Poptáváme dodávky zboží do komise
Poptáváme velkoobchodní dodavatele zboží do komisního prodeje. Máme kamenou prodejnu i e-shop. Jedná se o myslivecké zboží ( oblečení, obuv, keramiku, nože, vše pro myslivost), léčivé bylinky, vitamínové doplňky, čaje). Popřípadně dodavatele na splatnost.
Hledáme pozemky pro výstavbu FVE
Poptávám další pozemky na výstavbu FVE, prodej i pronájem. V různých fázích projektu, příp. výstavby.
Poptáváme tisk samolepek, 1000 ks
Žádáme o nabídku tisku samolepek v provedení, ochrana proti UV např. laminací a rozměr cca 5 x 15 cm v počtu 1000ks, viz. návrh příloha.
Hledáme spolupracovníky
Pro organizaci se silným portfoliem hledáme spolehlivé a cílevědomé spolupracovníky z oblasti finančního i nefinančního prostředí. Nabízíme týmovou práci, jistou budoucnost a jistotu příjmů a zázemí. Odměňování dle výkonu (z praxe-cca 1-5 násobek průměrné mzdy v ČR) ,vzdělání zdarma.Pro období zapracování a vzdělání (cca 2-3 měs.) možno i na ...
Hledám strojníka na traktorbagr
Přijmu strojníka s praxí na traktorbagr. Strojní průkaz podmínkou. Tel: 603534867. Spěchá
Poptávám pronájem mobilního WC
Poptávám dlouhodobý pronájem jednoho kusu mobilního wc. Prosím o zaslání cennové nabídky. Pronájem požaduji i s údržbou.
Poptáváme tvorbu SW
Poptáváme jednoduchý,nenáročný SW pro aukční web. -na SQL databázi -registrace klientů -jen pro účely stavebnictví -ochrana dat a přístup -jednoduché uživatelské rozhraní -jednoduchá administrace. Navrhněte řešení. Termín: 03/2009
Poptáváme přistavení kontejeru na odpad
Poptávám přistavení kontejneru na železo, dřeva, lina, gumáky, sedací soupravy, umakart, okna z autobusu. Přerov a okolí.
Poptáváme reklamní polep kamionů
Hledám společnost na dodávku polepů kamionů a dodávek. Grafické návrhy jsou hotovy. Na velké kamiony uvažuji s méně kvalitním materiálem z důvodu prodeje. Nejsem rozhodnut, zda se polepy objednají centrálně nebo místně příslušným firmám. Záleží na ceně a možnostech cestovat za prací. Jedná se o celoplošný polep, žádná řezaná ...
Sháním zaměstnání - svářeč, palič
Sháním zaměstnání jako palič propan, svářeč 111 elektroda. Mám zkušenosti s demolicemi, práce ve výškách, vazačský průkaz. (r.n.1987)
Poptáváme architektonickou firmu
Dobrý den, poptávám architektonickou firmu pro byt a kanceláře v okresech Přerov a Olomouc. Jedná se o vybavení kanceláří nábytkem. Děkuji, Dvořáková
Poptáváme sítotiskovou výrobu 200ks samolepek
Poptáváme sítotiskovou výrobu 200ks samolepek v modré a bílé barvě, určených pro nalepení na karoserii vozidel. Rozměr 200x700mm. Sdělte dodací lhůtu a cenu.