Pevné telekomunikační služby pro město Ústí nad Labem
Předmětem veřejné zakázky je zajištění telekomunikačních služeb s využitím pevné sítě. Doplňkovou částí předmětu veřejné zakázky je rovněž zajištění péče o zákazníka, podrobného elektronického vyúčtování, přenositelnosti pevných čísel a další doplňkové služby specifikované zadavatelem v zadávacích podmínkách.
Podniková komunikační síť, dodávka souvisejících služeb a zařízení
Předmětem je poskytování hovorových a nehovorových služeb elektronických komunikací včetně zajištění souvisejících služeb a dodávek. Podrobné údaje v zadávací dokumentaci.
Zavedení úhrad jízdného prostřednictvím SMS zpráv
Předmětem veřejné zakázky je zavedení platebního systému jízdného v městské hromadné dopravě (MHD) prostřednictvím SMS mobilní komunikace a kompletní zajištění správy celého systému včetně finančních prostředků přijatých v rámci úhrad formou Elektronické jízdenky (dále též „SMS jízdenka“).
Poskytování služeb mobilního operátora pro UJEP - 2011/0035
Uzavření rámcové smlouvy podle § 11 ZVZ mezi zadavatelem a jedním dodavatelem na dobu určitou s možností výpovědi, jejíž předmětem je poskytování komunikačních služeb prostřednictvím GSM sítě mobilního operátora pro Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, včetně dodávky mobilních telefonů a příslušenství.
Modernizace informační a telekomunikační infrastruktury Krajské zdravotní, a.s.
Účelem této veřejné zakázky je zvýšení dostupnosti ICT služeb zadavatele. Předmětem veřejné zakázky je dodávka a zprovoznění definovaných ICT zařízení a systémů. Specifikace jednotlivých požadovaných dílčích prvků je uvedena tak, aby byla zajištěna co nejvyšší míra interoperability se stávajícím prostředím. Zadavatel sleduje maximální ochranu již ...