Poptávám zdravotnický materiál
Poptávám náplasti na puchýře, akné, kruhy pod očima, aromatherapy, depilatorie.
Dodávka chemického systému praní prádla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka chemického systému praní prádla pro tunelové a prokládací prací stroje dle potřeb zadavatele.
Antibiotika a antiinfekční látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik a antiinfekčních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Antibiotika a antiinfekční látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik a antiinfekčních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro Oddělení nukleární medicíny Fakultní nemocnice Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro humánní vyšetření metodou PET či PET/CT, ve formě injekčního roztoku s měrnou aktivitou minimálně 1000 MBq/ml, na období dvou let a s nimi spojených služeb, tj. dodávka včetně dopravy na pracoviště zadavatele, zpětný odběr a likvidace neupotřebené části dodávky a ...
Základní infúzní roztoky pro intenzivní péči
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ů infúzních roztoků pro intenzivní péči pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 2 let.
Desinfekční prostředky I.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky alkoholových desinfekčních prostředků na hygienickou a chirurgickou desinfekci rukou a dodávky desinfekčních prostředků pro přípravu dekontaminačních roztoků pro předsterilizační přípravu nástrojů, a to po dobu 1 roku dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům ...
Dezinfekční a sterilizační přípravky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specializovaného materiálu – dezinfekčních přípravků (část veřejné zakázky A – Dezinfekce) specifikovaných v příloze č. 1 zadávací dokumentace a sterilizačních prostředků (část veřejné zakázky B – Sterilizace) specifikovaných v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
RTG kontrastní látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky rentgenových kontrastních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Antibiotika a antiinfekční látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik a antiinfekčních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Léčivé přípravky pro léčbu roztroušené sklerosy
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu roztroušené sklerosy po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům k dispozici na profilu zadavatele. Zakázka je rozdělena na 4 části dle § 98 zákona.
Radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro Oddělení nukleární medicíny Fakultní nemocnice Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro humánní vyšetření metodou PET či PET/CT, ve formě čirého bezbarvého injekčního roztoku s měrnou aktivitou minimálně 1000 MBq/ml, na období dvou let a s nimi spojených služeb, tj. dodávka včetně dopravy na pracoviště zadavatele, zpětný odběr a likvidace ...
Poptávám dodavatele biokosmetiky
Hledám velkoobchod - dodavatele - dovozce biokosmetika DR. Spiller.
Infúzní roztoky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů infúzních roztoků pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 1 roku. Podrobněji viz zadávací dokumentace ke dni 21.9.2011, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Infúzní roztoky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů infúzních roztoků pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 1 roku. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Nízkomolekulární hepariny
Dodávka nízkomolekulárních heparinů pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové po dobu 3 let.
Léčivé přípravky 2010/I.
Předmětem veřejné zakázky byly dodávky léčivých přípravků pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 1 roku. Zakázka byla rozdělena na 6 částí.
Uzavření rámcové smlouvy - dodávky infuzních roztoků
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specializovaného materiálu – infuzních roztoků, specifikovaných v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Účelem výběrového řízení je uzavření rámcové smlouvy o dodávkách podle § 89 zákona o veřejných zakázkách, jejímž předmětem budou dodávky jmenovaného zdravotnického materiálu.
Léčivé přípravky 2011/I.
Předmětem veřejné zakázkjsou dodávky léčivých přípravků pro potřeby zadavatele na období 1 roku. Podrobněji viz zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Nízkomolekulární hepariny
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nízkomolekulárního heparinu v injekčních stříkačkách pro jednorázové použití pro profylaktické i terapeutické použití. Podrobněji viz zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Hledáme dodavatele autokosmetiky značky SIMONIZ
Hledáme dodavatele autokosmetiky značky SIMONIZ. Jsme velkoobchodní firma, zboží máme pro další prodej.
Poptávám osvěžovače vzduchu
Vonné gelové mušle - osvěžovače vzduchu.
Poptávám kovářskou barvu
Dobrý den, poptávám u Vás černou kovářskou barvu značky ALKYTON - 8litrů dále základní barvu na pozink, také o f. Rust-oleum - GALVINOL - 2,5litru Předem děkuji za nabídku Miroslav Novotný Vilantice 24 tel. 605858118 IČO: 72775688
Léčivé přípravky 2010/II.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 1 roku. Zakázka je rozdělena na 7 částí. Podrobněji viz zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na www.fnhk.cz sekce pro širokou veřejnost/veřejné zakázky.
RTG kontrastní látky II.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky RTG kontrastních látek pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 1 roku. Zakázka je rozdělena na 2 části. Podrobněji viz zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na www.fnhk.cz sekce pro širokou veřejnost/veřejné zakázky.