Zajištění sběru, svozu a likvidace odpadu pro obce DSO MORAVSKÁ BRÁNA
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb – sběru, přepravy a odstraňování směsného a tříděného odpadu v obcích Sobíšky, Lazníky, Lazníčky, Radvanice, Veselíčko, Osek nad Bečvou, Dolní Újezd, Bohuslávky, Jezernice, Týn nad Bečvou. Smlouva na plnění předmětu veřejné zakázky bude uzavřena na dobu neurčitou od 01.01.2018.
Zajištění služeb pro testování a analýzy optomechanických sestav
Předmětem zakázky je zajištění testování a analýz optomechanických sestav skládajících se ze zabezpečení technických předpokladů pro testování a poskytování dalších služeb s testováním optomechanických sestav souvisejících. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Veselíčko u Lipníka nad Bečvou
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Veselíčko u Lipníka nad Bečvou, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., v platném znění.
Poptávám pronájem zahrady v Přerově
Poptávám pronájem zahrady v Přerově.
Poptávám kouzelnické vystoupení pro děti
Poptávám kouzelnické vystoupení pro děti. Děkuji.
Poptávám přistavení kontejneru
Poptávám přistavení kontejneru. Děkuji.
R48 MÚK Bělotín - Rybí, VD-ZDS/AD
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou projektové práce ve stupni VD-ZDS a výkon autorského dozoru na akci „R48 MÚK Bělotín - Rybí"
Poptávám jed na potkany
Poptávám Kumatox v prášku na potkany, (ne granule), balení 3 kusy.
Poptávám papírové krabičky
Poptávám krabičku s vnitřními dimenzemi: výška 96, šířka 84, hloubka 45 mm, s víkem. Tmavě šedá (v lesku nebo sametu) s tištěným logem. Počet kusů 100-200. Prosím o nacenění.
Svoz odpadu pro Město Tovačov
Předmětem veřejné zakázky je sběr, svoz, přeprava, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu, a to odpadu směsného i tříděného.
Poptávám příslušenství k filtračnímu přístroji
Poptávám příslušenství k filtračnímu přístroji DIONA, filtrační vložku 2-červená. Děkuji.
3D návrhový systém CAD pro vývoj a navrhování průmyslových čerpadel
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 samostatných vývojových pracovišť 3D návrhového systému CAD pro vývoj a navrhování průmyslových čerpadel.
Svoz odpadu pro Město Tovačov
Předmětem veřejné zakázky je sběr, svoz, přeprava, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu, a to odpadu směsného i tříděného.
Poptávám odvoz fekálií
Hledám firmu na vývoz septiku, asi 4 kubíky.
Rekultivace skládky Žeravice II – I. etapa osmé hrázky s manipulační plochou
Předmětem veřejné zakázky je realizace dokončení rekultivace horní partie obvodových svahů 1. etapy skládky – tzv. osmé hrázky včetně vybudování manipulační plochy pro kompostování biologicky rozložitelných odpadů. V severní části současné pláně I. etapy skládky se zaskládkované odpady přetvarují do plochy tzv. „severní pláně“, kde se následně ...
Hledám byt v Přerově
Sháním nutně menší byt v Přerově,nejlépe 1+1.
Poptávám koupi chalupy nebo chaty
Hledám ke koupi chatu nebo chalupu v Hranicích na Moravě, platím hotově, spěchá!!!
Poptávám koupi rodinného domu
Koupím rodinný dům - Hranice na Moravě, může být i v horším stavu, platba ihned hotově, spěchá, kontakt na mobil.
Poptávám koupi chalupy v okolí Přerova
Koupím chatu nebo chalupu v oblasti Přerova, platím hotově, spěchá!!! Prosím volejte nebo pište na email.
Poptávám koupi pozemku
Koupím pole, platba ihned hotově, spěchá, 605184747.
Poptávám koupi bytu
Koupím byt 2+1 nebo 2+kk v Přerově nebo blízkém okolí, platím hotově, spěchá, tel: 605184747!!
Poptávám koupi pozemku v Olomouckém kraji
Koupím pozemek v Olomouckém kraji, platba ihned hotově, spěchá, 605184747.
Rozšíření skládky TKO Přerov – Žeravice II. etapa, 1. a 2. sekce skládky
Předmětem veřejné zakázky je realizace souboru stavebních objektů určených pro ukládání odpadů na skládce, pro nakládání se srážkovými vodami a průsakovými vodami ze skládky. Pro tyto účely bude, v návaznosti na těleso stávající skládky, vybudováno nové úložiště odpadů, které bude technicky zabezpečeno tak, aby nemohlo kontaminovat složky ...
Jednoduchá pozemková úprava v k.ú. Vlkoš u Přerova, k.ú. Dluhonice a k.ú. Veselíčko
Zpracování návrhů jednoduchých pozemkových úprav ("JPÚ") v k.ú. Vlkoš u Přerova, k.ú. Dluhonice a k.ú. Veselíčko u Lipníka nad Bečvou - dokončení scelovacího řízení dle § 14 zákona č. 139/2002 Sb., v platném znění, v předpokládaném rozsahu: část k.ú. Vlkoš u Přerova 22 ha, k.ú. Dluhonice cca 302 ha a upřesnění a rekonstrukce přídělů dle § 13 ...
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Pavlovice u Kojetína
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy dle zákona č. 139/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v k. ú. Pavlovice u Kojetína (celkem 489 ha). Tento návrh bude podkladem pro rozhodnutí Státního pozemkového úřadu o schválení návrhu poz. úprav, geodetické práce (v třídě přesnosti pro obnovu katastru nemovitostí dle vyhl. č. 26/2007 Sb.), a ...