Provoz městského informačního centra a elektronického turistického informačního centra
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění provozu Městského informačního centra a Elektronického turistického informačního centra po dobu od 1.1.2011 do 31.12.2016 ve městě Chomutov a s tím související poskytování služeb spojených s propagací v oblasti cestovního ruchu v rámci regionu Chomutovska. schválenou zadavatelem (PR strategie).
Poptávám nerezové placatky
Hledám českého výrobce nerezových "placatek" (butelek) se šroubovaným uzávěrem a objemem cca 150 ml. Nabídněte, jedná se o dlouhodobější spolupráci.
Poptávám trička s výšivkou
Měl bych zájem o zelená trička s výšivkou zvěře pro myslivce (např.divočák, jelen...), kde najdu nějakou nabídku za velkoobchodní ceny?
Poptáváme molitanové rukavice, 500 ks
Poptáváme molitanové rukavice na fandění, 500 kusů modro-bílá.
Poptáváme reklamní předměty
Poptáváme reklamní předměty. Prosíme o zaslání katalogu.
Poptáváme laserový popis,gravírování nerezi
Poptáváme kooperaci - požadavek na laserový popis / gravírování nerezi, eloxu (např.výrobních či popisových štítků), ušlechtilé či zušlechtěné oceli (nástrojové, kalené apod.), také kovových reklamních předmětů z uvedených materiálů.
Sháníme výrobce vzorníků mosazných kalíšků
Sháním výrobce vzorníků mosazných kalíšků, které jsou vstupním polotovarem pro munici (viz. www.medpovrkly.cz). Vzorník je pro 10 druhů kalíšků. Požadavky: vzorník velikosti A4 , nadpis, druh kalíšku, kontaktní údaje na firmu. Určeno k obchodní prezentaci výrobku u zákazníka.