Výroba a dodávka kontrolních nálepek technické způsobilosti motorových vozidel a měření emisí
Výroba a dodávka Kontrolních nálepek Technické způsobilosti vozidel k provozu na pozemních komunikacích (červená barva) a kontrolních nálepek Měření emisí (zelená barva) určených pro motorová vozidla.
Dodávka diagnostických nástrojů
Dodávka diagnostických nástrojů pro školní psychology a speciální pedagogy. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č.2 a č.3 zadávací dokumentace. veřejná zakázka se dělí na dvě části: Část A a Část B. Uchazeč je oprávněn podat nabídku na obě části veřejné zakázky nebo jen na některou z částí veřejné zakázky. Na každou část ...
Dodávka tiskopisů pro ČZU
Předmětem veřejné zakázky je průběžné dodávání tiskopisů, výkazů a obalů a dalšího zboží specifikovaného v příloze č. 2 této zadávací dokumentace v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám tisk plakátů
Poptávám kalkulaci na tisk 2 plakátů 800x500 mm a 800x1000 mm, od každého 2 kusy, tisk barevný, jednostranný, papír pro použití v interieru - přilepení nebo přimagnetování na nástěnku, po použití srolovatelné - případně si nechám poradit vhodný materiál
Poskytování tiskařských služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění průběžného poskytování tiskařských služeb a dodávek pro potřeby probíhajících 6 projektů OP VK, kmenové činnosti NÚOV, oborových skupin, projektů CEFIF a EUROPASS. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Poptáváme tisk letáků
Dobrý den, prosíme o zaslaní cenové nabídky na tisk letáků (menu do kavarny): Náklad:100ks a/nebo 500ks Produkt: letáky Formát: 330 x 470mm Typ Papíru: 300g lesklý křídový papír Barevnost: 4/4 Počet kusů v balení: 500 Laminování: 1/1 mat Počet lomů: 2 Dekujeme. P.S.: doporučeni jsme dostali od p. Meridzanova Sergeja.
Poptávám tisk síťovin MESHE
Poptávám tisk 4 ks síťovin (meshe) o rozměrech 8x3 metry, s podvařením a oky po celém obvodu po 500mm (plastová či kovová oka). Bez instalace. Cena do 29000 Kč. Platba bankovním převodem, 14 dní splatnost. Termín dokončení 4.10.2010
Poptáváme visačky
visačky se špendlíkem, velikost, cena
Vydávání periodika Městské části Praha 5
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění činností při vydávání periodického tisku Městské části Praha 5 (dále též "periodikum") po dobu 4 let v rozsahu: a) zajištění redakčního plánu, b) zajištění redakčního obsahu, c) zajištění fotografií, d) zajištění grafického zpracování, tj. grafické úpravy a uspořádání (včetně získání ...
Poptáváme samolepky v kotoučích
Hledáme dodavatele samolepek v kotoučích - flexikotouč kolo 5 cm pro nově otevřenou kavárnu v Praze, nyní ve stadiu dokončovacích prací před kolaudací.
Tiskové služby
Plněním veřejné zakázky jsou níže uvedené služby: a)zabezpečit služby tisku a rozesílání upomínek na adresy televizních poplatníků dle pokynů zadavatele (podle seznamu adresátů předané za tímto účelem ze strany zadavatele); b)zabezpečit služby  tisku a rozesílání oslovení na adresy neevidovaných poplatníků televizního poplatku podle pokynů ...
Dodání čipových karet pro zajištění centralizace uživatelů v prostředí resortu MF
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění 8 500 ks hybridních čipových karet (kontaktní i bezkontaktní čip) využívající technologii .NET Framework for Smart Cards.
Poptáváme výrobu raznice
Výroba raznice - 2 ks cca 10 x 3 cm a 5 x 2 cm + výsek z koženky.
Poptávám potisk textilu
Od ledna hledám dlouhodobou spolupráci s firmou zajišťující potisk textilu (trička,mikiny). Vzhledem k pravidelnému odběru širší škály motivů po různém množství kusů preferuji spíše digitální potisk. Prázdný textil mohu odebírat, nebo dodávat vlastní. Vzhledem k pravidelnosti odběru (cca např. 1x týdně cca 30-40ks) upřednostňuji spíše Prahu a ...
Poptávám vazbu kalendářů
Prosím cenu na zhotovení vazby kalendáře TWIN formát A4 (vazba je po delší straně) náklad 50 ks Prosím o termín zhotovení - ploché archy by byly dodány 11.12. Děkuji.
Poptáváme tisk letáků
Potřeboval bych vyrobit zhruba 3000 kusů propagačního letáku. V příloze je návrh, jak by měl leták zhruba vypadat. Potřebuji, aby to bylo natisklé na jednu stranu proti sobě a uprostřed, aby byla perforace pro přehnutí. Výsledkem je A, které bude např. umístěné na stolech v restauraci. Určitě moc dobře víte jak to myslím. Formát i design ...
Poptávám kvalitní barevný tisk
Hledám firmu zaměřenou na vysokou kvalitu tisku - hlavně jde o tisk na laminovaný-lakovaný papír, který bude sloužit jako obálky knih. Formát bude A3 - celobarevný. Firma by měla sídlit nejlépe v Praze.
Poptáváme pravidelný tisk novin
Tisk novin - pravidelná práce každý měsíc tisk novin 16 stran A4 (8xA3 přeložená) Barevnost 4+4 Náklad 100 000 Gramáž papíru – 52 g/m2 – novinový pravidelný tisk, každý měsíc.. prosím o cenu, děkuji 1 tisk max. do 15.06.09 - spěchá
Poptáváme pravidelné tiskové služby
Poptáváme firmu (ideálně z Prahy) na pravidelný tisk samolepících reklamních materiálů (např. jako samolepící plakáty na telefonních budkách). Rozměry tištěných ploch jsou následující: 165cm x 60cm, 97cm x 60cm. Termín cca polovina února do neurčito - dlouhodobá spolupráce. Děkujeme za nabídky.
Poptáváme tisk stolních kalendářů, 600 ks
Poptávám tisk stolního kalendáře, formát B5, 8 listů (16 stran), barevnost 4/4, náklad 600 ks, matná křída cca 125 g/m, stojánek karton cca 500 g/m bez potisku, standardní spirála. Do 22.12.2008.
Poptáváme potisk PE tašek
Poptáváme výrobu/potisk PE tašek - zpevněný průsek, složené dno, rozměry cca 400x500mm. Plnobarevný CMYK tisk až do krajů, náklad cca 5000 ks.
Sháníme dodavatele svatebních dekorací
Hledáme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, produkty pro svatební tabuli a stolování. magnetické cedulky s popiskou na auto novomanželů atp.
Poptáváme svatební dekorace
Sháníme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, produkty pro svatební tabuli a stolování, magnetické cedulky s popiskou na auto novomanželů atp.
Poptáváme tisk, 1000 ks po 44 stranách
Počet kusů: 1000 Počet stran: 44 ( bez obálky) Formát: B5 (175 x 250 mm) Obálka: • 4 barvy ( plnobarevný CMYK ) • gramáž 150 g • 1. stránka - lamino matné • 2. stránka bez úprav Vnitřek: • 4 barvy ( plnobarevný CMYK ) • gramáž 115 g • povrchová úprava – bez úprav Vazba – V1
Poptáváme tisk CD bookletu
poptávám zprostředkování tisku CD bookletu Další informace: MNOŽSTVÍ, -100 x booklet (požadavky na 1 booklet: 5 listů cca A4 - formát DVD, oboustraný barevný tisk, ořez, sešití) -100 x obal (DVD formát 1 str. barevný tisk) TERMÍN do 1-15.5.2008 -materiál (obyč. papír)