Telekomunikační služby mobilního operátora
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí telekomunikačních služeb prostřednictvím GSM sítě mobilního operátora.
Poskytování pevných telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj
Předmětem veřejné zakázky je poskytování pevných hlasových telekomunikačních služeb a souvisejících telekomunikačních služeb, a to po celou dobu plnění veřejné zakázky.
Poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj
Předmětem veřejné zakázky je poskytování mobilních hlasových telekomunikačních služeb a datových služeb prostřednictvím GSM (a)nebo UMTS sítě mobilního operátora, a to po celou dobu plnění veřejné zakázky.
Telekomunikační služby pro projekt CEITEC
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí telekomunikačních služeb pro projekt CEITEC - Středoevropský technologický institut v rozsahu a za podmínek stanovených obchodními a technickými podmínkami zadávací dokumentace.
Telefonní služby
Předmětem veřejné zakázky je propojení telefonní ústředny FN u sv. Anny v Brně do veřejné telefonní sítě (JTS) a poskytování hlasových služeb na dobu dvou let: - poskytování hlasových služeb - připojení pobočkové tel. ústředny do veřejné komunikační sítě přes 4x ISDN PRI/E1 nebo jiný typ připojení s konverzí na 4x ISDN PRI/E1 (optické vlákno, ...
Rámcová smlouva na zajištění telekomunikačních služeb VUT v Brně včetně servisní podpory
Účelem této veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dobu 4 jejíž předmětem bude zajištění telekomunikačních služeb mobilní a pevné sítě včetně zajištění poskytování servisní podpory komunikačního systému (telefonní ústředny) v majetku zadavatele.
Napojení pobočkových ústředen na telekomunikačního operátora
Předmětem veřejné zakázky na služby je poskytování telekomunikačních služeb, tj. připojení systému pobočkových ústředen zadavatele na telekomunikačního operátora, poskytování hlasových služeb a poskytování zákaznické podpory
Telekomunikační služby pro projekt CEITEC
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí telekomunikačních služeb pro projekt CEITEC - Středoevropský technologický institut v rozsahu a za podmínek stanovených obchodními a technickými podmínkami zadávací dokumentace.
Služby VPN
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování datových služeb v rámci fixních telekomunikačních sítí v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Dodavatel poskytne komplexní řešení v rámci sítě poskytovatele bez využití prostředků třetích stran.
Telekomunikační služby pro Moravský zemský archiv v Brně
Zajištění Telekomunikačních služeb pro Moravský zemský archiv v Brně
Mobilní telekomunikační služby
Poskytování mobilních hlasových a datových služeb a jejich návaznosti na další potřeby. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Poptáváme telefonní ústřednu vč. instalace
Máme zájem zakoupit telefonní ústřednu pro úřad, která má stávajících 8 linek a 40 poboček. Požadujeme cenovou nabídku. V případě, že bude dodavatel ve výběrovém řízení vybrán budeme požadovat instalaci a uvedení tel. ústředny do provozu. Dodavatel by měl být z Jihomoravského kraje - nejblíže Břeclavi. Děkuji.