KEŇA; Řezbářské výrobky
Rád bych vyvážel řezbářské a rukodělné výrobky do České republiky. Hledám individuální zájemce nebo společnosti. Mohu zaslat vzorky. Hledám seriozní obchodní spolupráci.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme k zprostředkování a pro e-shop výrobky lidové umělecké tvorby, dárkové předměty, řemeslné výrobky a ruční práce, dekorativní výrobky, historické repliky.
INDIE; Gramofony, staniční hodiny
Chtěli bychom navázat spolupráci s odběrateli gramofonů, staničních hodin a dalších předmětů.
VIETNAM; Dekorační předměty
Jsem známý vietnamský exportér rukodělného lakovaného zboží - dekorační předměty, zrcadla, sošky, vázy, mísy apod. Naše výrobky jsou různých barev a tvarů. Užíváme rovněž materiály jako ratan, bambus, keramika, kompozitní materiály atd. Hledáme odběratele.
Poptávám dodavatele  dětského zboží
Poptáváme dodavatele bižuterie, obrazů, hraček a věcí pro maminky a děti do komise. Otevíráme kavárnu a dětskou hernou.
KEŇA; Řezbářské výrobky
Zabývám se rukodělnou výrobou, poptávám importéry řezbářských prací.
ČÍNA; Olejomalby
V Sinoorigin Art v Xiamen v Číně hlavně obchodujeme s originálními olejomalbami. Náš umělec Yuxiang Lv studoval malířství v Číně a ve Francii. Tématem jeho maleb je krajina. Máme zájem o obchodní spolupráci. http://www.sinoorigin.com/YuxiangLv.html
NĚMECKO; Dračí krev
Jsme velkoobchod s esoterickými produkty a poptáváme dračí krev pro náš sortiment. www.berk-esoterik.de
TOGO; Výrobky ze dřeva a slonoviny
Jsme exportéři dřevěných výrobků ze západní Afriky. Můžeme dodávat týkové a růžové dřevo v kmenech nebo kulatině. Rovněž můžeme dodat slonovinu a rukodělné výrobky ze slonové kosti jako náhrdelníky, náramky a korálky, růžence. Hledáme odběratele.
INDONÉSIE; Keramické a terakotové vázy
Jsme Handrayana Trading House Indonésie, dodavatel a velkoobchodník s indonéskými keramickými a terakotovými vázami. Hledáme dovozce a / nebo obchodní partnery z Evropy, kteří mají zájem o řemeslné výrobky, zejména keramické a terakotové produkty. Rádi bychom vybudovali dobré dlouhodobé obchodní vztahy.
TAIWAN; Ozdobné stromečky do aut
Dodáváme ozdobné stromečky do aut osvětlené světelnými diodami. Hledáme odběratele.
NĚMECKO; Dračí krev
Jsme velkoobchod s ezoterickými předměty a poptáváme Dračí krev pro náš sortiment. Prosíme o nabídku.
INDIE; Rukodělné výrobky, aromatické svíčky
Máme zájem vyvážet rukodělné výrobky k vystavení obývacím pokoji, široký sortiment zboží, také aromatické barevné svíčky pro všechny příležitosti a mnoho dalšího. Máme zájem o obchodní spolupráci.
ČÍNA; Dárkové propagační výrobky
Jsme dodavatelé dárkových propagačních výrobků. Prodáváme pásky, psací potřeby, tašky, vlasové doplňky, šperky, hračky, přívěsky na klíče, držáky mobilů atd. Nyní je v Číně velmi populární osobní signalizátor. Máme zájem o spolupráci se všemi společnostmi, které obchodují s tímto zbožím.
INDIE; Repliky starožitných předmětů
Zhotovujeme repliky starožitných předmětů jako teleskopy, dalekohledy, hodiny, sluneční hodiny, námořní hodiny, kompasy, alidády, teodolity, skříňový sextant, barometry, potápěčské helmy, námořní kompasy, gramofony, srážkoměry, přesýpací hodiny, telefony, kotvy, lupy, atd. Dále řemeslné železné, dřevěné výrobky a lampy, fotorámečky, svícny, ...
INDIE; Šperky a dárkové předměty
Jsme vývozce a dovozce šperků, řemeslných výrobků a dárkových předmětů. Působíme v této oblasti již 10 let. Máme zájem o spolupráci s vývozci tohoto zboží. Máme v Indii výstavní síň. Máme kanceláře také v Rumunsku. Chceme importovat zboží jak pro indický, tak pro rumunský trh.
INDIE; Olejomalby
Hledáme odběratele olejomaleb na plátno.
PÁKISTÁN; Mramor onyx
Hledáme odběratele - dovozce pro širokou škálu produktů z mramoru - onyxu.
INDIE; Aromatické svíčky
Jsem výrobcem aromatických svíček a mohu dodávat ve velkém. Hledám v předstihu odběratele.
INDIE; Umělecké a kožené předměty
Hledáme importéry, odběratele následujících výrobků z Indie: kožené výrobky, umělecké výrobky. V případě zájmu kontaktujte venkydinc@yahoo.co.in
ČÍNA; Tibetské předměty
Jsme velkoobchod s tibetskými náramky, tibetskými náhrdelníky, tibetskými náušnicemi, ručně dělanými ozdobami z mincovního stříbra, amulety, tibetskými stříbrnými prsteny, prsteny z mincovního stříbra, prsteny, filigránskými amulety s drahokamy, medailony s drahokamy, tibetskými stříbrnými amulety, šperky -amulety, amulety z volských kostí, ...
Poptáváme spolupráci - dárkové zboží
Hledáme prodejce našich výrobků pro jednotlivé kraje .Vhodné pro obchody sklo -porcelán ,dárkové předměty, květinářství. Nabízíme zajímavou provizi z prodeje našeho zboží. My vyrábíme - Vy prodáváte ! Spolupráce dlouhodobě.
NĚMECKO; Skleněné zboží dárkové
Poptávám dárkové skleněné zboží.
NĚMECKO; Dárkové předměty
Vedeme obchod s dárkovými předměty a rádi bychom odebírali nové výrobky. Prosíme o nabídkový katalog s uvedením cen.
PÁKISTÁN; Vlajky, uniformy a odznaky
Jsme výrobci a exportéři ozdobených kabelek, vlajek, stužek, kordů, čepiček, všech druhů uniforem, odznaků. Hledáme zájemce o naše zboží.