Pořízení vybavení pro atletické disciplíny
Předmětem plnění části 1 VZ je dodávka a instalace 4 ks ochranných klecí pro hod diskem a 8 ks ochranných klecí pro hod diskem a kladivem v určených místech plnění. Místa plnění, podrobný rozsah předmětu plnění a technická specifikace dodávky, která je předmětem části 1 VZ, jsou podrobně uvedeny v příloze č. 1 (Technická specifikace) zadávací ...
Nákup sportovního oblečení 2019 - 2020
Veřejná zakázka na nákup sportovního oblečení pro potřeby reprezentantů a trenérů Resortního sportovního centra OLYMP CENTRA SPORTU MINISTERSTVA VNITRA (dále jen „OLYMP CS MV“). Sportovní oblečení bude sloužit k tréninkovým a volnočasovým aktivitám reprezentantů OLYMP CS MV, kteří jsou součastně reprezentanty České republiky. Dále bude sportovní ...
Stany polní nafukovací
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky stanů polních nafukovacích s příslušenstvím.
Rekonstrukce a modernizace sportovního areálu Rugby klubu Petrovice, z. s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících v rekonstrukci sportovního areálu Spolku, který se nachází při jihovýchodním okraji hlavního města Prahy v údolí potoka Botič mezi městskými částmi Petrovice, Křeslice a Jižní Město, přičemž tato lokalita je součástí přírodního parku Botič – Milíčov nacházejícího se v ...
Zdravotnické stany
Předmětem VZ jsou dodávky 27 kusů stanů (z toho 26 ks varianta A a 1 ks varianta B) s technologickou výbavou, klimatizací a topením a s příslušenstvím pro odborná pracoviště polní nemocnice plnící úkoly v polních podmínkách zahraničních misí.
Materiální vybavení CLZS pro vzdušné odsuny - nákup
Předmětem VZ je nákup 5 kusů různého přístrojového vybavení pro Odbor letecké záchranné služby a urgentní medicíny Agentury vojenského zdravotnictví Armády České republiky.
Sportovní výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky sportovní výstroje.
Zajištění ledových ploch na území MČ Praha 5
3.2. Zadávací řízení je realizováno za účelem uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem je: v části A: zajištění dodávky mobilního ledového kluziště o rozměrech 16x24 m, montáže před zahájením zimní sezony v roce 2018-2019 a zajištění provozu kluziště po dobu 4 let (tj. 4 zimních sezon), přičemž seznam částí kluziště, ...
Karimatka 2008
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky karimatek 2008.
Dodání šermířských planší
Dodání šermířských planší dle specifikace výzvy.
Přístavba s tělocvičnou pro ZŠ Šimanovská – opakované zadání
Hlavní město Praha – kód NUTS CZ010, Městská část Praha 14 – kód ZÚJ 547361
Dodávky obuvi pro cyklistické hlídky Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky obuvi určené pro cyklistické hlídky (dále jen „předmět plnění“) Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění.
Sportovní vybavení pro Univerzitu obrany
Dodávka sportovního vybavení z důvodu modernizace technického vybavení infrastruktury tělovýchovných zařízení, zkvalitnění výuky tělesné výchovy a rozšíření možností sportovního vyžití.
Dodávky cyklistické výstroje pro potřeby Městské policie hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek cyklistické výstroje pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Pytle spací
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ustanovením § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ"), uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky pytlů spacích modulárního systému 2008 letních a zimních a obalů k nim.
Konzervační a čisticí prostředky na zbraně AČR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 povolených druhů prostředků určených pro zabezpečení konzervace a čištění zbraní AČR.
Sportovní vybavení pro ASC DUKLA - 2018
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sportovního vybavení z důvodu zlepšení nabídky posilovacích zařízení ve vybavení posiloven a pro zvýšení tréninkových možností jednotlivých oddílů. Veřejná zakázka je rozdělena na 5 samostatných částí.
Sportovní oblečení a příslušenství
Dodání sportovního funkčního oblečení a doplňkového příslušenství pro venkovní i halové sporty pro vrcholnou tréninkovou přípravu státní reprezentace ČR.
Poptávám náhradní díl na jízdní kolo
Poptávám sedlovku look 381 starší model.
17-121 Stan velkokapacitní pro 14 osob - 21 ks
Předmětem VZ je dodávka 21 ks nových velkokapacitních stanů pro 14 osob.
Nákup pistolí pro CS ČR 2018
Předmětem veřejné zakázky je nákup kompaktních pistolí pro příslušníky zadavatele.
Výstavba fotbalového hřiště Lysolaje
Předmětným zadávacím řízením je veřejná zakázka zadávána na zhotovení díla „Výstavba fotbalového hřiště Lysolaje“. Území navrhovaných úprav se nachází v prostoru bývalé pískovny. Řešené plochy jsou nyní porostlé nálety a slouží jako příležitostná černá skládka. Provedením navržených úprav dojde k revitalizaci stávajícího nevyužívaného území. Bude ...
Přístavba gymnastické haly v areálu Sportovního klubu Hradčany
Předmětem zakázky je přístavba gymnastické haly v areálu Sportovního klubu Hradčany. Realizace zakázky zahrnuje (i) vybudování nové sportovní gymnastické haly propojené se stávající sportovní halou, (ii) částečné rekonstrukce a úpravy stávající budovy stávající sportovní haly, (iii) v rámci úprav stávající haly vybudování nového bytu nad stávající ...
Tělocvična - víceúčelová sportovní hala ZŠ Jandusů
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení novostavby sportovní haly v Praze 10 - Uhříněvsi, nám. Bratří Jandusů 2/38.
ZŠ Campanus, Praha 4, Jírovcovo náměstí 1782 - přístavba sportovního areálu
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla s názvem „ZŠ Campanus, Praha 4, Jírovcovo náměstí 1782 – přístavba sportovního areálu“, a to v souladu s projektovou dokumentací a v rozsahu stanoveném v soupisu stavebních prací a výkazu výměr. Realizací přístavby se zvýší možnosti školy pro výuku tělesné výchovy, volné kapacity budou použity pro ...