UTB – Software k ovládání kapalinového chromatografu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Svoz odpadů pro město Chropyně
Předmětem veřejné zakázky jsou následující činnosti: svoz a likvidace směsného komunálního odpadu, svoz směsného odpadu jen z odpadových nádob a z kontejnerů (zvonů), provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora, svoz tříděného odpadu - jedná se o svoz separovaného odpadu, a také zajištění pytlového sběru tříděného odpadu - svozu ...
UTB – Software pro získávání dat z kapalinového chromatografu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Evidenční systém sbírkových předmětů Zlínského kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a implementace Evidenčního systému sbírkových předmětů Zlínského kraje a zajištění následné podpory. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace – Obchodní podmínky (Návrh smlouvy) a jejich příloh.
Infrastruktura eGovernment Luhačovice
Předmětem této veřejné zakázky je realizace: - komunikační infrastruktury pro provoz pořízených IS příspěvkových organizací a organizační složky města; - HW/SW vybavení pro pořízené IS. Včetně zajištění podpory provozu předmětu veřejné zakázky po dobu udržitelnosti projektu. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí maximálně: Část 1 ...
IS eGovernment Luhačovice
Předmětem této veřejné zakázky je realizace: 1. IS zaměstnanecký portál pro MěÚ; 2. komplexní IS spisové služby a spisovny MěÚ včetně zachování všech vazeb; 3. komplexní ekonomický IS MěÚ včetně zachování všech vazeb; 4. ekonomický IS pro příspěvkové organizace a organizační složku města Luhačovice 5. koncová zařízení pro inventarizaci ...
UTB – Software pro analýzy vstřikování plastů
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Centrum polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB - Statistický software pro navrhování a vyhodnocování experimentů 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka statistického softwaru pro navrhování a vyhodnocování experimentů pro potřeby Centra polymerních systému Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Poptávám návrh na realizaci kuchyňské linky
Poptávám návrh na realizaci kuchyňské linky.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Lhota u Vsetína
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Lhota u Vsetína včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Valašská Polanka
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Valašská Polanka včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu.
UTB – Rozšíření serverové infrastruktury r. 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky je rozšíření současné serverové infrastruktury zadavatele, předmět plnění je konkrétně vymezen technickou specifikací a vzorem Smlouvy (přílohy zadávací dokumentace).
Poptávám generální úklid rodinného domu ve Zlíně
Poptávám generální úklid rodinného domu ve Zlíně, celková plocha k úklidu cca 140 m2, umytí oken.
Zajištění úklidových služeb pro RP Ostrava - okresy Uherské Hradiště a Zlín
Provádění úklidových služeb, a to pravidelných, mimořádných a operativních, v objektech zadavatele situovaných v okresech Uherské Hradiště a Zlín včetně dodávek čisticích prostředků a hygienických potřeb do předmětných objektů.
Poptávám skartaci dokumentů
Poptáváme skartaci archivu cca 1.000 kg. Děkuji za odpověď, Petr Brecík
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Halenkovice
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Halenkovice včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu.
UTB – Software pro získávání dat z kapalinového chromatografu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Hledáme montážní firmy pro montáže ocelových konstrukcí a opláštění
Hledáme montážní firmy pro montáže ocelových konstrukcí a opláštění.
UTB - Statistický software pro navrhování a vyhodnocování experimentů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka statistického softwaru pro navrhování a vyhodnocování experimentů pro potřeby Centra polymerních systému Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám likvidaci osobního automobilu
Poptávám likvidaci vozu Opel Astra F 1993 1,6 benzín. Propadlá technická ale pojízdné, dle stáří minimální koroze. Koroze je u víčka nádrže,pátých dveří u spodního okna. Jsem z Chropyně. Děkuji Spáčil David
Odstranění spalitelných nebezpečných odpadů
Předmětem veřejné zakázky je odstranění spalitelných nebezpečných odpadů produkovaných Krajskou nemocnicí T. Bati, a. s. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Úklidy provozů Sociálních služeb Vsetín 2017 - 2021
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb, které spočívají v provádění komplexních úklidových prací pro vybrané provozy zadavatele. Jedná se především o denní úklid a dezinfekci jednotlivých provozů, úklidy týdenní a generální.
DSZO – Zajištění fyzické ostrahy objektů Zadavatele
Předmětem veřejné zakázky je zajištění fyzické ostrahy majetku Dopravní společnosti Zlín-Otrokovice, s.r.o. (dále jen „DSZO“) v areálu a přilehlých prostorách patřících k areálu DSZO, a to na dobu neurčitou, ode dne uzavření příslušné smlouvy s vybraným Dodavatelem. V rámci uvedených objektů bude Dodavatel poskytovat služby fyzické ostrahy a ...
Podnikový informační systém pro Cork Janosa, s.r.o.
Předmětem této zakázky je dodávka podnikového informačního systému pro provoz zadavatele, a to za podmínek stanovených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách. Součástí předmětu plnění je kromě dodávky a implementace informačního systému i zaškolení zadavatelem určených zaměstnanců k obsluze informačního systému.
Poskytování užívacích práv k programovým produktům společnosti Microsoft
Předmětem veřejné zakázky je: I.Poskytování užívacích práv k programovým produktům společnosti Microsoft Corporation v rámci licenčních programů Microsoft Enrollment for Education Solution (CASA EES) a School Enrollment, a další služby. Požadované produkty: • V rámci licenčního programu CASA EES je požadován produkt DsktpEdu ALNG LicSAPk ...