Poptáváme potisk ubrousků logem firmy
Prosíme o potisk bílých 3-vrstvých ubrouků s naším logem tak, aby bylo loga na každé 1/4 jednoho ubrousku bylo uprostřed. Velikost loga 10 x 6 cm. Dále prosíme o cenovou kalkulaci 30ti takto potištěných ubrousků. Logo přikládámejako obrázek.
Provoz městského informačního centra a elektronického turistického informačního centra
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění provozu Městského informačního centra a Elektronického turistického informačního centra po dobu od 1.1.2011 do 31.12.2016 ve městě Chomutov a s tím související poskytování služeb spojených s propagací v oblasti cestovního ruchu v rámci regionu Chomutovska. schválenou zadavatelem (PR strategie).
Poptávám grafické zpracování návrhu vizitky
Přeji hezký den, poptávám zpracování a návrh vizitky dle přiloženého jako návrhu. Děkuji za Váš návrh, kontaktujte mě na mail nebo na mobil. Díky Míla Martínek
Poptávám nerezové placatky
Hledám českého výrobce nerezových "placatek" (butelek) se šroubovaným uzávěrem a objemem cca 150 ml. Nabídněte, jedná se o dlouhodobější spolupráci.
Poptávám trička s výšivkou
Měl bych zájem o zelená trička s výšivkou zvěře pro myslivce (např.divočák, jelen...), kde najdu nějakou nabídku za velkoobchodní ceny?
Poptáváme molitanové rukavice, 500 ks
Poptáváme molitanové rukavice na fandění, 500 kusů modro-bílá.
Poptáváme reklamní předměty
Poptáváme reklamní předměty. Prosíme o zaslání katalogu.
Poptáváme laserový popis,gravírování nerezi
Poptáváme kooperaci - požadavek na laserový popis / gravírování nerezi, eloxu (např.výrobních či popisových štítků), ušlechtilé či zušlechtěné oceli (nástrojové, kalené apod.), také kovových reklamních předmětů z uvedených materiálů.
Sháníme výrobce vzorníků mosazných kalíšků
Sháním výrobce vzorníků mosazných kalíšků, které jsou vstupním polotovarem pro munici (viz. www.medpovrkly.cz). Vzorník je pro 10 druhů kalíšků. Požadavky: vzorník velikosti A4 , nadpis, druh kalíšku, kontaktní údaje na firmu. Určeno k obchodní prezentaci výrobku u zákazníka.