Řešení staré ekologické zátěže na lokalitě bývalého s.p. Transporta Chrudim, areál Nový závod
Předmětem veřejné zakázky je realizace nápravných opatření k odstranění ohnisek kontaminace v nesaturované zóně horninového prostředí a v důsledku toho zamezeni další dotace zjištěných polutantů do saturované zóny horninového prostředí a podzemních vod.
Řešení staré ekologické zátěže na lokalitě bývalého s.p. Transporta Chrudim, areál Nový závod
Předmětem veřejné zakázky je realizace nápravných opatření k odstranění ohnisek kontaminace v nesaturované zóně horninového prostředí a v důsledku toho zamezeni další dotace zjištěných polutantů do saturované zóny horninového prostředí a podzemních vod.
Hledáme pracovníky pro zahraničí
ŽÁDNÉ POPLATKY ZA ZPROSTŘEDKOVÁNÍ PRÁCE! Hledáme pracovníky do skladu oděvního a potravinářského průmyslu. 6-9liber/hod, výplata každý pátek. Vzdělání nerozhoduje, základy AJ podmínkou. Ubytování a doprava do práce zajištěna.
ČOV a kanalizace Ronov nad Doubravou
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace a čistírny odpadních vod v obci Ronov nad Doubravou. Všechny splaškové vody budou odváděny prostřednictvím kanalizační sítě na nově vybudovanou čistírnu odpadních vod ve městě Ronov nad Doubravou. Kanalizace je navržena gravitační v celkové délce 7 780 metrů, která se skládá z ...
Analýza rizik vlivu staré ekologické zátěže v k. ú. Vinary u Vysokého Mýta na podzemní vody
Předmětem plnění zakázky je realizace průzkumných prací a zpracování analýzy rizik v k.ú. Vinary u Vysokého Mýta na podzemní vody, CHOPAV Východočeská křídla a vodní tok Loučná
Svoz bioodpadu ve městě Hlinsko
Předmětem plnění této veřejné zakázky je svoz a nakládání s bioodpadem na území města Hlinska (k.ú. Hlinsko v Č., Blatno u Hlinska, Srní u Hlinska a Chlum u Hlinska)
Dokončení kanalizace Chroustovice, napojení části Městec, intenzifikace ČOV
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je realizace stavby "Dokončení kanalizace Chroustovice, napojení části Městec, intenzifikace ČOV Chroustovice".
Realizace výzvy IOP č. 06 - Technologické centrum pro ORP Hlinsko a elektronická spisová služba
Předmětem realizace projektu jsou dvě zakázky: a) Technologické centrum pro ORP Hlinsko a pořízení elektronické spisové služby pro ORP Hlinsko b) Vnitřní integrovaný úřad ORP Hlinsko Plnění obou zakázek spolu místně, věcně i časově souvisí, společně tvoří jeden funkční celek. V nabídce budou jednotlivé zakázky jasně a srozumitelně odděleny ...
Úklidové služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je pravidelné zajišťování specializovaných úklidových služeb v budovách Chrudimské nemocnice, a.s. v souladu s podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Analýza rizik vlivu starých ekologických zátěží ve městě Chrudim na podzemní vody a vodní tok
Realizace průzkumných prací a zpracování analýzy rizik starých ekologických zátěží ve městě Chrudim na podzemní vody a vodní tok Chrudimka.
Keltská vesnice Archeoskanzenu Nasavrky
Stavební práce při realizaci Archeoskanzenu Nasavrky, zhotovení realizační dokumentacea dokumentace skutečného provedení, geodetické zaměření stavby, vyhotovení geometrického plánu a zajištění povinné publicity.
Úklidové služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je pravidelné zajišťování specializovaných úklidových služeb v budovách Chrudimské nemocnice, a.s. v souladu s podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Hledám solární studio se samoopalovacím nástřikem
Hledám samoopalovací studia metodou nástřiku v Pardubickém regionu
Technologické centrum a elektronická spisová služba v hostovaném režimu
Dodávka technologického centra (HW a SW) a elektronické spisové služby v hostovaném režimu.
Elektronická spisová služba v režimu kompatibility s IS obcí
Elektronická spisová služba v režimu kompatibility s IS obcí v území ORP Chrudim. Jedná se o IS (informační systém) KEO-X a MUNIS.
Poptáváme výrobu klubových samolepek
Dobrý den, mám zájem o vyrobu samolepek na hokejové přilby dle vlastního návrhu, zhruba o velikosti kruhu 8 cm a ve třech barvách.
Inovace výroby tekutých mléčných výrobků sterilovaných v obalu
Vyhledávání odborného partnera pro realizaci projektu „Inovace výroby tekutých mléčných výrobků sterilovaných v obalu“; Předmětem zakázky je spolupráce při výběru technologického zařízení pro sterilaci, spolupráce při spouštění výroby a spolupráce při charakterizaci průběhu součaného způsobu výroby sterilovaného kondenzovaného mléka, spolupráce ...
Svoz odpadů ve městě Hlinsko
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení komplexního nakládání s odpady na území zadavatele. Komplexním nakládáním s odpady se rozumí provádět na svůj náklad a nebezpečí nakládání se směsným komunálním, separovaným, velkoobjemovým, a nebezpečným odpadem na území zadavatele. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Poptávám reklamní práce
Poptávám výřez grafiky na rozměr 1x2m. Prosím kalkulaci na 4 a 8 plachet, případně cedulí s rozpisem jednotlivých položek. Cena za plachtu, cena za plotr, cena za polep, atd.. Grafiku si dodáme. Díky Šalamon
Poptáváme zaměstnance
Softwarová firma přijme konstruktéra-technika pro CAD systém Solid Edge nebo NX. Náplň práce: instalace CAD u zákazníků, školení, technická podpora. Výhody:služební auto, notebook, mobil, volná pracovní doba.
Poptávám projekt venkovní terasy s krbem
Poptávám projekt venkovní terasy s krbem a udírnou.
Poptávám výkup kovů
Chci se zeptat na ceny v Pardubickém kraji za výkup Cu, Al nebo Pb. Nastříháno cca na 5 cm. Děkuji
Poptávám likvidaci osobního auta
Dobrý den, chtěl bych se informovat co vše potřebuji k ekologické likvidaci osobního auta a odkud provádíte vlastní svoz. Za poskytnuté informace předem děkuji.
Sháním použité kartonové krabice
Sháním použité klopové kartonové krabice (hnědo hnědé) . Rozměr: 790x 480x390 nebo něco okolo toho.
Sháním ND na vůz Peugeot 406
Sháním přední nárazník PEUGEOT 406.