Poptávám potisk papír. tašek,ubrousků,obalů
Poptávám tisk následujících předmětů v těchto přibližných počtech ( počty je možno mírně změnit směrem nahoru v případě lepší cen ). Předměty budou sloužit na rozvozu jídel, či při jeho odnosu z naší provozovny. 1) papírové tašky: barevnost 1/0 nebo 1/1 ( pokud lze ) velikost ( budeme do nich vkládat obaly s jídlem o půdorysu 240 * 150 mm ...
Poptávám tisk firemních novoročenek
Poptávám tisk firemních novoročních přání. Jen v Hradci Králové.
Sháním dodavatele snubních prstenů a oznámení
Dobrý den, sháním dodavatele snubních prstenů a svatebních oznámení pro nově otevřený svatební salón.
Vydavatel knih hledá partnery
200612662; Švédský vydavatel knih hledá partnery, kteří by chtěli překládat tyto vzdělávací knihy a distribuovat je v ČR. V případě zájmu uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Vydavatel knih hledá výrobní spolupráci
200612510; Francouzská firma, specializující se na vydávání knih, hledá technickou a výrobní spolupráci, zejména subdodavatele pro tisk více než 10000 knih ročně, čtyřbarevné tiskařské práce na desky, 384 stran, o velikosti 14cm X 21cm, schopné provádět luxusní tiskařské práce, v evropských zemích. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. ...
Poptávám tisk na toalet. papír,který vyrábíme
Firma zabývající se výrobou toaletních papírů by měla zájem nechat si potisknout mateřské (jumbo) role zajímavým jednobarevným potiskem - kytičky, zvířátka atd.
Srbská tiskařská firma hledá spolupráci
200612412; Srbská firma specializující se na vysoce kvalitní tisk na všechny druhy papírů, lepenku, výrobu polyethylenových obalů hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme potisk propisovacích tužek
Poptávám firmy na potisk propisovacích tužek ve Zlínském kraji.
Poptávám kalkulaci na ofsetový tisk
Sháním firmu na ofsetový tisk vč. dodání kalkulace. Kalkulace: náklad 500,1000,2000,3000 ks, formát, barva 4/0, papír 100-150 gramů, velikost obrázku 95x70 mm. Firma by měla být ve Zlínském kraji.
Prosím o nabídku na křídlový tisk,oboustranný
Prosím o nabídku na křídlový tisk (oboustranně potištěn 4 škálami barev). Zájímá mě cenová nabídka na křídlovku. Dále hledám tiskárny (z vých. Evropy - nedaleko Berlína). K tomu se zajímám ještě o následující produkty: 1. Webdesign - potřebuji homepage na supermarket 2. Venkovní reklama na supermaket 3. 5000 plastikových kartiček s ...
Firma navrhující obaly hledá spolupráci
200612196; Slovinská firma specializující se na grafické návrhy, návrhy obalů, reklamu a tisk hledá v ČR partnery pro obchodní, finanční a technicko-výrobní spolupráci. V případě odpovědi prosím uvádějte číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Firma zabývající se sítotiskem hledá partnery
200612110; Maďarská firma zabývající se sítotiskem (soukromý podnik) hledá technickou a výrobní spolupráci. Firma má volné kapacity pro sítotisk. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám stužky pro maturanty
Hledám dodavatele stužek pro maturanty v Brně a nejbližším okolí.
Poptáváme magnetické jmenovky na oblečení
Poptáváme jmenovky na oblečení, které se připevňují pomocí magnetu.
Poptáváme dodávku a potisk triček
Poptáváme 5 triček nebo polokošil + potisk. Potisk námi dodaný (grafika). Požadujeme velmi kvalitní materiál. Referenční zakázka. V případě spokojenosti s kvalitou, dodávky pro rok 2007.
Poptáváme potisk oblečení logem
Poptáváme potisk velmi kvalitního zimního oblečení logem.
Poptáváme sítotiskovou výrobu 200ks samolepek
Poptáváme sítotiskovou výrobu 200ks samolepek v modré a bílé barvě, určených pro nalepení na karoserii vozidel. Rozměr 200x700mm. Sdělte dodací lhůtu a cenu.
Potisk igelitových tašek
Hledám firmu, která se v okr. Olomouc a okolí zabývá potiskem igelitových tašek.