Expertní systém pro diagnostiku a terapii tepenného, žilního a lymfatického systému
Příprava Diagnostického expertního systému včetně návrhu algoritmů pro vyhodnocení definovaných parametrů životních funkcí. Výstup bude použit v rámci uceleného telemedicínského systému, který umožní zcela novým a inovovaným způsobem nejen včasnou a neinvazivní detekci vybraných chronických onemocnění, ale rovněž i personalizaci terapií v ...
Dodávka výpočetního clusteru
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení, sestávající se z dodávky, instalace a zprovoznění výpočetních uzlů a síťové infrastruktury výpočetního clusteru. Součástí předmětu veřejné zakázky je poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory (dále jen „rozšířená záruka“) ve formě reakce Next Business Day On-site v lokalitě CEITEC MU, ...
Poskytování služeb servisní a technické podpory a maintenance, Elektronizace úřadu
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb servisní a technické podpory a maintenance v rámci projektu „Elektronizace úřadu Kanceláře veřejného ochránce práv“.
Ostraha BD Vranovská 22/24 a 26/28 v Brně
Jde o zajištění nepřetržité ostrahy, ochrany a dohledu bytových domů vč. kontroly přilehlého okolí těchto objektů. Jedná se o zajištění fyzické ostrahy jednou osobou 24 hodin denně / 7 dní v týdnu.
Zajištění služeb ostrahy majetku 2021 až 2025
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je zajištění zejména služeb ostrahy a případně dalších souvisejících služeb na čtyřech pracovištích zadavatele.
Centrální on-line úložiště
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace centrálního on-line úložiště na Divadelní fakultě JAMU, jehož realizací dojde k rozšíření stávajícího řešení sdíleného úložiště multimediálních dat viz Zadávací dokumentace příloha č. 1 - Technická specifikace zařízení a cenová kalkulace.
Dodávka a servis SW aplikace pro řízení zakázek na posuzování shody pro účely certifikace
Předmětem veřejné zakázky je vývoj, dodávka, implementace, údržba, podpora a rozvoj softwaru pro řízení zakázek na posuzování shody pro účely certifikace dle konsolidovaného znění nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/745, prováděcích nařízení a rozhodnutí Komise (EU) a doporučujících pokynů MDCG a NBOG publikovaných na oficiálních web ...
Úklidové služby pro Správu kolejí a menz MU
Předmětem veřejné zakázky je zajištění pravidelného úklidu, mimořádného úklidu a dalších služeb dle požadavků zadavatele v objektech kolejí a menz ve správě Správy kolejí a menz Masarykovy univerzity.
Výstava Comenius (1592 - 1670): Jan Amos Komenský a jeho doba
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace výstavy Výstava Comenius (1592 - 1670): Jan Amos Komenský a jeho doba v Jízdárně Pražského hradu. Předmět plnění veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách (Příloha č. 3 dokumentace zadávacího řízení) a ve specifikaci předmětu plnění a soupis dodávek a služeb (Příloha č. ...
Komunikační kampaň na pokračování propagace destinační značky Brno True Story pro období 2021-2023
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na poskytování komplexních služeb při rozvoji destinační značky města Brna - Brno True Story, jejího kreativního a strategického vývoje, tj. průběžné poskytování jednorázových či opakujících se služeb v rámci tvorby a kreativního a strategického řízení destinační značky města Brna. Jedná se o ...
Vývoj specializovaného SW a HW pro monitoring osob a předmětů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění a dodání vývojových kapacit pro vývoj vysoce zabezpečeného systému (zahrnujícího vývoj HW i SW) pro monitoring osob a předmětů v prostoru v rámci výše uvedeného Projektu (prostřednictvím systému zajišťujícího zabezpečený přenos dat mezi zařízeními a jejich další zpracování s primárním cílem na ...
Služby odpadového hospodářství MUNI 2020-2024
Předmětem veřejné zakázky je je zajištění svozu a likvidace jednotlivých druhů odpadů, které jsou vymezeny v příloze č. 1 návrhu smlouvy pro Masarykovu univerzitu to vše v souladu se zákonem č. 185/2001 Sb., o odpadech a změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších právních předpisů, (dále také jen „zákon o odpadech“) a v souladu s ...
IS Víno - realizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, implementace a technická podpora nového informačního systému pro kompletní vedení agendy související se zatříďováním vín a ověřováním cukernatosti hroznů révy vinné včetně potřebného hardware, software a souvisejících služeb.
Dodávka SMP clusteru s akcelerátory č.1 pro CERIT-SC
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení, sestávající se z dodávky, instalace a zprovoznění uzlů clusteru a poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory.
Poskytování služeb elektronických komunikací prostřednictvím veřejné mobilní telefonní sítě
Předmětem veřejné zakázky je poskytování hlasových a datových telekomunikačních služeb prostřednictvím mobilní sítě a dále poskytování souvisejících služeb, a to v rozsahu a za podmínek uvedených v zadávacích podmínkách, zejména pak v příloze č. 2 (Specifikace veřejné zakázky), č. 3 (Vymezení tarifů) a č. 4 (Obchodní podmínky) zadávací dokumentace.
Úklidové služby pro CEITEC VUT
Předmětem veřejné zakázky jsou úklidové služby pro Středoevropský technologický institut Vysokého učení technického v Brně (CEITEC VUT). Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Rozšíření stávající licence Splunk
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané na základě rámcové dohody je rozšíření licence jedné z částí celkového řešení projektu „Systém detekce“ za účelem zapojení nových partnerských organizací (dále jen „Partner“). Konkrétně se jedná o licence pro komponenty „Splunk Enterprise“ a „Splunk Enterpripse Security“, které budou rozšiřovat již ...
Dodávka Endpoint Detection and Response
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a implementace Endpoint Detection and Response (EDR) pro koncová zařízení všech nemocnic zřizovaných Jihomoravským krajem, Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje, příspěvkové organizace a oddělení Kybernetické operační centrum odboru kancelář ředitele Krajského úřadu Jihomoravského kraje.
Poskytnutí uživatelských práv k softwarovým produktům Enterprise
Předmětem veřejné zakázky je úplatné nabytí uživatelských práv k softwarovým produktům v programu Microsoft Volume Licensing.
Log management
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nástroje pro sběr informací, tzv. log management (dále také jen „LM“), včetně archivačního systému pro archivací logů, vyhotovení implementační studie, customizace a implementace LM, zajištění jeho údržby, podpory a rozvoje. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Studie proveditelnosti Severojižního kolejového diametru
Předmětem veřejné zakázky je vytvoření studie proveditelnosti Severojižního kolejového diametru (dále jen „studie SJKD“) pro prověření přepravního potenciálu, technické a ekonomické proveditelnosti a územní průchodnosti právě takového dopravního systému, jehož realizace by přispěla k naplnění řady celospolečenských cílů, jako je zlepšení ...
Hraniční firewall II
Předmětem veřejné zakázky je koupě jednoho páru hraničních firewallů zapojených do clusteru a poskytování služeb pro tato zařízení.
Centrální mobilní telekomunikační služby pro Jihomoravský kraj
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a/nebo jednotlivými pověřujícími zadavateli a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na služby. Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody bude poskytování mobilních hlasových a datových ...
Náměstí Karla IV., Brno-Líšeň
Předmětem soutěže je návrh urbanistického, architektonického a krajinářského řešení náměstí Karla IV. v Brně-Líšni v rozsahu a podle soutěžních podmínek.
Hraniční firewall
Předmětem veřejné zakázky je koupě jednoho páru hraničních firewallů zapojených do clusteru a poskytování služeb pro tato zařízení.