých pověřujících zadavatelů a jejich jednotlivých objednávek.
Poptávám chlorid hořečnatý v lékárenské kvalitě a zinek
Dobrý den, hledám chlorid hořečnatý v lékárenské kvalitě a zinek pro vnitřní užití.
Tlakové láhve obsahující léčivý přípravek INOMAX 400 ppm mol/mol/inh.gas
Dodávky tlakových láhvích obsahující léčivý přípavek INOMAX 400 ppm mol/mol inh. gas pro Lékárnu FN Ostrava.
Čistící a dezinfekční prostředky
Předmětem veřejné zakázky označené „Čistící a dezinfekční prostředky“ jsou průběžné, opakované dodávky zdravotnického a nezdravotnického materiálu – čistících a dezinfekčních prostředků - na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Dodávky hygienických a čistících prostředků pro Ostravskou univerzitu v Ostravě
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hygienických a čistících prostředků (čistících prostředků, čpavkových a žíravých čistících prostředků, osvěžovačů vzduchu, čistících past a prášků, toaletního papíru, hygienických kapesníků, papírových ručních utěrek, papírových ubrousků apod.) pro Ostravskou univerzitu v Ostravě na základě rámcové smlouvy ...
Šicí materiál
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky zdravotnického materiálu – materiálu pro šití - na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Inkontinenční prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky inkontinenčních prostředků na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Komunitní centrum Ostrava - volný interiér
Dodávka volného interiéru pro novostavbu Komunitního centra, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace stavby „Komunitní centrum Ostrava“ arch. č. 09-066-6/B/Z01 zpracované společností OSA projekt s.r.o.
Základní infuzní roztoky v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava na základě dílčích objednávek.
Dodávka vitamínových přípravků
Předmětem zakázky je dodávka vitaminových přípravků – doplňků stravy, a vitaminových balíčků, které budou poskytovány pojištěncům ČPZP v rámci realizace preventivních programů ČPZP a zlepšené zdravotní péče o své pojištěnce.
Léčivé přípravky
Dodávky léčivých přípravků pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle jednotlivých částí veřejné zakázky a dle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci. Veřejná zakázka je rozdělena na 6 části.
Základní infuzní roztoky v PVC vacích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků v PVC vacích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava.
Základní infuzní roztoky ve skleněných lahvích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků ve skleněných lahvích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava.
Infuzní roztok elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Plasmalyte
Dodávky infuzního roztoku elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Plasmalyte - pro Lékárnu FN Ostrava.
Infuzní roztok aminokyselin k parenterální výživě z ATC skupiny B05XB02 - Dipeptiven
Dodávky infuzního roztoku aminokyselin k parenterální výživě z ATC skupiny B05XB02 - Dipeptiven - pro Lékárnu FN Ostrava.
Infuzní roztoky z ATC skupiny B05BC01 - Mannitol
Dodávky infuzního roztoku z ATC skupiny B05BC01 - Mannitol - pro Lékárnu FN Ostrava.