Dodávka Tc K
vytvoření Technologického centra Karlovarského kraje, jeho provoz a údržba vzniklé infrastruktury pro provozování aplikací a služeb
Poptávám zřízení telefonického centra podpory prodeje
Poptávám zřízení telefonického centra podpory prodeje v Bukovanech u Sokolova V 1 fázi by se jednalo o zřízení centra pro 6-10 osob, časem možné další navýšení počtu. Poptávám telefonické zařízení, je jedno jestli mobilní nebo pevné, potřeba aby mohlo pracovat více osob v jedné místnosti najednou (směrové mikrofony?), počítačové vybavení pro ...
Dodavatel v rámci projektu Rozvoj služeb eGovernmentu v obcích
Předmětem zakázky je dodávka technologického centra ORP a provedení vnitřní integrace městského úřadu. Důvodem pro realizaci zakázky je budování strategie eGovernmentu pro ORP a spádovou oblast ORP Sokolov.
Realizace festivalu TOURFILM 2011 - produkce, architektura, společenský večer
Poskytování služeb souvisejících s konáním festivalu Tourfilm 2011, který se bude konat od 6.10 - 8.10.2011 v Karlových Varech. Poskytované služby se budou týkat zajištění produkce festivalu, včetně architektonického řešení a organizace slavnostního večera.
Implementace SSL a integrace spisovny
Dodávka systémů a služeb vedoucí k zavedení hostované První část - elektronické spisové služby (SSL); druhá část - integrace elektronické spisové služby Krajského úřadu Karlovarského kraje a garantovaného úložiště – Krajské digitální spisovny (KDS)
Realizace festivalu TOURFILM 2011 - produkce, architektura, společenský večer
Poskytování služeb souvisejících s konáním festivalu Tourfilm 2011, který se bude konat od 6.10 - 8.10.2011 v Karlových Varech. Poskytované služby se budou týkat zajištění produkce festivalu, včetně architektonického řešení a organizace slavnostního večera.
Úpravy sociálně terapeutických dílen v Sokolově
Předmětem veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení a zprovoznění stavby: Sociálně terapeutická dílna v 1. N. P. v objektu č. p. 1267 v ulici K. H. Borovského v Sokolově, specifikované touto zadávací dokumentací. Součástí plnění je dále zajištění všech ...
Integrovaný projekt obnovy obcí Mikroregionu Sokolov-východ
Předmětem díla je vypracování projektových dokumentací, studií proveditelnosti pro integrované projekty obcí sdružených v Mikoregionu Sokolov - východ. Dále zahrnuje vyhotovení flyerů a uspořádání workshopů k těmto projektům.
Hledám kadeřnici se ŽL
Hledám šikovnou kadeřnici se ŽL pro podnikání v domě LOHENGRIN ve Františkových Lázních,stálá klientela přes 10 let,důvod: odchod na MD. Možnost též 1+kk - ubytování v domě.Kontakt na 602 180313
Poptávám reklamní služby
Poptávám reklamní práce, spolupráce na pár let .Nabízím % z obratu, nikoliv platbu za zakázku. Poptávám - výroba vizitek, samolep,letáků,plakátů.Polep na vozidlo a případný vlek.další polepy placeny zvlášť. Tvorba prezentace pro přímý přednes, tvorba a umístění www stránek a sociálních sítí, dle představy reklamního studia. Zájemcům bude napřed ...
Dodavatel v rámci projektu  Rozvoj služeb eGovernmentu v obcích
Předmětem zakázky je dodávka technologického centra ORF, úprava spisové služby, dodávka hostované spisové služby a provedení vnitřní intergace městského úřadu. Důvodem pro realizaci zakázky je budování strategie eGovernmentu pro ORP a spádovu oblast ORP Sokolov.
MFF Karlovy Vary 2011
Pronájem nebytových prostor potřebných pro org. zázemí festivalu. Poskytnutí ubytovacích kapacit hotelu Thermal-F, a.s., které jsou součástí kulturně-ubytovacího komplexu.
Zpracování architektonického, technického a provozního řešení projektu Vzorová obnova NKP Klášter
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování kompletní stavební projektové dokumentace pro územní řízení, pro stavební povolení, pro výběr dodavatele, projektové dokumentace interiérů a vybavení, doměření stavebních detailů, výkon inženýrské činnosti a výkon funkce autorského dozoru v průběhu realizace projektu a spolupráce při dokončení stavby.
Grafické zpracování a tisk propagačních materiálů v rámci projektu Česko-bavorský geopark
Výběrové řízení je vyhlášeno na tvorbu grafického návrhu a tisk propagačních materiálů v rámci projektu Česko-bavorského geoparku. Tato zakázka obsahuje tvorbu grafického návrhu a tisk na informačních letáků, společné prezentační publikace, geoprůvodců, materiálů pro účely výstavy, informačních panelů pro environmentálně-vzdělávací stezku v Krásně ...
Historický Ostrov II - Palác princů, Dodávka HW, SW a koncových zařízení ICT a slaboproudu - 2.výzva
Dodávka a zprovoznění HW , SW a koncových zařízení ICT a slaproudu pro zajištění provozování objektu - knihovny Ostrov v nově rekonstruovaném objektu Paláce princů.
Zajištění provozu Městského kamerového dohlížecího systému
a)Vybraná firma zajistí veškerou obsluhu a provoz MKDS dostatečným počtem zaměstnanců, kteří budou provádět uložené úkoly ve směnném provozu. b)Vybraná firma zajistí to, že obsluha MKDS bude vykonávat svou činnost podle pokynů Městské policie Cheb a policie ČR. c)Vybraná firma zajistí kvalitní a nepřetržité monitorování určených lokalit na dobu ...
Pořízení komponent zajišťujících provedení vnitřní integrace chodu úřadu
A) zavedení systému pro řízení organizační struktury a kompetencí úřadu (IDM) B) nasazení interaktivních formulářů a workflow systém C) implementace groupware systému D) provedení integrace eSpSl s Rejstříkem živnostenského podnikání.
Dodavatel v rámci projektu  Rozvoj služeb eGovernmentu v obcích
Předmětem zakázky je dodávka technologického centra ORP a provedení vnitřní integrace městského úřadu. Důvodem pro realizaci zakázky je budování strategie eGovernmentu pro ORP a spádovou oblast ORP Sokolov.
Realizace festivalu Tourfilm 2011 - produkce, architektura, společenský večer
Poskytování služeb souvisejících s konáním festivalu Tourfilm 2011, který se bude konat od 6.10. - 8.10.2011 v Karlových Varech. Poskytované služby se budou týkat zajištění produkce festivalu, včetně architektonického řešení a organizace slavnostního společenského večera.
Sanace bývalého areálu KOVO Velká Hleďsebe
Odstranění staré ekologické zátěže - bývalý areál KOVO Velká Hleďsebe
Rekonstrukce bazénu 6. ZŠ a sadové úpravy
Předmětem plnění této veřejné zakázky je 1) rekonstrukce bazénu 6. ZŠ v Sokolově, 2) sadovnické úpravy, 3) zajištění povinné publicity veřejné zakázky
Poptávám stoly a židle pro pivnici
Rád bych koupil starší vybavení pivnice, restaurace. Jde mi o stoly a židle. 8 stolů, 32 židlí.
Poptáváme dodavatele LCD monitoru
Hledáme dodavatele LCD monitor BENQ VW2420H v ČR s nejnižší velkoobchodní cenou (popřípadě maloobchodní nejnižší cenu).
Zpracování obsahové náplně v rámci projektu ČBG - přírodní dědictví jako šance pro region
Výběrové řízení je vyhlášeno na zhotovení obsahové náplně a jejich překladů na propagační materiály v projektu Česko-bavorského geoparku. Tento projekt obsahuje zhotovení obsahové náplně pro informační letáky, Beetagy (QR kódy), prezentační publikace, webové stránky, tištěné geoprůvodce a geobotanického průzkumu lokality tisovec u Kraslic.