Dodávka HW a SW k projektu Zvýšení efektivity a bezpečnosti poskytované péče PNvD pomocí ICT podpory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hardware a software k projektu Zadavatele s názvem „Zvýšení efektivity a bezpečnosti poskytované péče v PNvD pomocí ICT podpory“, který je spolufinancován z prostředků Integrovaného regionálního operačního programu, výzvy č. 26.
Zajištění komplexního sběru, svozu a odstranění komunálního odpadu na území města Manětín
Předmětem plnění veřejné zakázky je sběr, svoz a odstraňování směsných komunálních odpadů ve městě Manětín a jeho městských částí v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména v souladu se zákonem č.185/2001 Sb., o odpadech o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o odpadech“). Jedná se o ...
Komponenta pro správu a údržbu dat technické infrastruktury Digitální technické mapy Digitální mapy
Stručný popis předmětu: Předmět plnění VZ: 1/ pořízení komponenty (SW nástroje) pro správu a údržbu dat technické infrastruktury Digitální technické mapy Plzeňského kraje, včetně jeho implementace do SW a HW prostředí zadavatele - technické požadavky zadavatele na SW nástroj jsou specifikovány v Technické dokumentaci (příloha č. 1 ZD) 2/ ...
Zajištění služeb pro jádrovou zkušebnu leteckých motorů
Předmětem Veřejné zakázky je zajištění služeb souvisejících s testováním leteckých motorů pro jádrovou zkušebnu letec. motorů pro vzdělávací účely. Dodavatel bude odpovědný za organizační zajištění testování podle pokynů Zadavatele nebo jím pověřených osob, a to prostřednictvím kvalifikovaného testovacího personálu. Veškeré služby jsou ...
Výroba a vysílání videosekvencí
Předmětem této veřejné zakázky je výroba videosekvencí pro webové rozhraní a mobilní prezentaci, výroba propagačních reportáží a jejich televizní vysílání pro projekt „Peregrinus Silva Bohemica - Multimediální a digitální turistický průvodce pro přeshraniční historické cesty v Bavorském lese a na Šumavě“.
Modernizace a rozšíření systému ZOS
(1) Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky včetně služeb – pro modernizaci a rozšíření systému ZOS Zadavatele a pořízení souvisejících technologií, součástí plnění je dále podpora provozu.
Efektivní veřejná správa - KA-1: Strategie Smart City Plzeň - opakování
Strategie bude zahrnovat všechna hlavní témata konceptu Smart City: • SMART Economy - chytré hospodářství, • SMART People - chytří lidé, • SMART Governance - chytrá správa, • SMART Mobility - chytrá mobilita, • SMART Environment - chytré životní prostředí, • SMART Living - chytré bydlení.
Zajištění úklidových služeb pro Krajskou pobočku ÚP ČR v Plzni I
Zajištění úklidových služeb v administrativních budovách na adresách - Kaplířova 7, Plzeň, - Klatovská 200e, Plzeň, - Benešova 79, Nýřany, - Stará cesta 558, Plasy.
Zajištění úklidových služeb pro Krajskou pobočku ÚP ČR v Plzni III
Zajištění úklidových služeb v administrativních budovách na adresách - tř. Míru 1633, Tachov, - Mánesova 16, Stříbro, - Svazu bojovníků za svobodu 68, Rokycany, - Palackého 162, Rokycany, - náměstí Republiky 59, Horšovský Týn.
Zajištění vnitřní konektivity k internetu a dodávka ICT a vybavení
Předmětem plnění je komplexní dodávky ICT technologií a jejich nasazení v prostředí organizace zadavatele. Dodávka zahrnuje následující komodity: K1 – Virtualizační platforma K2 – Zabezpečení LAN a WiFi K3 – Centrální logování K4 – Koncová zařízení K5 – Správa identit a přístupů K6 – Systém pro podporu výuky
CAD/CAM licence Tebis
Předmětem výběrového řízení je dodávka licencí CAD/CAM SW Tebis včetně zajištění uživatelské podpory po dobu 5 let. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
CAD 3D SW
Předmětem výběrového řízení je dodávka souboru CAD 3D software pro vytváření a modifikaci konstrukčních dat a CAD 3D software pro prohlížení konstrukčních dat včetně zajištění uživatelské podpory po dobu 5 let. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek vystavených zadavatelem).
CAD 3D SW II
Předmětem výběrového řízení je dodávka licence CAD 3D software pro vytváření a modifikaci konstrukčních dat včetně zajištění uživatelské podpory po dobu 5 let. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Rozšíření diskového systému 2018
Předmětem této veřejné zakázky je zvětšení kapacity diskového systému pro provozní data, inovace a rozšíření diskové kapacity pro zálohování a archivaci, zabezpečení dostupnosti provozních dat a aplikací provozem ve dvou vzdálených DR lokalitách s odolností proti výpadku celé jedné lokality a rozšíření redundantní SAN FC infrastruktury přes dvě ...
Rekonstrukce podpůrné technologické infrastruktury odborných učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení, včetně datových rozvodů a rekonstrukce serverovny, a to dle bližší specifikace a požadavků zadavatele. Předmětem Části A je dodávka serverů, diskového pole, FC přepínačů a L3 přepínačů. Předmětem Části B je rekonstrukce stávající serverovny včetně dodávky UPS, napájení, hasicího zařízení a KVM ...
Poptávám pronájem autodráhy na Family Day
Poptáváme pro našeho klienta autodráhu na Family Day do areálu firmy u Plzně. Termín:sobotu 23. 6., čas: cca 12 - 18 hod.
HW nástroje pro získávání dat včetně dodávky modulů pro CAN-FD II
Předmětem výběrového řízení je dodávka 8 ks HW nástrojů pro získávání dat a dodávka 8 ks modulů pro sledování a měření CAN-FD komunikace včetně balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Provoz systému SMS jízdenek
Předmětem Veřejné zakázky je poskytování služby platebního kanálu pro úhradu jízdného MHD pomocí strukturovaných platebních SMS na telefonní číslo společné pro všechny mobilní operátory působící na území ČR.
Dodávka SW pro město Klatovy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky SW za účelem zavedení elektronické podpory pro výkon činností Městského úřadu Klatovy a pro Městskou policii Klatovy a rozšíření identity managementu, kterou zadavatel rozdělil na 4 části.Technické podmínky předmětu veřejné zakázky jsou detailně popsány v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Součástí každé ...
Efektivní veřejná správa - KA-1: Strategie Smart City Plzeň
Strategie bude zahrnovat všechna hlavní témata konceptu Smart City: • SMART Economy - chytré hospodářství, • SMART People - chytří lidé, • SMART Governance - chytrá správa, • SMART Mobility - chytrá mobilita, • SMART Environment - chytré životní prostředí, • SMART Living - chytré bydlení.
HW komponenty a SW pro HiL
Předmětem zakázky je dodávka HW komponent a SW licencí pro testovací systém HiL dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Zajištění konektivity a dodávka ICT v rámci projektu Modernizace učeben včetně zajištění konektivity
Předmětem veřejné zakázky je zvýšení bezpečnosti a související modernizace IT infrastruktury, aby byly naplněny Standardy konektivity škol a rozšířena funkčnost ICT prostředí zadavatele, a to dle bližší specifikace a požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách.
Podpora aplikace eSPIS
Předmětem veřejné zakázky je podpora aplikace eSPIS zadavatele na dobu 5 let ode dne účinnosti smlouvy
Poptávám vývoz septiku
Dobrý den, hledám firmu na vývoz jímky. Děkuji